Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Uus MAASTUR Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto Mudel ehitusplokid Assamblee Tellised Lastele Mänguasjad, Jõulud Kingitused Vaata suuremalt

Uus MAASTUR Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto Mudel ehitusplokid Assamblee Tellised Lastele Mänguasjad, Jõulud Kingitused

€130.53

-9 %

€145.03

Uus toode

Hoiatus KAS MITTE SÖÖMINE
Materjal Plast
Mudeli Number Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto
Plastist Tüüp ABS
Plastikust Ploki Kuju Self-Locking Tellised
Soovitan Vanus 7-12y, 12+y
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)
Sugu Unisex
Tüüp Ühilduvad lego technic
Päritolu CN(Päritolu)
Ean - No

Pane TÄHELE !

Toote pakend ei sisalda reklaamid ja on elektrooniliselt trükitud.Ei sisalda mootor, generaator .

Trükitud osad on asendatud tavalise osad ja ei sisalda kolmandate osapoolte tarvikuid.Käsitsi ja krohvid on mõeldud ainult viitamiseks ning nende suhtes kohaldatakse tegeliku osad pakett.

See toode on KES toode ja ei tule koos paberi käsitsi.Pärast tellimuse tegemist, palun e-posti aadress ja me saadame elektrooniline brošüür teie e-posti aadress.

Kõik osad on kvaliteeti kontrollitakse enne shipping, nii et kui leiate mõned puudu või kahjustatud osad, ärge muretsege.Võtke meiega ühendust ja me saadame teile neid kohe tasuta.

Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto

Toote Nimetus :Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto

Kategooria:KES Sõiduk

Tükki:1640 TK

PDF hoone instructio

SUURUS : L-39CM,W-14.4 CM,H-18CM

Tarneaeg:

Returen ja tagastamine

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3.Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Umbes Tagasiside:

Palun ärge võtke meiega ühendust, enne lahkumist, Neutraalne või Negatiivne tagasiside.

Nagu tõsine ja vastutustundlik müüja, me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi.

Sinu kommentaar on väga oluline oma äri eduks.

Kui olete rahul oma ostu ja meie teenus,siis palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5,Aitäh!

Märksõnad: kes, lego kes, land rover kleebis, lego auto, lego technic mack hümn, plokk-technic, lego technic, blokk, legoe technic auto, mudel lego batman.

Kirjutage oma ülevaade

Uus MAASTUR Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto Mudel ehitusplokid Assamblee Tellised Lastele Mänguasjad, Jõulud Kingitused

Uus MAASTUR Land Rover Defender SVX Genotsiid KES maastikuauto Auto Mudel ehitusplokid Assamblee Tellised Lastele Mänguasjad, Jõulud Kingitused

Seotud tooted