Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Master Star Kõrge Tihedusega Hiina Traditsioonilise Käsitöö Sepistamine Wok Vastupidav Raud Woks Sepistatud Rauast Non-stick Gaasi Pot Köögitarbed Vaata suuremalt

Master Star Kõrge Tihedusega Hiina Traditsioonilise Käsitöö Sepistamine Wok Vastupidav Raud Woks Sepistatud Rauast Non-stick Gaasi Pot Köögitarbed

€175.03

-50 %

€350.06

Uus toode

Metalli Tüüp Raud
Tüüp Woks
suurus 32/34cm
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Varuta
Wok tüüp Mitte-lakk
Poti Kaas Tüüp Ilma Poti Kaas
Sertifitseerimine CE / EL
Brändi Nimi HAIMAITONG
Hiina traditsiooniline vintage rauast wok Jah
Käsitsi sepistamine Wok Jah
Kasvukoht Hiina
Kohaldatava Pliit Gaasi Pliit
Materjal Raud, shu seo/survetöödeldud raud
Mudeli Number WQ998988

Master Star

Kõrge Kvaliteediga Malmist Wok Käsitöö

Master Star Käsitöö Wok

Milline on beebi wok?

On vana Hiina öeldes:Ilma töötanud, jade ei saa vormitud laeva; ilma haritud inimest ei saa vormitud vooruslik kodanikud.

Tükk rauda, et WOK, kaptenid meie tehas andis raud uut elu,

Alates WOK hea abimees, kasutajatel on vaja hoolitseda ja kasvatada aeglaselt

Rauast pann on traditsioonilise toiduvalmistamise vahend.Tänapäeval non-stick pans on populaarsed täna.Rauast pann ikka toetub oma unikaalseid eeliseid hõivata märkimisväärne turul.Eriti tagasi köögi restorane, üks-amps rauast pann on "standard." .Raua pannid näevad välja viletsamad kui non-stick pans.Tegelikult on nad rohkem "peen" kasutada, kui non-stick pans.Hea raud pan saab kasutada korralikult ja hästi hooldatud.Kuivõrd raud pannid, mida on kasutatud restoranid aastaid on kõik "lapsed" (Täiuslik Wok)toiduvalmistamiseks.

Miks raud pan mitte jääda pärast pikka aega kasutada

Lisaks kasutamist rauast pann, pidevat hõõrdumist labidas, lusikas, jne.teeb raua pan muutunud sujuvamaks ja siledam.Mis veelgi olulisem, ajal kõrge temperatuuri reaktsiooni õli, mõned väikesed molekulid, mis on kergesti lenduvad saanud tahma.Mõned molekulid moodustavad macromolecule kaudu liitumispolümerisatsiooni, dehüdratsioon, kondenseerumine ja teiste kõrge polümerisatsiooni reaktsiooni vorm makromolekulid tihedalt seotud, et raua pan moodustada must oksiid film.Mida kauem see kestab, seda tumedam ja siledam rauast pann on.

See on sama põhimõtet, non-stick pann, mis on samaväärne, kasutades määrde omadused, et "plaat" raua pan with a non-stick kihiga, kuid eelis non-stick pann kate on, et see kiht rauast pann on non-stick.Kiht, saab remondi ise, mida paksem seda kasutada.

Millised on eelised rauast pann ja non-stick pann

Eripärad non-stick pans: Mitte-stick pans võib öelda, et kõige kiiremini kasvav kööginõud, alates keraamilised kaetud non-stick pans 60s ja 70s, et praegune Teflon, kõrge temperatuuri, värvi, mitte-lakk -, meditsiini -, kivi, jne.Tehnoloogia, non-stick pans on muutunud rohkem ja rohkem arenenud ja lihtne kasutada.Hea kvaliteedi teflon-kausikestes on jõudnud punkti, kus nad ei pea kinni peaaegu midagi.Nad ei pea kinni vee või õli, ja ei ole vaja pesta pan pärast keetmist.

Non-stick ja kerge kaal on suurimaid eeliseid non-stick pans, kuid puudujäägid on ka ilmne.Näiteks, te ei saa kasutada labidat üldiselt, ja temperatuur tõuseb aeglaselt, mis on kõik puudused, nagu potid ja lühike tööiga.

Omadused rauast pannid: raud pannid ei ole ilma areng.Algusest sepistatud rauast pannid, mille süsiniku sisaldus on alla 0.02%, et malmist pannid, võileib raud pannid, sulam, pannid, jne., koos süsiniku sisaldus on üle 2%, tulemuslikkuse rauast pannid on ka pidevalt parandada.Kahjuks tõstmiseks on see, et see on lihtne jääda poti ja on rasked.Aga kasu on ka ilmne, nagu ei korjamine spaatliga, poti pesemise vahendid, kiire kütte -, ring-alt toiduvalmistamis -, kütuse-tõhus, pikk eluiga jne.

Miks on vaja, et hooaeg wok

Kui ostate rauast üle, siis tuleb see hooaeg.Kui ostate uue pan, see on lihtne praadida köögiviljad ja kinni pan.See mõjutab ka kasutusea rauast pann.Veelgi olulisem on, et rauast pann on tavaliselt valmistatud vajutades.Seal on mehaaniline õli ja lisandeid külge, ja see mõjutab teie tervist, kui te kogemata süüa pärast kuumutamist kõrgetel temperatuuridel.

Sammud Hooaja wok

1. Puhastage raud pannile, pane rauast pann all kraan, panna mõned puhastus vedelik, ja hoolega nühkima seest ja väljast kõva harja või käsnkõrvits, peamiselt lisandite eemaldamiseks ja mõned mehhaanilise õli.

2. Leek on vaja, et hooaeg pott.Induktsiooni pliit ei hooaeg pott.Lülitage hooaeg leek gaasipliit ja põletada alt esimene umbes 3 minutit.Gaasi pliit kodus üldiselt ei põle pot, ja ei ole vaja süüa pott nagu restoran.Kui ta põleb punane, neli või viis sada kraadi on piisavalt, et põletada välja lisandid.

3. Turn poti ümber kirjutada, et see igas asendis.Olge ettevaatlik, et mitte põletada teie käsi.

4. Pane see alla kraan uuesti loputada ja puhastada seest ja väljast puhta lapiga.

5. Pane rauast pott kohta tuli uuesti ja keeda see kuiv, sisse väikese tule, võta tükk rasva, rasva iga osa pot, ja kirjutada, kuni ta suitsetab.

6. Loputada pott all kraan uuesti, ja puhastage seda pehme lapiga.Ärge kasutage terasvillast või nagu sel ajal, et mitte raisata kõik eelnevad pingutused.

7. Keeda vesi potti ja kuumutage seda kohta keskmise soojuse.Kui on kaanega, kaane uue kaanega ja kuumutage seda kuni eemaldada omapärane lõhn kaanele.

8. Kuigi pott on kuum, pühkige keha pot jälle sealiha rasva lõpuks, või pühkida iga osa sellest.Seekord saab pühkida natuke rohkem, ja pühkige see nagu "seep" pidevalt, et muuta iga osa pot koht on ühtlaselt kaetud määrdega.Sel viisil, pot on põhimõtteliselt valmis.

Kuidas hoolitseda baby wok

Raua-pan, mis on keedetud esimest korda, see on kõige parem jätke see üleöö pärast registreerumist määrdega, et võimaldada määre täielikult tungida rauast pann ja rauast pann muutub särav.

1. Pöörake tähelepanu rooste vältimiseks.Looduslik vaenlane rauast pann on "vesi".See peab olema keedetud iga kord, kui ta on ära kasutatud.See on parim kohaldada kiht õli alaline ja pöörama tähelepanu tilkuva kaanele. See on rooste üleöö.

Märksõnad: rauast wok, roostevabast terasest wok, süsinikterasest wok, master star wok, erilist toiduvalmistamis pot, malmist pott, terasest wok, malmist wok, hiina wok, mudel toiduvalmistamis pot.

Kirjutage oma ülevaade

Master Star Kõrge Tihedusega Hiina Traditsioonilise Käsitöö Sepistamine Wok Vastupidav Raud Woks Sepistatud Rauast Non-stick Gaasi Pot Köögitarbed

Master Star Kõrge Tihedusega Hiina Traditsioonilise Käsitöö Sepistamine Wok Vastupidav Raud Woks Sepistatud Rauast Non-stick Gaasi Pot Köögitarbed

Seotud tooted