Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 3D Tikitud Peegeldav Riie Kiskja Sakiliste Taktikaline Moraali Pääsme Armband Jope Teksad Seljakott ühise Põllumajanduspoliitika Accessories8*5cm Vaata suuremalt

3D Tikitud Peegeldav Riie Kiskja Sakiliste Taktikaline Moraali Pääsme Armband Jope Teksad Seljakott ühise Põllumajanduspoliitika Accessories8*5cm

€1.77

-24 %

€2.35

Uus toode

suurus 8*5/7.5*4cm
Päritolu CN(Päritolu)
Pakkimine ühe PP kott
Nimi Peegeldav Riie Kiskja Märk
Stiil Konks & Loop
Kaal 10g
Värv Pildi Värv
Tüüp Hulgimüük No
Kasutamine Riietus, Seljakotid, Mütsid, jne.
Komplekt Tüüp No
Technics Tikitud
Mudeli Number A3535
Funktsioon 3D, Öko-Sõbralik
Toote Tüüp Plaastrid

Kirjeldus Nimetus: Peegeldav Riie Kiskja Märk Värv: nagu on näidatud Suurus: 7.5*4/8 * 5CM Protsess: Peegeldav Kaal: 10 g Pakend: 1X ühe PP bag funktsioon: Riided isiksuse tarvikud, mida saab lisada riided, seljakotid, mütsid ja muud kaubad, DIY custom kirjeldus: Kui pind on ebatasane, palun kleebi see otse.Kui ei ole, siis õmble pinna juuksed pakume ja kinnitage see.Võib vahetada igal ajal.

Fotod Nimekirja

Me Arvan, et Sa ike ...Toote tutvustus

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Esemed on laeva läbi kohe, kui sai kontrollitud makse.Me ei vastuta mis tahes vale või kätte toimetamata aadress.Palun kontrollige oma tolli enne ostu.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.tavaliselt me laeva kõik tellimused nagu kingitus ja kuulutada, et vähendada ostjate impordimaksu.See kestab tavaliselt umbes 4 kuni 8 tööpäeva express, ja 15-60 tööpäeva Hiina Lennupostiga saata teie riigis.PS: Kui toode saadetakse tähitud lennuposti, see võtab 7-30 tööpäeva jooksul (1-3 nädalat) puhul tarneaeg sõltuvalt teie asukohast.Enamik üksusi valmib 2 nädala jooksul, kuigi mõned võivad kesta kuni 6 nädalat, see on normaalne.- Kui soovite sain tooted kiiresti, valige Palun, kuidas saadetise DHL, UPS, FEDEX või EMS.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad: cbr125r, cbr150, honda cbr500r istme kapott, cbr, alien patch, cbr600rr voolundi komplekt, cbr f4i, plaaster takjakinnitusega, põgeneda tarkov plaaster, honda cbr900rr varuosad.

Kirjutage oma ülevaade

3D Tikitud Peegeldav Riie Kiskja Sakiliste Taktikaline Moraali Pääsme Armband Jope Teksad Seljakott ühise Põllumajanduspoliitika Accessories8*5cm

3D Tikitud Peegeldav Riie Kiskja Sakiliste Taktikaline Moraali Pääsme Armband Jope Teksad Seljakott ühise Põllumajanduspoliitika Accessories8*5cm

Seotud tooted