Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Electric Scooter Rehvid Xiaomi M365 Elektri Rula Anti Punktsioon Kärgstruktuuri Õõnes Rehvi Blokeerumisvastased Shockabsorber Ratta Rehvi Vaata suuremalt

Electric Scooter Rehvid Xiaomi M365 Elektri Rula Anti Punktsioon Kärgstruktuuri Õõnes Rehvi Blokeerumisvastased Shockabsorber Ratta Rehvi

€9.03

-31 %

€13.09

Uus toode

for xiaomi m365 Eest xiaomi m365 tarvikud
Tüüp Scooter Tires
m365 tarvikud eest Xiaomi roller
Pinge 48V
electric scooter tire patinete jaoks xiaomi
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number eest xiaomi M365 Electric scooter

Omadused:

Elastsus

Disain tahke rehv on uuritud, et võimaldada paindlikkust.Kummi saab venitada, kuid see on tagasi oma esialgse kuju.Selle puhvri mälu võimaldab taastada oma kuju vastavalt survet ja muutub temperatuur.Selle dimpled microspores ka võimaldama paindlikkust teedel.

Kõrge vastupidavus

tahke rehv on välja töötatud, et vastata rikkumisi road, kõva rehvi kujuline ja vastupidav üle.Selle tootmisprotsess on loodud selleks, et kaitsta UV.Rehvid on valmistatud looduslikust kummist, et säilitada tee ja polümeeri paindlikkust, tugevust.Tahke rehv on välja töötatud, et vastata ebatasasel teel tingimused, vastupidav ja vastupidav rehv üle.Spetsiaalne kummist materjali, rihveldatud pind pakub suurepärast haarduvust ja kulumiskindlus.

Kvaliteetne materjal

Valmistatud kõrge kvaliteediga kummist materjal kummist rihveldatud pind näeb suurepärane haare, plahvatus-tõend ja vastupidavad rõhk, vastupidav hõõrdumisele Kerge ja vastupidav.

Lihtne operatsioon

Enam vajadust plaastrid, sisekummid, jalgratta pump, Xiaomi M365 täis rehv oli spetsiaalselt Xiaomi M365 roller.Koristustöö korduvalt läbilöökide on üle.Nr remont ja mingit hooldust vaja.

Non-slip disain

Rehv on mõeldud sügava mittelibiseva mustriga, et vältida libisemist.Te saate kasutada meie toodet märg maa.Kuid siiski tuleb hoolitseda enda turvalisuse.

Kirjeldus:

Tüüp: elektriline roller kärgstruktuuri rehvi

Kogus: 1tk

Materjal: kumm

Värv: must

Sisemine/välimine rehvid: välimine rehv

Tase: 8

Maksimaalne koormus: 200

Maksimaalne õhurõhk: 1080

Mudel:8 1/2 *2

Sees läbimõõt:14cm/5.5"

Välimine diameeter:21 cm isbn/8.25"

Mõõdud: 21*21*5cm/8.25*8.25*1.97" ( L*W*H )

Neto kaal: 680g/oz 24.0

Pakend:

1* elektriline roller kärgstruktuuri rehvi

Märksõnad: tüdruk skate, xiaomi roller oluline, elektrilised, m365 xiaomi, m365, m365 mainboard, hoverboard ratas, m365 tahke rehvi, honeycomb raamat, m365 rehvi, e rula.

Kirjutage oma ülevaade

Electric Scooter Rehvid Xiaomi M365 Elektri Rula Anti Punktsioon Kärgstruktuuri Õõnes Rehvi Blokeerumisvastased Shockabsorber Ratta Rehvi

Electric Scooter Rehvid Xiaomi M365 Elektri Rula Anti Punktsioon Kärgstruktuuri Õõnes Rehvi Blokeerumisvastased Shockabsorber Ratta Rehvi