Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 10.1 Tollise IPS Ekraaniga Android 8.0 Ten-core Tahvelarvuti Ümmargune Auk 8GB+128GB Dual SIM Kaardi pesa 3G-Telefoni Kõne GPS FM,Tahvelarvuti Vaata suuremalt

10.1 Tollise IPS Ekraaniga Android 8.0 Ten-core Tahvelarvuti Ümmargune Auk 8GB+128GB Dual SIM Kaardi pesa 3G-Telefoni Kõne GPS FM,Tahvelarvuti

€45.61

-31 %

€67.07

Uus toode

Peamine töötleja MT6580 kümme core
Brändi Nimi CATUO
Pistiku Tüüp EL 220V
Päritolu CN(Päritolu)
süsteem Android OS 8.0 süsteem
Elu üle 24 tundi
Kaamera ees 30W, 200W kerge, vahemaa-anduri
Aku 8000 mAh liitium-ioon aku
Materjali Tüüp Universal
Pinge 3.8V
Ekraani Resolutsioon 1960 * 1080
Ekraan 10.1 tolline IPS ekraan
Tüüp Päikesevarju ladustamise kott

10.1 Tollise IPS Ekraaniga Android 8.0 Ten-core Tahvelarvuti Ümmargune Auk 8GB+128GB Dual SIM Kaardi pesa 3G-Telefoni Kõne GPS FM

Omadused:

1. Ten-core protsessor: Käesolev toode on varustatud 10-core protsessor, mis on ultra-kõrge sõidukiirus, mis võimaldab teil vaadata videoid ning mängida mänge väga sujuvalt, ilma jäädagi.

2. 10.1" IPS HD ekraan: toode on 10.1-tolline 1960 * 1080 HD IPS ekraani, mis võimaldab teil vaadata videoid, redigeerida dokumente, mängida mänge ja nautida täiuslik visuaalne pidu ilma pingutuseta.

3. 8 GB + 128GB: See tablett on suur mälu, kiire vastus ja kiire sõidukiirus.Ei ole survet, et mängida suuri mänge ja kasutada mitut programmi.Ja see toode toetab laiendada TF-mälukaart, nii et teil on võimalik vaadata video ajal vahemällu.See on väga mugav ja praktiline.

4. 800 + 1300MP näoga sõidusuunas ilu kaamera: See toode on sisseehitatud 800 + 1300MP ees ilu kaamera koos autofookuse funktsiooni, võimaldavad teil pildistada selgemalt, salvestada iga hetke oma hea elu.

5. Android OS 8.0 süsteem: süsteem selle toote põhineb sügavad arengu Android, veel täiuslik ja sile.Samuti toetab kõiki tüüpi tarkvara ja arengu downloads.

6. Sisseehitatud gravitatsiooni sensor: See toode on sisseehitatud gravitatsiooni sensor, mis toetab lehe automaatselt reguleerida raskuskese pööramise, mis on väga kasutajasõbralik.

Kirjeldused:

1. See tablett funktsioone ultra-high-definition 10.1-tolline ekraan, mis pakub täpset värvi, rikas, selge sisu, ja toetab mängud, videod, ja mitmeid ühiseid jooni hea vaatamise kogemus nii töö-ja meelelahutuse eesmärgil.

2. See toode sobib avatseremoonia, töötajate hüvitiste, auhinnad mälestuseks, aastapäeva pidustused, festivalid, messid, reklaam, kampaaniad, avalike suhete planeerimine, sünnipäevi, ettevõtete kingitused ja muud kingitused korda.

Tehnilised andmed:

Värv: Must

Pistiku tüüp: EL 220V

RAM + ROM: 8G+128G

Suurus: 240*166*8mm

Ekraan: 10.1 tolline IPS ekraan

Ekraani resolutsioon: 1960 * 1080

Peamine töötleja: MT6580 kümme core

PROTSESSOR: MTK6797

Kaamera: ees 30W, 200W kerge, vahemaa-anduri

Sagedus:

Aktiivne 2G bänd: GSM850 / 900/1800/1900

Täieliku spektri 3G-sagedusala: WCDMA 850 2100

Kaamera: 2.0 MP + 2.0 MP, 800 + 1300 MP

Interneti-ühendus: 3G, WiFi

Multifunktsionaalne: Dual SIM kaardi, WLAN-i, GPS-i, gravity sensor, alarm, kalender, kalkulaator, audio recorder, video, diktofon, WAP / MMS / GPRS /, image viewer, e-book, maailma kell, ülesanded

Muud omadused: GPS + FM + WLAN + Bluetooth

Aku: 8000 mAh liitium-ioon aku

Pinge: 3.8 V

Eluiga: üle 24 tundi

Süsteemi: Android OS 8.0 süsteem

SIM-kaart: Dual sim-kaart toetab 2G \ 3G kõne

Võrgu režiim: WCDMA / TD-SCDMA

Wi-Fi: IEEE 802.11 b / g / n

Bluetooth: 4.1

Input method: standard Andriod pehme klaviatuur

Keel: Hiina, Jaapani, korea, inglise, saksa, prantsuse, itaalia, vene jne.

Komplekti Kuulub:

1 x Ümmargune Auk Tahvelarvuti

1 x toide

1 x kasutusjuhend

1 x OTG kaabel

1 x USB kaabel

Märkused:

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Meie Ettevõttest

Meil on professionaalne auto tarvikud tarnija.Pakume kvaliteetseid kaupu ja hea teenuseid, saate osta usaldust minu pood.Kui on küsimusi,palun võtke meiega ühendust.

(1) Hulgi-ja tilk laevandus on nii tervitas?

Hulgimüügi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping.

Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

(2) Kuidas ma saan jälgida minu pakk?

Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel: www.17track.net/en (Kopeeri brauseri avamiseks)

Umbes Garantii

(1) Kui toode, mis probleem pärast seda kasutada,siis palun saada meile fotosid või videoid.Saame saata asendamine tasuta,kuid ostja tuleb tasuda pool merevedude kulusid.

(2) Kui üksus ei ole defektne või kvaliteedi probleem, tagastamise toode on tunnustatud, tingimusel et:

a.Objekt PEAB olema algne seisukorras.

b.Ostja vastutab tagasi laevandus tasu ainult.

Umbes Tagastamise või Saata

(1) Teil on võimalik meiega ühendust võtta, kui tracking infot oma maatükki ei uuenda pikka aega , me saame aidata teil pöörduda postkontorisse, et kontrollida , kui teie pakk on kaduma läinud, saame saata või tagastame teile kogu raha.

(2) Kui saate oma paki,kui te ei ole rahul meie tooted, vastake võtke meiega ühendust www.tihendimeister.ee esimene(Palun ärge avage vaidluse esimene),me lahendame teie probleemi, kuni oled tulemusega rahul.Kui me ei saa lahendada teie probleemi, või te ei ole rahul,siis saate avada vaidlus.Täname teid mõista.

Kohta Tagasisidet

(1) Kui olete rahul meie tooted,pls anna meile head tagasisidet kõik 5 tähte,teie toetus on suurim motiveerida meile.

(2) Kui teil on mingeid probleeme meie kaupu või teenuseid, Pls võtke meiega ühendust esiteks enne lahkumist negatiivset tagasisidet meie jaoks.Me lahendame teie probleemi ja pakkuda teile parimat klientidele teenuseid.

Märksõnad: tahvelarvuti samsung dual sim, tablet, monitor stand vesa, mälukaart micro sd, 7 tolline tahvelarvuti, dual sim, teblet, android tahvelarvuti, koristaja, digi-tv tuuner arvutile.

Kirjutage oma ülevaade

10.1 Tollise IPS Ekraaniga Android 8.0 Ten-core Tahvelarvuti Ümmargune Auk 8GB+128GB Dual SIM Kaardi pesa 3G-Telefoni Kõne GPS FM,Tahvelarvuti

10.1 Tollise IPS Ekraaniga Android 8.0 Ten-core Tahvelarvuti Ümmargune Auk 8GB+128GB Dual SIM Kaardi pesa 3G-Telefoni Kõne GPS FM,Tahvelarvuti

Seotud tooted