Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 30CM Kassi Mänguasi Kala USB Electric Laadimine Simulatsiooni Tantsu Hüpped Liigub Floppy Kala Cat Toy Kassidele, Interaktiivsed Mänguasjad Vaata suuremalt

30CM Kassi Mänguasi Kala USB Electric Laadimine Simulatsiooni Tantsu Hüpped Liigub Floppy Kala Cat Toy Kassidele, Interaktiivsed Mänguasjad

€1.34

-34 %

€2.06

Uus toode

On Nutikas Seade No
Mänguasjad Tüüp Chew Mänguasjad
Laadimine USB
Tüüp 1 kassi mänguasi
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Juhuslik Toimetaja
Materjal Velvet, puuvilla ja palus
Tüüp kassid, Elektrilised simulatsiooni kalad
Drop shipping Tugi

Omadused:

1、Elektriline Kala Kassi Mänguasi: Kui teie kass puudutab mänguasja, kala, kass, mänguasi judinad nagu tõeline kala, meelitades oma kassi mängida ja lüüa ja hammustada.

2、Realistlik Kala Simulatsioon: välimus kunstlik kala võtab 3D printimise tehnoloogia, mis näeb välja väga realistlik, hoides kassipojad huvitatud ja suheldes reaalajas, vähendades igavus ja üksindus lemmikloomad.

3、Hea Materjal: Valmistatud puuvillast ja lühike palus, pehme tekstuur, SEE teeb haiget kassi käpad.Väga sobiv hammustamine, närimine ja lööd, magab.

4、Soe Näpunäide: Te saate mängida mängu õngeritv, see on igavene mänguasi-see on lihtne laadida läbi USB-kaabel, sul ei ole vaja jätkata aku välja vahetada.

5、Lai Rakendus: peksmise kala hoiab oma kassi kinni isegi siis, kui olete ära, mis on väga sobilik kassidele vanuses-alates kassipojad eakad, saate lisada catnip kala kõhtu, et teha kass tunda põnevil ja õnnelik.

Omadused:

1. Kalad Kassi Mänguasi: Kui teie kass puudutab mänguasja, kala, kass, mänguasi judinad nagu tõeline kala, meelitades oma kassi mängida ja lüüa ja hammustada.

2. Realistlik Kala Simulatsioon: välimus kunstlik kala võtab 3D printimise tehnoloogia, mis näeb välja väga realistlik, hoides kassipojad huvitatud ja suheldes reaalajas, vähendades igavus ja üksindus lemmikloomad.

3. Hea Materjal: Valmistatud puuvillast ja lühike palus, pehme tekstuur, SEE teeb haiget kassi käpad.Väga sobiv hammustamine, närimine ja lööd, magab.

4. Soe Näpunäide: Te saate mängida mängu õngeritv, see on igavene mänguasi-see on lihtne laadida läbi USB-kaabel, sul ei ole vaja jätkata aku välja vahetada.

5. Lai Rakendus: peksmise kala hoiab oma kassi kinni isegi siis, kui olete ära, mis on väga sobilik kassidele vanuses-alates kassipojad eakad, saate lisada catnip kala kõhtu, et teha kass tunda põnevil ja õnnelik.

Tehnilised andmed:

Stiil: juhuslik toimetaja

Suurus: umbes 30cm/11.81 tolli

Materjal: puuvill ja palus

Laadimine: USB

Sobib: kassid ja muud lemmikloomad, nii sise-ja välistingimustes.

Pakkeleht:

Elektri Kalad*1

Märkus:

1. Tänu eri partii tootmiseks, stiil võib olla juhuslik!

2. Tõttu probleeme valgustuse mõju ja pildistamise nurk on teatavad hälbed toote, palun mõista.

Märksõnad: cat toy, kassi mänguasi, elektriline mänguasi kass, mini elektrooniline kalad, dinosaurus tunda, aku float, kalad mänguasi, kass kala mänguasi, kala mäng, laulmine tantsimine mänguasjad.

Kirjutage oma ülevaade

30CM Kassi Mänguasi Kala USB Electric Laadimine Simulatsiooni Tantsu Hüpped Liigub Floppy Kala Cat Toy Kassidele, Interaktiivsed Mänguasjad

30CM Kassi Mänguasi Kala USB Electric Laadimine Simulatsiooni Tantsu Hüpped Liigub Floppy Kala Cat Toy Kassidele, Interaktiivsed Mänguasjad

Seotud tooted