Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Automaatne Muru Kastmiseks sprinklersüsteemi Niisutus Controller APP pult WiFi Ühendus Vihma Sensor Jootmise Ajal Vaata suuremalt

Automaatne Muru Kastmiseks sprinklersüsteemi Niisutus Controller APP pult WiFi Ühendus Vihma Sensor Jootmise Ajal

€28.75

-20 %

€35.94

Uus toode

Materjal Plast
Tüüp Aed Vee Arvestid
Mudeli Number Aed Vee Arvestid
Päritolu CN(Päritolu)
suurus 16.5*6.5cm/ 6.5*2.6in
Taimeri Tüüp Analoog

Automaatne niisutus, taimer, APP, kaugjuhtimispult, isegi kui teil on kutsumus või minge välja, ärge muretsege mehitamata kastmist.Vee-ja elektrienergia kokkuhoid, sobib väga hästi aiad, rõdud, lillepeenrad, muruplatsid, põllumajandus jne.

Omadused:

Automaatne Niisutus: Intelligentne niisutus, taimer, saate määrata, niisutus-sagedus, ühe niisutuse ajal, ajastatud niisutamine, jne., isegi kui teil on kutsumus või välja, sa ei pea muretsema mehitamata kastmist.

Kaugjuhtimispult: Toetus APP kontrolli, saab aru, et remote jootmine, ühildub iOS-i ja Android.Sisseehitatud kaamera programm, mis võib koostööd kaamera vaatamiseks niisutus olukorda reaalajas.(Kaamera ei kuulu komplekti.)

WiFi Ühendus: Kui ruuter ja taimer ei ole välja lülitatud, ja WiFi on tavaliselt ühendatud mobiiltelefoni saab juhtida niisutus süsteem võrgu (saadaval üle kogu maailma), on lihtne käsitseda.

Ohutu ja Usaldusväärne: toitejuhe on täielikult suletud ühendus, ärge muretsege, elektrilöögi.Vee sisselaskeava on varustatud roostevabast terasest filter, et vältida lisandeid, nagu näiteks kivid vee sattumist salongi ja kahjustab ventiil.

Vihmaandur: Varustatud vihmaandur groove, kui vee andur groove jõuab teatud vee kogunemine, vihmuti töötamast kohe, et vältida liigset kastmist.

Lai Rakendamine: Praktiline automaatse kastmise taimer, vee ja elektri kokkuhoid, sobib väga hästi aiad, rõdud, lillepeenrad, muruplatsid, põllumajandus jne.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Töö Pinge: 5V-9v

Töö Vool: 527-1760L/h

Nimivõimsus: 1A

Vee Temperatuur: 1-50℃

IP Tase: IP 67

Elemendi Suurus: 16.5*6,5 cm/ 6.5*2.6

Pakendi Kaal:407g/ 14.36 oz

Pakkeleht:

1 * Niisutus Töötleja

Märksõnad: xs max screen protector bulk.

Kirjutage oma ülevaade

Automaatne Muru Kastmiseks sprinklersüsteemi Niisutus Controller APP pult WiFi Ühendus Vihma Sensor Jootmise Ajal

Automaatne Muru Kastmiseks sprinklersüsteemi Niisutus Controller APP pult WiFi Ühendus Vihma Sensor Jootmise Ajal