Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Smart Mirror Klapp Telefoni Puhul Huawei Nova 8 Pro 7i 6 SE 5 3i Nahast Seista Kaas Y6 Y7 Y8P Y9 Peaminister 2019 Kaitsev Kest Vaata suuremalt

Smart Mirror Klapp Telefoni Puhul Huawei Nova 8 Pro 7i 6 SE 5 3i Nahast Seista Kaas Y6 Y7 Y8P Y9 Peaminister 2019 Kaitsev Kest

€3.60

Uus toode

Funktsioon 4 Smart View Seista Nahast Telefoni Puhul
Tüüp Flip Case
Päritolu CN(Päritolu)
Märksõnad Juhul kate tagasi kest capa coque
Brändi Nimi ZUIDID
Kvaliteeti AAAAA+
Võti Mobiiltelefoni Tarvikud / telefon kotid
Ühilduv Mudel 1 Smart Mirror Puhul Huawei P40 P40 Pro p40 Lite 5G
Omadused Luksus Selge ettekujutus, Smart Mirror Klapp TV Raamat Seista Naha Puhul
Disain Tavaline, Läbipaistev
Funktsioon 1 TV alus Raamatu Stiil Clear View Smart Klapp Naha Puhul
Ühilduv Mudel 3 PU Naha Puhul Huawei Y5P Y6P Y7P Y8P Y9A 2020
Funktsioon 3 360 Kraadi Kogu Keha Kaitse Flip Case
Ühilduv Mudel 4 Stand Kaas Huawei P Smart 2020
Funktsioon 2 Luksus Kirgas Peegel Luuk Juhul
Ühilduv Mudel 2 Luuk Jaoks Huawei P40 Lite E Nova 6SE 7SE 7i
Ühilduva Brändi Huawei
Materjal PU Nahk ja Tugev IMD Kummist Peegel Fundas Capa

Pange Tähele: ei pea kaane avamiseks sõnumi vaatamiseks.Ainult Nutikas funktsioon, millel Wake/Sleep Funktsioon.Te ei saa Kõnedele vastata läbi filp juhul.Kasutusjuhend: 1. Etapp: Leida QR-koodi Kaardi Jaemüügi Pakendis ( Tulevad Korral ) 2. Etapp: Skaneeri QR-koodi, et alla laadida ja installida tarkvara, et toetada "Smart ärgata" funktsioon Step3: juhul, töötab hästi.Omadused: 1. Ainulaadne ja nutikas sleep/wake up disain,muudab ekraani automaatne sisse/välja küll avamise/sulgemise klapp, tõhusalt suurendada aku elu,lisada rohkem mugavust. 2. Smart mirror leathe luuk, kiiresti vaadata, SMS, Kõne kuupäev, kellaaeg jne. 3. Kroomitud peegel pinnale,saab kasutada nagu peegel. 4. Sobiks ideaalselt Telefoni kuju ja muuta see isikustatud ja neelavad. 5. See võib kaitsta oma Telefoni tagasi ja raami Sõrmejälgede, Kriimustuste, Tolmu, Kokkupõrkeid ja Hõõrdumist. 6. Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõik nupud, kontroll & sadamad, ilma et eemaldada juhul.

Märkus: 1.Ainult Smart funktsiooni Sleep / Wake Funktsioon.Ei toeta touch

Ntice.

Venemaa sõber palun jätke meile täielik nimi tõttu venemaa Poliitika, Palju tänu.

Asi on tasuta kohaletoimetamine poolt?" Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus "?,?see pole võimalik jälgida veebis.?Kui soovite kontrollida jälgimine teabega teie riigis?,?palun valige" www.tihendimeister.ee standard shipping ".

Kui teie kaitse?aeg on tulemas, siis ikka ei ole saanud kauba, palun võtke meiega ühendust, me laiendada üleandmise kuupäev teile.

Palun ärge avage vaidluse jooksul 65 päeva .Kui pärast 65 päeva sa ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada.

KOHTA TAGASISIDET

1.Meie eesmärk on 100% klientide rahulolu, kliendi tagasiside on kõige tähtsam. 2.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet ja häid kommentaare pärast seda, kui olete saanud punkt, mis muudab meid enesekindlamaks arendada äri ja teenida teid paremini. 3.Kui teil on küsimusi või probleeme, siis palun võtke meiega ühendust vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul. 4.Selle kohta, kuidas muuta oma tagasiside positiivne või neutraalne positiivne, võite viidata ?" Kuidas ma läbi tagasiside? " juures aidata keskus www.tihendimeister.ee.

Märksõnad: huawei p30 pro, au 9x jack, huaawei p30 pro juhul, samsung a12 price, cover x3, juhul huawei p30 pro, poxel 4a juhul, juhul huawei y6, redmi note10, samsung a52 juhul katta.

Kirjutage oma ülevaade

Smart Mirror Klapp Telefoni Puhul Huawei Nova 8 Pro 7i 6 SE 5 3i Nahast Seista Kaas Y6 Y7 Y8P Y9 Peaminister 2019 Kaitsev Kest

Smart Mirror Klapp Telefoni Puhul Huawei Nova 8 Pro 7i 6 SE 5 3i Nahast Seista Kaas Y6 Y7 Y8P Y9 Peaminister 2019 Kaitsev Kest

Seotud tooted