Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Värvikas lillepotid Aluse Plaadi Ruudu PP lillepotte Mahlakad Planter Lasteaed Potid Oma Tuba, Aed Office A1 Vaata suuremalt

Värvikas lillepotid Aluse Plaadi Ruudu PP lillepotte Mahlakad Planter Lasteaed Potid Oma Tuba, Aed Office A1

€1.10

-52 %

€2.34

Uus toode

On Nutikas Seade No
Kasutatud Lill/Roheline Taim
Stiil Kaasaegne
Mudeli Number pot
Viimistlus Muud
Brändi Nimi Aihogard
Tüüp Muud
Materjal Muud
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamise Tingimus Desktop

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: mitte ükski; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Värvikas lillepotid Aluse Plaadi Ruudu PP lillepotte Mahlakad Planter Lasteaed Potid Oma Tuba, Aed Office A1

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1.VASTUPIDAV JA KORDUVKASUTATAV: värvikas taime pott ei ole lihtne deformeeruda,vett hülgav,kerge,vastupidav ja veekindel ning on korduvkasutatavad aastaid kasutada.

2.Poti põhja on väikesed augud, et hoida mulla kuivendatud ja ventileeritud,äravoolu rennid aidata teil vältida kahju lauale või aknalaual pinnale.

3.Need potid sobiks erinevate väikeste taimede ja flowerspots teha te tunnete õnnelik,täiuslik sobi oma aknalauale,riiul,hammas,rõdu või tabel kontoris või kodus.Lisaks,see komplekt muudab suurepärane kingitus oma sõbrale armastav aiandus.

4.SUURUS:

101: 9.6x4.7x9cm

102: 10.7x6.2x11cm

Pakett Sisaldab:

1 X POTT

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad: 40 cm ruut taime pott sahtel, taime pott, pot, lillepoti, decor lillepotis, kaasaegne planter, kass seina, lillepott, dinosaurus taime pott, lilled, pungad.

Kirjutage oma ülevaade

Värvikas lillepotid Aluse Plaadi Ruudu PP lillepotte Mahlakad Planter Lasteaed Potid Oma Tuba, Aed Office A1

Värvikas lillepotid Aluse Plaadi Ruudu PP lillepotte Mahlakad Planter Lasteaed Potid Oma Tuba, Aed Office A1

Seotud tooted