Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pehmest PU Nahk Ühtse õlakott Crossbody Luksus Mood Käekott Naiste Kott Disainer Naiste Vintage Tassima Kõrge Kvaliteedi Bolsas Vaata suuremalt

Pehmest PU Nahk Ühtse õlakott Crossbody Luksus Mood Käekott Naiste Kott Disainer Naiste Vintage Tassima Kõrge Kvaliteedi Bolsas

€24.38

-50 %

€48.76

Uus toode

Vooder Polüester
Muster Tüüp Tahke
Arv Käepidemed/Rihmad Üksik
Brändi Nimi IMYOK
Sugu Naised
Peamine Materjal PU
Sündmus Mitmekülgne
Vee karedus Pehme
Interjöör Interjöör Pesa Tasku, Mobiiltelefoni Tasku, Interjöör Lukuga Tasku, Kabiini Interjöör
Käekotid Tüüp Totes
Soojendatav Muda Tasku
Toote Tüüp Käekotid
Stiil Vintage
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number ZL091902
Tüüpi kotid Käekotid & Crossbody kotid
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Kuju Boston

Otsin / Tilk laevandus klientidele koostööd

Jätke teade "Tilk laevandus", et usa kaudu allpool infokanaleid ja anna meile oma poe URL-i või fotod oma offline poes saada rohkem üksikasju.

Meterial

PU nahk

Funktsioon

Käekott/õlakott/Crossbody kott

Kaal

0.7 KG

Suurus

28cm*14cm*15cm

Märkus

Note1: 1 toll=2.54 cm;1cm=, milleks on 0,39 tolli

Lisa2: Seal võib olla veidi erinev värv,sest arvuti monitori seaded.

Note3: erinevuse Tõttu mõõtmise meetod, palun lubage 1~3cm suurus kõrvalekalle.

Tasumine

1. Parim viis on otse online makse,saate ise valida.Kui soovid, et ka teised maksetingimused palun andke meile konw enne kui tellite.

2. Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi.

3. Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.

Laevandus

1.Saadame kauba hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

2.Ostja on vastutav kõigi kindlustus -, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service selliseid õnnetusi, hilinemise või muude probleemide puhul.Peale ostja peaks olema vastuta ühegi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.Ja kaup on Märgitud "gift" või "sample" teie lihtne tollivormistus ja väiksem tasu. (kui soovite deklareerima kauba mõne muu üksuse nimetus, või määrake väärtus kohandatud, palun teavitage meid tellides)

Tagastamine ja Garantii

Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, siis Palun võtke meiega ühendust asendada toode või selle tagasi, mõned riigid toetavad vaba naaseb.

Tagasiside

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3.Palun võtke meiega ühendust enne vaidluste või sealt mingit negatiivset või neutraalset tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Märksõnad: xr iphone juhul kondiiter.

Kirjutage oma ülevaade

Pehmest PU Nahk Ühtse õlakott Crossbody Luksus Mood Käekott Naiste Kott Disainer Naiste Vintage Tassima Kõrge Kvaliteedi Bolsas

Pehmest PU Nahk Ühtse õlakott Crossbody Luksus Mood Käekott Naiste Kott Disainer Naiste Vintage Tassima Kõrge Kvaliteedi Bolsas

Seotud tooted