Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Bike Telefoni Omanik 4.7 Vaata suuremalt

Bike Telefoni Omanik 4.7" 6,7" Telefon Jalgratta Seisma Scooter ja Mootorratta Mount Toetada Lenkstangi Klippe iPhone Huawei P30

€6.18

-41 %

€10.48

Uus toode

Omadused Nr Omadused
Päritolu CN(Päritolu)
Laadija No
Brändi Nimi willkey

Kui soovite saata UK ja Saksamaa, saate valida ladu Prantsusmaa.USA 7-14 päeva, Hispaania 7-15 päeva, Prantsusmaa ja Saksamaa 5-12 päeva, UK 3-9 päeva.USA: USPS umbes 5-12days, enamasti 10days

CA :Hiinast, läbi Müüja Laevandus Meetod ,Enamasti on läbi oma conntries postitus umbes 15 päeva

UK, DE: Hermes umbes 3-8days

AU: Au postitus umbes 5-13days

ES : CTT selgesõnalise on umbes 5-14days, enamasti umbes 8-10days

SEE postitus on umbes 5-15päeva

Üksikasjalik Kirjeldus:

Materjal: ABS+silikoon+PC

Värv: Must

Pöörde: tasakaalustatud 360° pööramine

Sobib mobiiltelefoni suurus: 4.7-6.7 cm smart telefonid

Toote mõõdud: 21*7.5*12cm

Kohaldamisala: mootorrattad, jalgrattad, elektriautod jne.

Esile Kirjeldus:

1. Lihtne ühe nupuvajutusega lukustamiseks/vabastamiseks: Lihtne ühe nupuvajutusega mehhanism võimaldab kiire avamise ja sulgemise tegevust ühe käega.Üks kõige mugavam mobiiltelefoni omanikud, jalgrattad ja mootorrattad on tee.

2. Stabiilne ja vastupidav jõudlus: Jalgratta ja mootorratta mobiiltelefoni omanikud on varustatud scratch-vastupidavad kummist padjad ja tugev silikoon silma, kus saab hoida oma mobiiltelefoni stabiilne ebatasasel teed.See on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja silikoonist, vastupidavad, ei kriimusta telefoni ekraani ei kata oma NÄGU / TOUCH ID, ja tuua mugavuse ja vastupidavuse, et teie iga sõita.

3. Viimane 360° pööramine tehnoloogia: bicycle telefon hoidja kasutab innovatiivset 360° pöörlev klamber, mis erineb kõige jalgratta telefoni omanikud (klipp on lihtne lahti, nii, et omanik saab vabalt pöörelda.), see on rohkem stabiilne ja vastupidav.Võite kasutada seda telefoni omanik sõita vertikaalselt või horisontaalselt.Leida parim maastik oma reisi.Navigatsiooni-ja kõne vastuvõtmine helistamine on väga mugav.

4. Universaalne mobiiltelefoni jalgratta hoidja: jalgratta mobiiltelefoni hoidik sobib kõigile nutitelefonid 4,7 6,7 cm: iPhone 11 XS-XR-X 8 7 6 seeria ja Pluss Pro Max seeria; Galaxy Märkus S8 9 10 20 seeria; Oneplus 1 2 3 4 5 6 7, Mate&P 7 8 9 10 20 30 ja muu Android telefonid.Bicycle telefon hoidja on sobilik ka kõik juhtrauda.Kas see on jalgratas, mootorratas või elektriline roller, see võib olla täiesti paigaldatud neid.

5. Lihtne paigaldada: mugav vahend-tasuta paigaldus on lihtne paigaldada jalgratta lenkstangi, lihtsalt leidke ja lock nut; uus lenkstangi pistik muudab paigaldamise lihtsamaks!

Detailide Nimekiri:

Bracket*1

Märksõnad: enkeeo bike mount telefon, Huawei, telefoni hoidik motorcyles, jalgratta hoidja seinale, huawei lite p30, ram chrome mootorratas, bicycl seista, apple vaadata tarvikud retro, bike gps-hoidja, lcd-p30.

Kirjutage oma ülevaade

Bike Telefoni Omanik 4.7

Bike Telefoni Omanik 4.7" 6,7" Telefon Jalgratta Seisma Scooter ja Mootorratta Mount Toetada Lenkstangi Klippe iPhone Huawei P30

Seotud tooted