Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Metsa Stiilis Pruut Kuiv Lillega Peapael Pruudi Juuksed Ehted Tarvikud Peakatet Pulm peapaela Juukseid Kaunistada +Kõrvarõngad Komplekt Vaata suuremalt

Metsa Stiilis Pruut Kuiv Lillega Peapael Pruudi Juuksed Ehted Tarvikud Peakatet Pulm peapaela Juukseid Kaunistada +Kõrvarõngad Komplekt

€2.54

-28 %

€3.53

Uus toode

Sugu Naised
Toote Tüüp Hairwear
Trahvi või Mood Mood
Kuju\muster TAIM
Tüüp Hairbands
Materjal yarn
Metallide Tüüp Puudub
Stiil Armas/Romantiline
Mudeli Number F044

1.Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD ekraan, ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama, fotod, sa nägid.

2.Kaup värv ei ole sama, mis meie kleidid ,on värvitoonist .Kui te ei saa seda aktsepteerida ,palun ära osta seda .

3. Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus kiirus on aeglane.Mõned riigid, võib-olla rohkem kui kaks monthes.Kõik Hiina posti või Posti või Epacket ,ei saa me garanteerida, et kleit võib jõuda oma käe ühe kuu, eriti Brasiilia ja venemaa .Umbes laevandus päeva,võite küsida meie teenust.

4.Enne tellimist palun lugeda selle oksjoni hoolikalt ja küsida kõikidele teie küsimustele.Et saata e-mail, palun kliki lingile "Küsi müüjalt" üleval paremas nurgas see nimekiri.Me vastame teie küsimustele 12 tunni jooksul.

5.juhime tähelepanu, et oma sõnum, kui meil on küsimusi, kaubad ,me võtame teiega 24 tunni jooksul.

Kui te ostate seda meie kleit ,see võib olla tasuta saatmine tasuta teile .Palun võtke meiega kohandada eest teile .Kõrvarõngas suurus umbes 5cm*3,5 cm, peapaela suurus ilma lindi umbes 36 cm*5cm 1Pair juuste klambrid + 1pair kõrvarõngad Peapael pikkus umbes 45cm Kõrvarõngad täielik pikkus umbes 17cm Peapael pikkus umbes 43cm,dia umbes 14cm Kõrvarõngad täielik pikkus umbes 5,5 cm, peapaela suurus: 25cm*9cm Peapael pikkus umbes 42cm Kõrvarõngad täielik pikkus umbes 18cm -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- Peapaela pikkus: 40cm -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

Läbimõõt: 16cm Kõrvarõngas pikkus 13cm

--------------------------------------------------

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Tavaline saadetise viisil, et teised riigid, mida me kasutame on EMS või HIINA posti või POSTI.

Ja me saame kasutada ka muu kättetoimetamise viis(DHL,TNT,Fedex,UPS jne).

Kui vaja kiiresti,palun võtke otse meiega ühendust ja arutame üksikasju kohaletoimetamise viis,kuid ekstra postitus tasu on ostja osa.

Enne tellimuse palun lugeda

1 .Kõigi hind on õige meie koduleheküljel ,your saab tellida otse ja palun märkus spetsifikatsioon (eriti värv), et teil on vaja,või me saadame kaubad meie kirjeldus.

2 .Kui teil on vaja tükk kauba proovide või teie nõudlus on suur, palun võtke meiega ühendust .me teeme teie jaoks parim .aitäh .

3. Hind, mida makstakse kauba välistab igasuguse tolli maks.Meie firma ei õlg kõik tollimaksud ja sihtriik.

Maksetähtaeg

1. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Esemed on vaid saadetakse pärast makse on comfirmed.

2. Soovitame maksta

Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige ,me ainult laev kinnitatud arve aadress.Kui teil on vaja muuta või vaadata läbi aadress ,pls muuta seda otse www.tihendimeister.ee .me keelduda mis tahes muu aadress muudatusettepanek e-posti teel.

Vedu

Selleks, et hoida kaupade head kvaliteeti, meie kogenud QC paneb proovile iga toote rangelt enne saatmist.

Saadame üksused välja niipea kui võimalik

Me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste,viivitusi või muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service.Kui teil on täita mõningaid probleeme tarne ,siis võiks ühendust ja me lahendada õigustatud.

Juhul saada kompenseerida nii meid lahkelt pls kinnitada paki saite on hästi pakitud ja ei ole rikutud shipping viisil.Kui ei ,pls taotluse allkirja kuller kinnitada olukord nii, et võime me küsida, et kompenseerida.

Tagasi Poliitika Ja Tagasiside

1 .Kui teil on tunne pettunud kauba,palun öelge meile, hiljemalt 7 päeva jooksul pärast seda, kui olete kauba kätte .

2 .Elemendi puudus tuleb märkida ja tagasi 7 päeva jooksul pärast sai .Ja kõik laevandus tasu ja kohandatud tasu on pakutud ostja

3 .Kaubad tuleb tagastada algses seisukorras tagastamise / vahetamise ,Me saame aru, pettumusi, võib teil olla ,aga palun võtke meiega ühendust, enne kui hakkate mingit vaidlust või jäta neutraalne &negatiivset tagasisidet , Me hoolime iga ostja ja teeme oma parima, et määrata mingit probleemi head äri viisil.

4 .Me ei aktsepteeri ostja toetuse, sest hilinemise laevandusettevõtja või tolli.

5 .Teie rahuldada on alati meie NR .1 prioriteet .Saadame uue asendamist või raha tagastamist, kui kaup on saadud meie tehases.

Võtke MEIEGA ühendust

Võtke meiega vabalt, kui sul on mõni küsimus ,sa võid kirjuta meile või helista meile Telefoni teel või jututoa Instant Messenger .Meie tehas on paljud spetsialistid,me saame teid aidata mis tahes viisil, kui me võiks .TÄNAN.

Märksõnad: kass kawaii, pea ehted pulm, pruudi, juuksed clip, võimalik, et pruut, juuksed ehted pulm, suur peapael pruut, crown lill, braun juuste kamm, kuiv lille vaik.

Kirjutage oma ülevaade

Metsa Stiilis Pruut Kuiv Lillega Peapael Pruudi Juuksed Ehted Tarvikud Peakatet Pulm peapaela Juukseid Kaunistada +Kõrvarõngad Komplekt

Metsa Stiilis Pruut Kuiv Lillega Peapael Pruudi Juuksed Ehted Tarvikud Peakatet Pulm peapaela Juukseid Kaunistada +Kõrvarõngad Komplekt

Seotud tooted