Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Mootori Katalüsaator Puhtama Mootori Korduva Puhtama Mootori & Õli, Vedeliku Lisaainete Mootori Korduva Mitmeotstarbeline Korduva Puhas Vaata suuremalt

Mootori Katalüsaator Puhtama Mootori Korduva Puhtama Mootori & Õli, Vedeliku Lisaainete Mootori Korduva Mitmeotstarbeline Korduva Puhas

€2.91

-30 %

€4.21

Uus toode

Toote Maht 60ml
Erilised Omadused Mootori Katalüsaator Cleaner
Mudeli Number -
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Kaal -
Tugi Hulgimüük, Dropshipping

Kirjeldus:

Võimas Mootor katalüsaator Puhtama Mootori Korduva Puhastusvahend 60ML

Imporditud

★ UPDATE katalüsaator PUHTAMA: Kui te kunagi märkate oma kütusekulu vähenes märgatavalt või mäda muna lõhn on pärit sinu mootor, siis teil on vaja puhastada katalüsaator kohe!Sügavalt puhastada oma converter with katalüsaator Cleaner eemaldamata!Stop kartsin "service engine" tuli vilkuv üles oma ekraanile, ja saada paremaid mootori jõudlus!

★ MADALAM HEITGAASIDE TASE ja PAREM MOOTORI JÕUDLUS: võivad vähendada teie kogu süsivesinike heitkoguseid kuni 50 protsenti.Aitab puhastada kütuse sissepritse süsteem, samuti silindrid, parandada üldist tulemuslikkust.

★ VÄHENDADA KÜTUSEKULU ja HALB LÕHN: samal ajal vähendades kütuse tarbimist, siis saab ka lahti icky lõhn poolt välja töötatud auto ületunnitöö.

★ KAITSTA MOOTOR: Õige kütusekulu ja heitgaaside voolu hoiab, et mootor töötab puhtam, siledam, ning parem, mis on ka vähendada hoolduskulusid.

★ LIHTNE puhastada: lihtsalt vala oma kütusepaagiga.see võib ka puhas muud osad, nagu hapniku andur, kütuse sissepritsedüüsid, silindrite pead, ja teised.

Ohutu bensiini -, diisel -, hübriid-ja flex-fuel sõidukid; ei muuda kütust.

Tehnilised andmed:

☞ Kui te kunagi märkate oma kütusekulu vähenes märgatavalt või mäda muna lõhn on pärit sinu mootor, siis teil on vaja puhastada katalüsaator kohe!

☞ Lk sügavalt puhastada oma converter with katalüsaator Cleaner eemaldamata!Stop kartsin "service engine" tuli vilkuv üles oma ekraanile, ja saada paremaid mootori jõudlus!

☞ See on absoluutne raha-saver!Tänu madalam hooldus-ja kütusekulud.

☞ Lk MADALAM HEITGAASIDE TASE: võivad vähendada teie kogu süsivesinike heitkoguseid kuni 50 protsenti.

☞ Lk PAREMA MOOTORI JÕUDLUS: aitavad puhastada kütuse sissepritse süsteem, samuti silindrid, parandada üldist tulemuslikkust.

☞ Lk VÄHENDADA KÜTUSEKULU ja HALB LÕHN: samal ajal vähendades kütuse tarbimist, siis saab ka lahti icky lõhn poolt välja töötatud auto ületunnitöö.

☞ Lk KAITSTA MOOTOR: Õige kütusekulu ja heitgaaside voolu hoiab, et mootor töötab puhtam, siledam, ning parem, mis on ka vähendada hoolduskulusid.

☞ PUHASTADA KOGU SÜSTEEM: see võib ka puhas muud osad, nagu hapniku andur, kütuse sissepritsedüüsid, silindrite pead, ja teised.

☞ Lk LIHTNE puhastada: lihtsalt vala oma kütusepaagiga.

☞ Lk OHUTU bensiini -, diisel -, hübriid-ja flex-fuel sõidukid; ei muuda kütust.Ei kasutata 2-taktiline või õli/gaasi segu mootorid.

Komplekti Kuulub:

1 x katalüsaator Cleaner (60ml)

Märksõnad: auto šampoon, auru puhastaja multipurpose, ve katalüsaator, hirundo mitmeotstarbeline puhastusvahend, oe katalüsaator, puhtam mootor, brake cleaner, katalüsaator, muutuste katalüsaator, mitmeotstarbeline puhastus.

Kirjutage oma ülevaade

Mootori Katalüsaator Puhtama Mootori Korduva Puhtama Mootori & Õli, Vedeliku Lisaainete Mootori Korduva Mitmeotstarbeline Korduva Puhas

Mootori Katalüsaator Puhtama Mootori Korduva Puhtama Mootori & Õli, Vedeliku Lisaainete Mootori Korduva Mitmeotstarbeline Korduva Puhas

Seotud tooted