Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Diamond Pärlmutter Vedel lauvärv Saladus Maiuspalad Meik Kunstnikud Kerge Kreem Valem Glitter Vedel Lauvärv Ilu Vaata suuremalt

Diamond Pärlmutter Vedel lauvärv Saladus Maiuspalad Meik Kunstnikud Kerge Kreem Valem Glitter Vedel Lauvärv Ilu

€1.56

-49 %

€3.10

Uus toode

Kasutamine Home DIY
Mudeli Number Diamond Pärlmutter Vedel Lauvärv
Brändi Nimi isfriday
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Muud

NAUDI DIAMOND PÄRLMUTTER VEDEL LAUVÄRV

Ideaalne segu pearl ja glitter jaoks maxed-out virvendama Kerge, vee-ja üllus valem lukustab sära minimaalne seisus.See on saadaval 16 mitmekesine tooni, saab kanda sobitamine teie meeleolu ja kleit.Ideaalne kasutada poolte ja normaalset elu.

TÄIUSLIK MEIK ◆|Lihtne Kanda ◆|Ei ole Vaja Silmad Krunt ◆|Quick & Easy Meik ◆|Väga Sparkle & Gorgeous ◆|Sobib Algajatele & Professional

Kui ilus lauvärv multi-värviline särab!Ma armastan, kuidas mitmevärviline glitter sära.Ma dub kergelt peal minu silmalau ala ja kasutage oma sõrme kraani ja levitada särab ümber.Kui kasutate pintslit kaasas ja rakendab kogu oma silmad, siis on "disko" look in your eyes.See on täiesti ilusad silmad ja väärt kui sulle meeldib särab nagu mina.

- Winni Carter

OMADUSED

✿ Lihtne Teha

✿ Health & Turvaline

✿ Pigmendiga,

✿ Kauakestev & Ei Pleegi

✿ Kiiresti Kuiv & Veekindel

✿ Kerge Kreem Valem

KIRJELDUS ►【Glitter Vedel Lauvärv】

Tõrgeteta virvendama vedel lauvärv sobib kanda eraldi või segada teisi toone, mis tõhusalt esile eye contour, luua gorgeous silma meik ja teha sa olema pilgupüüdja igal korral.

►【Suurepärane Mõju】

Läikiv vedel lauvärv seatud featuring pehme ja väike hari nippi, mis lihtsalt võimaldab teil rikas värvid ja 3D silmad.Neid saab kohaldada silmalaud, põske, nägu, ja clavicle rõhutada oma make-up stiili. ►【Lihtne Kohaldada】

Et lauvärv, geel on sujuv vedeliku ja kiire-kuiva tekstuuri, dab see üle kogu silma piirkonnas ja segu ta ka oma sõrme või pintsliga nii, et värvid ka oma silmad.Pärast registreerumist vahedega, oodata, kuni see täielikult kuivada, et vältida hõõrdumisest tugevasti mõjutada meik mõju.

►【Metallik & Kõrge Särav】

Valemi see suure mõjuga, liquid eye torukübar glitter kuivab kiiresti eest ja läikiv viimistlus.Kerge ja sile tekstuur, pakub maagiline duo-chrome ' i pigment pärlid, mida kohaldatakse vaevata kõrge pigmendisisaldus metallide diamond sära, holograafiline mõju. ►【Värvidega】

14 eri värvi, ideaalne Sünnipäevi, Kosmeetika Näidata, Live Show, Prom Night, tantsuõhtuid, ja Pulmad Meik.Unikaalne pakett oleks suurepärane kingitus oma sõpradele, bestie, perekondadele.

PAIGALDAMISE MEETOD

1. Avatud eye shadow stick, võtta õige kogus lauvärv.

2. Kasuta seda silmalaud, silma või siidiussi heledaks, suurendada layering silma meik.

SPETSIFIKATSIOON

☛Suurus: 7.5 x 2,0 x 2,0 cm / 3x0.8x0.8 tolli

☛Kaal: 23 g / oz 0.8

☛Värv: 15 värvid

☛Pakett: Eye Shadow * 1

SOE VIHJEID ☺ Kui soovite puhastada põhjalikult, palun kasutage meik remover nii, et sa ei muretse, pigmentatsioon.

Märksõnad: Meik, sobitada mount, lauvärv, zipo, komplekt, diorama, generaator starter tagasipõrge, juhtmeta mõju, Silmade Varju, gy6 50cc digitaalne, meik komplekt.

Kirjutage oma ülevaade

Diamond Pärlmutter Vedel lauvärv Saladus Maiuspalad Meik Kunstnikud Kerge Kreem Valem Glitter Vedel Lauvärv Ilu

Diamond Pärlmutter Vedel lauvärv Saladus Maiuspalad Meik Kunstnikud Kerge Kreem Valem Glitter Vedel Lauvärv Ilu

Seotud tooted