Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Elegantne kleit naiste lahtised casual kleit pluss suurus kleit Vaata suuremalt

Elegantne kleit naiste lahtised casual kleit pluss suurus kleit

€8.24

-65 %

€23.55

Uus toode

Stiil Casual
Kleidid Pikkus Põlvikud
Teenetemärgi Puudub
Kaelus V-Kaelus
Materjal Polüester
Varruka Stiil Regulaarne
Varruka Pikkus(cm) pooled
Hooaeg Kevad/Sügis
Sugu Naised
Päritolu CN(Päritolu)

Tähelepanu Palun: transpordi vajadustele, kleit, et olete saanud on murra nähtus.Palun ärge muretsege, see fold olukord kaovad pärast esimest korda, kui selge või triikimine. !Umbes värv: Pildid on ainult proovide viide.Tänu piirangutele, mis on fotograafia ja paratamatu erinevused monitori seaded, värvid on näidatud foto ei vasta 100%, et need esemed ise. !Umbes suurus: Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3cm kõrvalekaldeid.Palun ignoreerida tag suurus on koos lapiga.Sildi suurus mõnikord võib olla suurem kui meie kirjeldus suurus, sest need on Hiina.Meil on 1 või 2 suurus on väiksem kui Euroopa ja Ameerika rahvale.

Umbes Tagasiside Meil on e-poe teie tagasiside on väga väärtuslik meile.Kui teil on saada esemeid, mida võiks vaadata kõike seda hoolikalt.Kui olete rahul meie kaupade me hindame seda, et te võiks anda meile postive tagasisidet.JA ANNA MEILE 5 TÄHTE.Kui te arvate, et me peame parandama midagi, see on väga kena teist, et anda meile võimalus lahendada probleem enne, kui jätate negatiivse feeback.Me usume, et on mõistlik lahendus.Suur tänu!On tore Shopping päev.

Märksõnad: kleit fiesta, bodycon kleit naistele, Naine, tina kleidid, casual kleit roosa, naine zara, pluss suurus naised zanzea, suvine kleit, bayonetta, rüü naised.

Kirjutage oma ülevaade

Elegantne kleit naiste lahtised casual kleit pluss suurus kleit

Elegantne kleit naiste lahtised casual kleit pluss suurus kleit

Seotud tooted