Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Aastakäigu Number, Pileti Washi Varjab Lindid Kaardi Tegemise Kuul Teataja DIY Scrapbooking Etikett, Kleebised Vaata suuremalt

Aastakäigu Number, Pileti Washi Varjab Lindid Kaardi Tegemise Kuul Teataja DIY Scrapbooking Etikett, Kleebised

€11.07

-29 %

€15.81

Uus toode

Materjal Washi raamat
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number QRY01

Toote Info:

Suurus:2,5 cm*10m Aas:97cm Materjal: Washi Raamat Pakend: 1roll/kott Kasutamine:Fantastiline disain oma kutsed/kaardid/ ümbrikud/ajakirjad

Makse ja Aadress:

1. Enne tellimuse esitamist palun kinnita andmed koos meiega, kui nad on mingeid päringuid. 2. Palun maksa tellimuse eest 2 päeva jooksul pärast tellimuse vormistamist. 3. Palun veendu, et aadress, telefoni number, postiindeks õigesti.Me laev kaup teile põhinevad www.tihendimeister.ee.Kui teil on vaja aadressi muutmine, palun võtke meiega ühendust enne me laeva pakk. 4. Me ei vastuta mis tahes kohaliku aktsiis või maks.Tasuta kohaletoimetamine hind ei sisalda impordimaksud.

Kohaletoimetamine:

1. Teie tellimus töödeldakse hiljemalt 7 päeva jooksul pärast teie makse. 2.Hiina Post Air mail ja tavaliselt võtab aega umbes 15-60days, et jõuda teid. (Mõnikord, see võtab rohkem aega) EMS võtab 5-10 tööpäeva; Fedex võtab 4-8 tööpäeva jooksul, DHL ja UPS võtab 3-7 tööpäeva. 3. Palun võtke meiega mis tahes shipping probleem, usaldage meid, me anname teile kiire ja veendunud vastus.

Tagasiside:

1. Positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke 5 tähte, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste.Me pakume teile parima hinna ja parema teenuse, kui te teete, et taas. 2. Palun kirjuta meile enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või algatada vaidluse www.tihendimeister.ee.Me püüame oma parima, et anda teile rahul lahendus.Me saame aru, kurbus, sa oleks võinud, kui et läheb valesti, kuid me teeme kõik endast oleneva, et anda teile rahul tulemusi.

Täname Toetuse Alati!

Märksõnad: washi, pits lindi washi, pikk seelik koos pilu, pilet washi, kuupäev washi lint, raamatu külalisteraamatusse, washi tapee vintage, vintage pilet lint, vintage pilt, kleebised, kleeplint washi.

Kirjutage oma ülevaade

Aastakäigu Number, Pileti Washi Varjab Lindid Kaardi Tegemise Kuul Teataja DIY Scrapbooking Etikett, Kleebised

Aastakäigu Number, Pileti Washi Varjab Lindid Kaardi Tegemise Kuul Teataja DIY Scrapbooking Etikett, Kleebised

Seotud tooted