Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Home Decor 3D Seina Kleebised Paberil Värviga 1 TK Tellis Kivi Tapeet Maamees Mõju isekleepuvad Köök Vannituba Vaata suuremalt

Home Decor 3D Seina Kleebised Paberil Värviga 1 TK Tellis Kivi Tapeet Maamees Mõju isekleepuvad Köök Vannituba

€0.32

-50 %

€0.64

Uus toode

Spetsifikatsioon Single-piece Package
Muster 3D Kleebis, Lennuk Seina Kleebis
Vinüültapeet Tüüp Paberi Tagasi Vinüül Taustapildid
Tsenseerida Kood A5
1 elutuba
Teema Peace, kokkuvõte
Stsenaariumid SEINA
Soovitan Koht Kodu, HOTELL, Kohvik, Pood, Asukoht
Mudeli Number A5
use5 KÖÖK
Use3 Voodipesu Tuba
Funktsioon 2 Veekindel/helikindel/keskkonnasõbralik
Funktsioon 1 3D/mouldproof/super paks/self-adhesive/veekindel
suurus 350mm x 385mm
Liigitus Seina, Mööbel Kleebised, Lüliti Paneel Kleebised
Use2 Uuring
Use4 Lapsed " Tuba
material2 Keskkonnasõbralik PE vaht
Päritolu CN(Päritolu)
material1 Plast
Stiil Kaasaegne, Ameerika stiilis
Materjal Plast

Toote Andmed: Pind materjal: PVC plastikust Vahepealne materjal: Vaht Toote Suurus 35cm*38,5 cm Toote Paksus:5mm Seina kleebis stiilis: 3D seina kleebised, toode on liimiga

Feature: 1: kolmemõõtmeline dekoratiivsed pehme vaht, kokkupõrke-lastele, hoolitseda oma pere ohutu. 2: ohutuse ja keskkonnakaitse, mitte-mürgine lõhnatu, sobib pere ohutu kodu ruumi. 3: elutruu, loodus-telliskivi muster mõju, lihtne ja kaasaegne stiil. 4: Tasuta DIY, lihtne isekleepuvad projekteerimis -, paigaldus -, vabaaja kollaaž, suvaliselt lõigatud. 5: Võrrelda tapeet paremini müra vähendamise mõju.

Paigaldamise meetodid ja tööriistad Ettevalmistus: Aseta pind puhastada haardumist, näiteks: puidu pinnale, klaasi pind, ei tolmu seina, vajuta alt seina kitt ja nii edasi.Paste: Rip kleebis taga seina kleebis.Vahendid: käärid, kasuliku nuga Tähelepanu: Kuna toote müük on suur, uuendamine on kiire ja tootepartii on erinevad, värvid ostetud partiid ei ole võimalik tagada, tuleb sama.Soovitan:Palun osta piisavalt tööd korraga teha kindel, et nad on pärit samast partiist, et vältida värvi vahe,et mitte põhjustada asjatut vaeva..tootest pilte: Seal on väike värvi erinevus reaalse objekti ja pilti.Valgus on erinev, nurk on erinev, ja mobiiltelefoni või arvuti ekraan on vähe mõju.

Umbes Maksmine:

Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Umbes Vedu:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Tagastama&Toetuse Poliitika:

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada. 4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Märksõnad: cherry blossom vinüül, seina fassaadi kivi, 3d peegel, usaldusväärse tõendi seinapaneelid valge, decor maamees, vaht seina, mosaiik liim, honeycomb seina, potes cozinha, kivist seinad isekleepuv paber.

Kirjutage oma ülevaade

Home Decor 3D Seina Kleebised Paberil Värviga 1 TK Tellis Kivi Tapeet Maamees Mõju isekleepuvad Köök Vannituba

Home Decor 3D Seina Kleebised Paberil Värviga 1 TK Tellis Kivi Tapeet Maamees Mõju isekleepuvad Köök Vannituba

Seotud tooted