Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Retro Leather Magnet Vertikaalne Raamat luuk Juhtumi puhul xiaomi Redmi Märkus 10s 10 note10s note10 Pro Max Korral Katab Telefoni Kott Vaata suuremalt

Retro Leather Magnet Vertikaalne Raamat luuk Juhtumi puhul xiaomi Redmi Märkus 10s 10 note10s note10 Pro Max Korral Katab Telefoni Kott

€3.52

-14 %

€4.14

Uus toode

Omadused eest Redmi Lisa 10 10S Pro juhul
Brändi Nimi JFVNSUN
Ühilduva Brändi xiaomi
Tüüp Flip Case
Ühilduva 2 Juhtumi puhul Redmi Note10s
Ühilduva 4 eest Redmi Märkus 10s 10 Pro juhul
Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva 6 For Redmi Note10 Pro Case
Ühilduv Mudel Juhtumi puhul Redmi Märkus 10s
Ühilduva 1 Juhtumi puhul Redmi Lisa 10 Pro
Ühilduva 3 Juhtumi puhul Redmi Note10 pro
Disain Tavaline
7 ühilduv for redmi note10 pro Cover
Ühilduva 5 eest Redmi Märkus 10s 10 Pro kate

· 100% originaal JFVNSUN Brändi. · Parima kvaliteediga PU Nahast Telefoni Puhul. · Vertikaalselt ÜLES ja Alla, Disain magnet Nahast Kate. · Koos kaardipesa, Multi-funktsioon telefoni Puhul. · Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõik nupud, kontrolli ja sadamate jne. · Väljendada ennast telefoni isikupärastamine ja teha see välja paistma. · Lihtne paigaldada ja Eemaldada. · Kvaliteet, Kompaktne ja Moe Värvid.

Juhtumi puhul Redmi Lisa 10 4G / Redmi Märkus 10S juhul (6.43-tolline) Asja eest Redmi Lisa 10 Pro / Redmi Lisa 10 Pro Max korral (6.67 tolline) Asja eest Redmi Lisa 10 5G puhul (6.5 tolli)

WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

• Tellimusi töödeldakse õigeaegne jooksul 2 päeva jooksul pärast makse kinnitamist.

• Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress .

• Kui sa ei ole saanud oma saadetise 50 päeva jooksul (Venemaa 65 päeva) tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

• Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

• Makse tuleb teha 15 päeva jooksul alates järjekorras.

• Kui soovite tagasi oma toote(id) parandamiseks / asendamiseks / tagastust, palun lahkesti ühendust meie klienditeenindusega.

• Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.

• Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

• Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

• Kui te ei ole rahul meie toodete või tunnete, et tarneaeg on liiga pikk, siis palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside, me oleme alati siin, et aidata nii kiiresti kui võimalik.

Ka siis, kui teil on rahulolu meie punkte, siis ärge unustage anda tähed reiting www.tihendimeister.ee, täname hea koostöö O(∩_∩)O

Märksõnad: redmi note9 pro juhul auto, korea note10 pro juhul, redmi note9 pro case mate, funky redmi 10 pro juhul, galaxy note10 pro juhul, redmi 10 audi puhul, redmi 10 pro metallist juhtudel, redmi note8 pro juhul jaapani, note10 pro juhul silikoon, note10 pro kate.

Kirjutage oma ülevaade

Retro Leather Magnet Vertikaalne Raamat luuk Juhtumi puhul xiaomi Redmi Märkus 10s 10 note10s note10 Pro Max Korral Katab Telefoni Kott

Retro Leather Magnet Vertikaalne Raamat luuk Juhtumi puhul xiaomi Redmi Märkus 10s 10 note10s note10 Pro Max Korral Katab Telefoni Kott

Seotud tooted