Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Ehete Tegemise Võtmehoidja korea Trend Juuksed Trossi Ornament DIY Teenetemärgi Helmed Tarvik Vaata suuremalt

Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Ehete Tegemise Võtmehoidja korea Trend Juuksed Trossi Ornament DIY Teenetemärgi Helmed Tarvik

€3.27

Uus toode

kirje nimetus Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Võtmehoidja Tarvik
sku Meideheng170
Ligikaudne kaal 55 g/ Kott
Ligikaudne Suurus Nagu pildil näidatud
Trahvi või Mood Mood
Toote Tüüp Helmed, DIY & Ehted Helmed Tarvik
Taotlus DIY & Ehted Tarvik, Kaunistused, Kaste Ehted, Teenetemärgi
Pakendi Kogus 10 TK/ Kott
Punkt Kuju Nagu pildil näidatud
Värv Nagu pildil näidatud
Facebook Lehekülg @Meideheng
Mudeli Number Meideheng170
DHL tasuta shipping Saadaval, Kui Tellimuse Summa on Üle 200USD
Stiil Mood/ Fine
Omadused Kõrge hinne, Keskkonnakaitse, armas, populaarne
Drop shipping Saadaval, Palun Võtke Ühendust Meie Teenus
Toote Kaal 55g
Metalli Tüüp Vask
Skype ' I Konto Ma Jeremy
Brändi Nimi NoEnName_Null
Kuju/ Muster Nagu pildil näidatud
Materjal Akrüül
Pilti Pakkuda Saadaval, Palun Kopeeri Need Ise

Toote Nimetus: Meideheng Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Võtmehoidja Aksessuaar korea Trend Juuksed Ornament Juuksed Trossi DIY Teenetemärgi Helmed Ehete Tegemine

Materjal: Akrüül

Suurus: Küülik 19*4 MM, Karu 29*4 MM, Nagu Fotol Näidatud

Kaal:55 g/ Kott

Pakend: 10 TK/ Kott

Värv: DarkBlue, Punane, OliveGreen, GrayYellow, Hallikasroheline, WineRed, Oranž, DarkGreen, Kohvi, hallikas-sinine, Lilla/ Nagu Fotol Näidatud Viisil kasutamine: Lapsed on Kingitus,Ornament ,võtmehoidja,disain täiskasvanutele,Peace Ripats.

1. Kvaliteedi Probleemid: Kui kaup teil on saadud kvaliteedi probleem, palun nõu meile täpsed andmed, sealhulgas täpne kogus, mis märkusteta ja close-up pilte näidata probleemi punkti.

2. Värvilised Erinevused: Kui üksused, mille olete saanud, on vale värvi, palun saatke meile selge pildi meie kontroll ja annavad nõu meie kogus samal ajal.

3. Said Valesti saadetud: Kui teile saadetakse vale kaup, siis on see teretulnud, kui saate saata meile close-up pilte allpool viisil:

Kõik sai need koos meie originaal pakendi etiketti.

Mitu tükki eraldi nimekirja tihedamat kontrolli.

Siis me kontrollime probleem, ja kinnitage parim lahendus teile.

4. Kogus Probleem: Kui teile saadetakse kogus on väiksem kui see, mida sa tellisid, palun nõu meile konkreetne kogus siis saadud close-up pilte ulatuses (kaalu ühes tükis ja kokku kaal käesolev punkt), nii et saame vaadata veel peale kaalu teavet.

5. Suuruse Probleem: Kui kauba saite on vale suurus, palun saatke meile pildid esemete koos pidurisadulad või joonlaud näidata suurus saite.

6. Pakkimine Probleem: Kui kaubad ei ole pakitud, mis põhinevad teie nõuetele, siis teavitage meid number te refered koos pildi meie kontroll.

7. Purunenud Kaup: Kui kaup saabus katki staatuse, palun kontrollige ning kinnitage kogust, siis saada meile close-up pilte kontrollimiseks.Me saame tagasi sa sellest kord kinnitada.

8. Puudu: Kui te ei saanud elemendi või elementide palun lahkesti vaadata, kui nad on kaotanud nurgas kasti, või segatakse muude esemete või eksitava pack vales kastid; kui kõik ei, palun nõu meile kogumassist olete saanud, ja näita pilte pakkeleht.

Märksõnad: jääkaru helmed, zodiac küüliku-võtmehoidja, beebi habe, Euroopa, karu teddy karv, karu tarvikud kasutustingimused, bänd tüdruk, juuksed, vintag, silikoon küüliku-võtmehoidja, juuksed kummist.

Kirjutage oma ülevaade

Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Ehete Tegemise Võtmehoidja korea Trend Juuksed Trossi Ornament DIY Teenetemärgi Helmed Tarvik

Akrüül Jänes Karu Suur Helmed Ehete Tegemise Võtmehoidja korea Trend Juuksed Trossi Ornament DIY Teenetemärgi Helmed Tarvik

Seotud tooted