Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Uus Randme Ülejäänud Mouse Pad Non-Slip Alus Superfine Kiu Mälu Vaht Randme Ülejäänud Pad Ergonoomiline Mousepad Office Gaming Laptop ARVUTI Vaata suuremalt

Uus Randme Ülejäänud Mouse Pad Non-Slip Alus Superfine Kiu Mälu Vaht Randme Ülejäänud Pad Ergonoomiline Mousepad Office Gaming Laptop ARVUTI

€2.51

-25 %

€3.35

Uus toode

Brändi Nimi NoEnName_Null
Stiil Randmele Ülejäänud, Kiirguskaitse
Pakett Jah
Materjal Kummist
Päritolu CN(Päritolu)
Tooted Staatus LAOS
Mudeli Number Randme Ülejäänud Mouse Pad

Randme Ülejäänud Mouse Pad Non-Slip Alus Superfine Kiu Mälu Vaht Randme Ülejäänud Pad Ergonoomiline Mousepad Office Gaming PC Sülearvuti

Highlights:

MUGAV GEEL TÄITMINE.Pehme geel-täidetud padi vastab teie randme maksimaalse mugavuse ja toetust.See vähendab randme ärritust ja randme valu.Hoiab oma talje neutraalses asendis ergonoomiline mugavus.

SILE RIIE, MIS HÕLMAB.Tõrgeteta Lycra, mis hõlmab parandab jälgimise liikumist ja tekitab järjepidev libisemine.See võimaldab kursorit, et liikuda kiiresti ilma stabiilsust või põhjustada valu või väsimust oma talje.

HAARATSID DESKTOP KINDLALT.Pehme libisemiskindlad baasi haaratsid desktop kindlalt.See hoiab mouse pad libisemist töölaual.See ei saa kunagi minna oma töölauale, kuni sa koor see välja.

SUUREPÄRANE KUJU JA SUURUS.Loodud optimaalse kuju ja suurus.Saate liikuda hiirega hõlpsalt ümber ja padi vormib seda hästi.Lisaks on tugevdatud servadega vältimaks deformatsiooni ja kahju, et tagada kaua aega kasutada.

KESKKONNA MATERJALI.Valmistatud keskkonna materjali, ROHS Sertifikaati, et tagada ohutus.See on keskkonna, mittetoksiline ja ohutu kasutada.

Omadused:

Ergonoomiline kuju ja just õige kõrgus hoiab rannet loomulikus asendis, mitte keerutatud nurga alt.

Non-slip tekstuuriga alt loomulik kummist materjaliga, et vältida libisemine või tarbetut liikumist.

Mälu vaht struktuur, mugav, kerge ja vastupidav, ei deformatsioon.Vastu pehmest ja hingavast materjalist, et pakkuda kestvat toetust oma randme.

Suurused klaviatuuri randme pad ja hiirt, randme-padi sobib kõige arvutid ja sülearvutid.See on ka kasulik, et vältida ühine ja randme probleeme.Tehnilised andmed:

Värv: Must

Suurus:

Väikest Hiirt, Randme Ülejäänud Pad: 13.5×7 CM Suur Ring Hiirt, Randme Ülejäänud Pad: 25×23 CM

Märksõnad: 5mm mouse pad, hiire matt, vaip laud, gel mouse pad, ergonoomilised hiired, laste laud, ülejäänud ranne, mouse pad jaapani momga, ergonoomiline padi, kevadel koormatud pole.

Kirjutage oma ülevaade

Uus Randme Ülejäänud Mouse Pad Non-Slip Alus Superfine Kiu Mälu Vaht Randme Ülejäänud Pad Ergonoomiline Mousepad Office Gaming Laptop ARVUTI

Uus Randme Ülejäänud Mouse Pad Non-Slip Alus Superfine Kiu Mälu Vaht Randme Ülejäänud Pad Ergonoomiline Mousepad Office Gaming Laptop ARVUTI

Seotud tooted