Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! EXtremeRate 10 Komplekti Valge Thumbsticks Analoog Pulgad Varuosade Xbox Üks Kontroller Vaata suuremalt

EXtremeRate 10 Komplekti Valge Thumbsticks Analoog Pulgad Varuosade Xbox Üks Kontroller

€7.33

-3 %

€7.56

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva Mark/Mudel Microsoft
USB No
MicroSoft Mudel Üks Xbox
Brändi Nimi extremerate
Mudeli Number XBOX ÜKS Kontroller

Mitte-USA tellimused lähetatakse Hiinast Ühilduvus ühildub Xbox Üks lennujuht.Võid kasutada ka need pulgad Xbox Üks kontroller PS4 ja et kuna nad olid veidi pikem nad leida rohkem täpsust.Funktsioon Vastupidav ja tugev.Sõrmed ei ole libisemist pöial-pulgad enam kui asendate need.Nõgus keskel ja konarlikud välimine velg aitab teil hoida oma pöidlad pöidlakiilu pulgad mängides mänge.Soone ja haaratsid kohta, need teevad mängu töötleja palju parem.Tekstuur thumbsticks tundub hea.Palju rohkem grip servadest.Lihtne vahetada välja.Peate T8 kruvikeerajaga.Isikupärastage oma kontroller.Pakett sisaldab 20 tk thumbsticks (kontroller,tööriistad ja muud osad ei kuulu) Makse

1)Me aktsepteerime Alipay.West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsess, TINGDEPOSIIDILEPING.

2)Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3)Kui te ei saa vaadata läbi kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Makse.

Märkus: Kui te olete otsustanud osta see element,palun tasuda võimalikult kiiresti,kui võimalik, nii et me saadame teile kiiremini.

Vedu

EMS:Reach enamik riike jooksul 6 kuni 8 päeva.

DHL:Reach enamik riike jooksul 4 kuni 5 päeva.

FEDEX:Reach enamik riike jooksul 2 kuni 6 päeva.

Hiina Post:Reach enamik riike jooksul 15 kuni 30 päeva.

Garantii

12 kuu tootja piiratud garantii defektiga tooted.

Kui soovite, et saada tagasi defektsed tooted,siis kõigepealt meiega ühendust ja saada meile pildid või video,me arutada meetod, et lahendada see probleem sul.

Palun saada defektiga tooted jooksul garantii prriod.

Me veenduge, et tooted on täielikult kaitstud, kohaletoimetamine, kui pakendamine,ja me teeme oma parima, et vältida kahju transport.

100% Reaalne Pilt.

Toetust Tagasi

1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.Ei ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi,ja oma po#.

3) Me toetuse OMA TÄIELIKU WINNIGN PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas,PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4) Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Tagasiside

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut,me sincerel kutsume teid jätta positiivse tagasiside (Viis Tärni) usa kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Märksõnad: gamepad pc, cb190r, ltz400, kõrge haaratsid xbox, extremerate ps4, joystick ps5, joystick tk, haaratsid p xbox, haaratsid fo xbox, haare para xbox.

Kirjutage oma ülevaade

EXtremeRate 10 Komplekti Valge Thumbsticks Analoog Pulgad Varuosade Xbox Üks Kontroller

EXtremeRate 10 Komplekti Valge Thumbsticks Analoog Pulgad Varuosade Xbox Üks Kontroller