Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! IPhone 11 11pro 11max Laadija Väikesed Juhatuse BGA Šabloon Laadimine Juhatuse IC Chip Jootma Palli Reball Sõrmed Tina Taim Vaata suuremalt

IPhone 11 11pro 11max Laadija Väikesed Juhatuse BGA Šabloon Laadimine Juhatuse IC Chip Jootma Palli Reball Sõrmed Tina Taim

€2.69

Uus toode

Taotlus Mobiiltelefon
Mudeli Number iPhone 11 11pro 11max Laadija Väike Juhatus
Brändi Nimi ICO IVYCASSIE
Hajumise Power 0,5 W
Pinge 1.5-5V
Tüüp Loogika ICs
Töötemperatuur 0-300
Tingimus Uus
Päritolu Guangdong Hiina (Mandri)

Omadused 1. Täiesti Uus. 2. BGA šabloon jaoks reballing sõrmed iPhone 11 11pro 11max Laadija Väikesed Juhatuse Eelist: 1. Deformatsioon vastupidav materjal 2. Täpse sõrmed locatio

3. Ruut, ring auk

4. Hea materjal

Tähelepanu

1. Palun veenduge, et sa tead, kuidas installida ja asendada see punkt,see ei ole lihtne töö jaoks keegi, kes ei ole tehnilised oskused koos laagri või kokkupanek mobiiltelefonides/mobiiltelefonid.

2. Soovitan professionaalset paigaldus -, kasutus-professional tööriistad asendamine,me ei vastuta kahju eest, et teie mobiiltelefon/mobiilne telefon, mis võib olla põhjustatud ebaõigest töötamisest.Me oleme kogenud seda esitada,kui teil on mingeid probleeme asendamine,palun andke meile teada,me õpetame teile, kuidas teha seda tööd.

3. Meie tooteid müüakse mõistliku hinnaga,jaehind lihtsalt vähe kasumit, et hoida meie pood töötab.Kui teil on lahtiselt, et,palun päring enne koht, et me võtame vabalt kaubeldavad hind ja kogus tellimusi.

Firmast

1. Me ICO Electronics Co., Ltd spetsialiseerunud mobiiltelefon osad ja tarvikud mitu aastat ,meil on 2 turu poode, et leida Shenzhen,meil on professionaalne meeskond, et allikas kõrge kvaliteediga tooteid konkurentsivõimelise hinnaga ja müüa klientidele.

2. Hea kvaliteet ja hea teenindus on meie missioon.

3. Üles ehitada pikaajalise ärisuhte teiega on meie eesmärk.

Pakend

1. Kõik asjad on originaal,uus, me pack iga punkt plastikust suletav kott pakitud, et mull kott,ja pane kõvasti kasti ohutuse tagamiseks kaupade saatmise ajal.

2. Palun pange tähele, et mõned teemad on üsna väikesed,palun olla ettevaatlik, kui teil lahti oma paki juhul,kui need on kadunud või misplacing.

Vedu

1. Post,me kasutame www.tihendimeister.ee Standard Shipping mis on palju ohutum,rohkem kiiremini ja rohkem stabiilne,jälgimise NR.jälgida oma paki aega.

2. Express,see on vabatahtlik,siis palun vali kõige mugavam üks ise.

3. Palun mõista, et me ei vastuta serveri tasu, mis on US$30 nagu ikka,palun kontrollige oma aadressi enne koht selleks.

Ooteaeg

1. Teie tellimus saadetakse välja 48 tunni jooksul pärast makse saamist.

2. Ligikaudne kohaletoimetamise päeval põhineb tööpäeval.See on välja antud express ettevõtted,me ei suuda tagada täpne viia ajal,kui te ei saa oma kaupu kindlaksmääratud tähtaja jooksul,palun võtke meiega kohe,me kontrollida ja kust sa tead, et satus.

Garantii Ja Tagastamine

1. Iga ese on kontrollitud ja testitud heas seisukorras tähelepanelikult enne pakkimist,kui sa oled pettunud punkt,või on mingeid probleeme,siis palun võtke meiega ühendust,me teeme oma parima, et rahuldada teie.

2. Kui saate defektne või vale esemed,palun tehke foto saata meile,me kontrollida ja saata teile uue.

3. Tagastatud esemed on originaal pakend on kõrgelt hinnatud.

Tagasiside

1. Palun jätke positiivset tagasisidet, kui olete tellimuse kinnitada, 5 hakkab on kõrgelt hinnatud.

2. Tagasiside on meile väga oluline,palun ärge jätke nagative tagasisidet enne, kui te meiega.Kui teil on mingeid probleeme ja unsatisfactions,palun tellt meile,me teeme oma parima, et lahendada probleemi aega.

Soovin, et sa õnnelik shopping!

Soojalt oma järgmise külastavad!

Märksõnad: xr hallituse oca meister.

Kirjutage oma ülevaade

IPhone 11 11pro 11max Laadija Väikesed Juhatuse BGA Šabloon Laadimine Juhatuse IC Chip Jootma Palli Reball Sõrmed Tina Taim

IPhone 11 11pro 11max Laadija Väikesed Juhatuse BGA Šabloon Laadimine Juhatuse IC Chip Jootma Palli Reball Sõrmed Tina Taim

Seotud tooted