Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Loomad 3D Puzzles DIY Puidust Puzzle Salapärane Lõvi Puidust Puzzle Kingitus Lastele DIY Puidust Käsitöö Looma Kujuline Puidust Vaata suuremalt

Loomad 3D Puzzles DIY Puidust Puzzle Salapärane Lõvi Puidust Puzzle Kingitus Lastele DIY Puidust Käsitöö Looma Kujuline Puidust

€3.70

-45 %

€6.73

Uus toode

Puidust mosaiikpildid lapsed Puidust puzzle öökull
Puidust puzzle box loomade puidust puzzle
Puidust puzzle lõvi Puidust puzzle kass
Toote Tüüp Puit DIY Pakett
Tugi Dropshipping
Päritolu CN(Päritolu)
DIY Puidust puzzle kingitus lastele
Muster KASS, Hobune, Lõvi, tigu, panda, ahv, kukk, Sõnn, öökull

[xlmodel]-[custom]-[43783]

3D Puzzles

Funktsioon:

1. Puzzle mängu olemust teema.Nautida lõõgastav aega, tõi see salapärane loom puzzle!Meie puidust mosaiikpildid tulevad palju suurused ja on tehtud väikesed tükid kujuline savann loomad ja taimed.

2. Formaldehüüdi-vaba puidust materjale, sile pinnatöötlus, kõrge kvaliteediga, vastupidavad, korrosiooni-vastupidav, ja moodustavad kaitsva kihi pärast keskkonnasõbralike kaitsva värvimine ravi.See võib olla konserveeritud aastakümneid, riputada seinale või edasi, et teised tunnustust.

3. Seda saab edendada inimeste silmade koordinatsiooni, parandab keskendumisvõimet, kannatlikkust, loogilist mõtlemist ja probleemide lahendamise oskust.Kogu päeva pikk, siis tuleb üllatunud, et aju mõistatusi selles puzzle mäng.

4. Otsin läbimõeldud sünnipäeva või puhkus kingitused?Need unikaalsed puust mõistatused on ideaalne valik!Anna oma kallimale tund meelelahutus.

5. Pusled mõistatusi võib rahulik meel ja stimuleerida loovat meditatsiooni seisund.Nad kasutavad oma loovust, see on kõige väärtuslikum vanema-lapse mäng.Intellektuaalne mäng täiskasvanutele ja lastele.Hea valik sünnipäev ja Jõulud kingitused.

Põnev mäng sobib algklasside õpilased ja täiskasvanud.

Kirjeldus:

Värv: värvi

Materjal: tagumik puit

suurus:

42x29 cm (A3 paber)-keskmine keerukus osad on 10 aastat vana +

29x21 cm (A4 paber)-keskmise keerukusega on 10 aastat+

21 X14 cm (A5 paber)-on kasutatud rohkem kui 7 aastat

Pakett sisaldab: 1 * haridus mänguasjad

Märkus: Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga 1-4 cm

Värv võib olla erinev erinevad monitorid

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Märksõnad: puidust puzzle lõvi, ark mänguasi, lazer lõigatud puit kuju, mask madera, puidust, puidust pusle, loomi, tööd, käsitöö puit, käsitöö, lipit seista, vineer, puit.

Kirjutage oma ülevaade

Loomad 3D Puzzles DIY Puidust Puzzle Salapärane Lõvi Puidust Puzzle Kingitus Lastele DIY Puidust Käsitöö Looma Kujuline Puidust

Loomad 3D Puzzles DIY Puidust Puzzle Salapärane Lõvi Puidust Puzzle Kingitus Lastele DIY Puidust Käsitöö Looma Kujuline Puidust

Seotud tooted