Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Roostevabast terasest kolmnurk kokkuklapitavad dip-net fishing net fishing net teleskoop rod püügivahendite kalapüügi tarvikud 40/50/60 net ci Vaata suuremalt

Roostevabast terasest kolmnurk kokkuklapitavad dip-net fishing net fishing net teleskoop rod püügivahendite kalapüügi tarvikud 40/50/60 net ci

€10.16

-2 %

€10.47

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Ülestõstetav või Mitte Jah
Pikkus 180cm
Võrgusilma Suurus Väike Võre
Toote Tüüp Kalavõrgud
Positionable või Mitte Jah
Sügavus 50

Toote detailid

Toodete tegelik löök

Meie teenus

1. Kohalik aeg on erinev, alates ajast, mil riik/regioon, kuid vastavalt Hiina aega, me pakume professionaalseid teenuseid alates 7 olen 12 pm, ilma et edasi lükata oma ettevõtte.

2. Pärast teie tellimuse, teie tellimus esitatakse tootmise töökoda kohe, ja me korraldame et teie tellimus niipea kui võimalik.

3. Enne osta, kui teil on küsimusi, võite meiega ühendust esiteks, me teile kõige rahuldavam vastus ja anda teile kõige mõistlikud ettepanekud.

4. Selleks, et hõlbustada meie tehingud, saame vastu võtta muud makseviisid.

5. Enne sünnitust meie firma kõik tooted on läbinud kvaliteedi kontrolli ja sooritanud.

6. Me saame kohandada toote logo vastavalt oma vajadustele.

7. Enne, kui saate toote, me teile meelde tuletada, laevandus staatuse pakendi ja vältida kahju, pakendis.Pärast seda, kui olete kauba kätte, kui teil on küsimusi, me tegeleme see teile niipea, kui võimalik.

8.Meie pood: saab jälgida või koguda meie poest, sest meie pood annab rohkem allahindlust fännid hoidke aeg-ajalt, teil on vaja ainult liikuda oma väike sõrm, sa ei pea maksma mis tahes hinda.Vastupidiselt, saad midagi rohkem kasu, kui teised ostjad.

9.Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Kui te soovite osta rohkem kui kogus me loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Me vastame teile võimalikult kiiresti.

Infotund

1. Saadud toode on kvaliteediga seotud probleeme, mida ma peaksin tegema?

Vastus: Me peame väga oluliseks, et meie toodete kvaliteeti.Me rangelt kontrollida iga lüli tootmise ja rangelt kontrollida toodete kvaliteeti enne saatmist.Seega võimalus toote kvaliteedi probleeme on väga väike.

Kui toode on kvaliteediga seotud probleeme, võib-olla oled hõivatud teiste asju, aga ärge muretsege, võite meiega igal ajal ühendust võtta.Kuid aeg Hiinas on erinev teie riigis.Kui teil meiega ühendust võtta, äkki oleme magab, kuid me vastame teile niipea, kui me tööle minna.Me pakume teile parima lahenduse ja loodan, et meil on rohkem sõbralik koostöö, ja me jätkuvalt toetatakse igal oma projekte.Aitäh.

2. Ma loodan, et müüja saadab kauba oma Hiina esindaja.mida ma peaksin tegema?

Vastus: Palun võtke meiega otse, saame saata kauba määratud kohas vastavalt oma vajadustele.Koguhind saadetud muud osad Hiina on madalam kui hind, mis saadetakse teie riik/piirkond.

3. Mida peaksin tegema, kui tekib mingeid probleeme, enne ja pärast ostu?

Vastus: Palun võtke meiega ühendust, me pakkuda teile kõige professionaalne teenindus, loodame, et aidata teil mõista toote ja kogu tehingu protsessi.

Märksõnad: kalapüügi tangid pesca, gl1500 valkyrie, pvc paat, kala konksu, paat, süst, rahandus püügivahendite, paadi kalapüügi laeva, karpkala kalad, meeste trekking, kala meelitada.

Kirjutage oma ülevaade

Roostevabast terasest kolmnurk kokkuklapitavad dip-net fishing net fishing net teleskoop rod püügivahendite kalapüügi tarvikud 40/50/60 net ci

Roostevabast terasest kolmnurk kokkuklapitavad dip-net fishing net fishing net teleskoop rod püügivahendite kalapüügi tarvikud 40/50/60 net ci

Seotud tooted