Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 90pcs/box E-Vitamiini Kapsel Face Serum Kohapeal Akne Eemaldamist Niisutav Talve Nägu Hooldus Valgendamine Tilk näokreem TSLM1 Vaata suuremalt

90pcs/box E-Vitamiini Kapsel Face Serum Kohapeal Akne Eemaldamist Niisutav Talve Nägu Hooldus Valgendamine Tilk näokreem TSLM1

€1.35

-40 %

€2.26

Uus toode

Riik/Regioon Tootmine Hiina
Funktsioon Niisutav
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Emane
Koostis Õli
Mudeli Number \\
Sertifikaadi Number \\
Toetust Dropshipping Toetust Hulgimüük
Koostisosa \\
Brändi Nimi LANBENA
Toetust Jaemüük Toetust Epacket/Kiire Shipping
Mitu Tükki Üks Ühik
Toote Tüüp face serum
Koostisained ja mõju Sisaldab E-vitamiini, kollageeni ja elastiini

Kirjeldus:

[Toote Omadused] See toode on kõrge kvaliteediga ja puhas koostis, mingit ärritust, mõlemal on eraldi suletud ja pakendatud, ei reostust, üks iga kasutamist, et tagada, et iga kord, kui kasutate värsket kontsentreeritud , täiuslik hooldus sinu nahale!Täiesti tasuta lisaaineid ja säilitusaineid.Samal ajal, sest molekulis on väga õrn ja täiesti imendub nahka, see ei tohi põhjustada rasva osakesi.

[Toote Kategooria kohta] 8 liiki mõju, et anda oma naha põhjalik hooldus

1. [Roosa] Naha Noorendamine Niisutav : See sisaldab niisutavaid tegurid, E-vitamiini, letsitiini, mis võib moodustavad nahale kaitsekile, hoida naha niiskust, soodustavad ainevahetust, ja hoida nahk õrn ja hell.

2. [Kollane] Valge Toitumine : Sisaldab aloe vera, E-vitamiin, witch hazel, saab aktiveerida rakud, soodustavad ainevahetust, eemalda värvi kaubamärkide ja õrn nahk.

3. [Golden] Qubanmei Valge : Sisaldab aaloe, allantoiin, vitamiin E, on mõju pleegitamine või kergendada tume keha -, juhtimis-ja kõrvaldada vanuse laigud, liblikas laigud ja paabulind laigud.

4. [Green] Anti-akne : Sisaldab unikaalset pirni õli royal , valk, ženšenn, hõlmikpuu, pärl pulber, jne., aitab pitsitama poorid, soodustab ainevahetust õline nahka, ja tasakaalu rasu sekretsiooni.

5. [Kerge Aprikoosi] Anti-kirtsutama ja anti-vananemist : See sisaldab E-vitamiini, kollageeni ja elastiini, mis võivad tõhusalt aidata pinguta lõtva nahka, soodustab rakkude ainevahetust, hoiavad naha pakkumise ja aeglustada vananemist.

6. [Crimson] Eye te toimega hooldus : sisaldab A-vitamiini, E -, värvisafloori seemnete õli, päevalilleõli.See võib kaotada tumedad ringid, vares jalad ja lahustatakse rasva kogunemine silmad

7. [Oranž] Puu-acid, anti-wrinkle regenereerimine : rikas tsitrusviljade , vitamiin (ABCDF) looduslikud aktiivsed koostisosad, võivad ennetada naha vananemist, enneaegseid kortse, muudab naha siledaks ja õrn, teeb naha siledamaks ja heledamaks anti vananemist.Muudab naha siledamaks ja heledamaks.

8. [Sinine] Aloe Vera Anti-spot : Sisaldab E-vitamiini, kollageeni ja elastiini, mis aitavad pinguta lõtva nahka, soodustab rakkude ainevahetust, hoiavad naha pakkumise ja aeglustada vananemist

Tehnilised andmed:

Kirjeldus:

Seisukord: 100% uhiuue ja kõrge kvaliteet

Koostisosad ja nende toime:Sisaldab E-vitamiini, kollageeni ja elastiini, mis võivad tõhusalt aidata pinguta lõtva nahka, soodustab rakkude ainevahetust, hoiavad naha õrn ja aeglustada vananemist.

Kasutamine:Lõigata suu geeli pill, kohaldada seda näole, kaelale ja keha hommikul ja enne magamaminekut öösel, masseerida õrnalt 2-3 minutit, sobib igat tüüpi nahale.

Märkus: Seda tuleks kasutada kogu päeva hommikul ja õhtul esimesel nädalal, ja ainult õhtul alates kaheksandal päeval. (Näiteks ilusalong, kasutada ultraheli kehtestada, siis võta 1g ja segada massaaž, kreem, massaaž, ning lõpuks segada 1g arvesse mask pulbrit kasutada.Mõju on parem)

Komplekti Kuulub:

1* (90pcs)

Märkused:

Erinevuse tõttu erinevate monitoridega, pildid ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Võrrelge detail suurused sinu, palun lubage 1-3cm viga, sest käsitsi mõõtmine.

Palun jättes kirja, enne kui sa annad halba tagasisidet, kui tooted on mõningaid probleeme.

Tänu oma arusaamad.

Märksõnad: firstsun tilk koort, hialuron pliiats, blackhead stick, kass vihmamantel, catsuit pvc, komplekt seerum näo, kapslid gran nägu, vadaku valgu, seerumi, kuld seerumi.

Kirjutage oma ülevaade

90pcs/box E-Vitamiini Kapsel Face Serum Kohapeal Akne Eemaldamist Niisutav Talve Nägu Hooldus Valgendamine Tilk näokreem TSLM1

90pcs/box E-Vitamiini Kapsel Face Serum Kohapeal Akne Eemaldamist Niisutav Talve Nägu Hooldus Valgendamine Tilk näokreem TSLM1

Seotud tooted