Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Hulgi-3D Kawaii Köök Tuba Toitu, Juua Tassi Nukk DIY Kääbus Nukumaja Kohvi Tassi Mini Maailma Nukud, Aksessuaarid Vaata suuremalt

Hulgi-3D Kawaii Köök Tuba Toitu, Juua Tassi Nukk DIY Kääbus Nukumaja Kohvi Tassi Mini Maailma Nukud, Aksessuaarid

€15.91

-13 %

€18.50

Uus toode

suurus 16x22x15mm
Teema Armastus
Stiil Kaasaegne
Materjal Vaik
Päritolu CN(Päritolu)
Värvid 9 värv
On Nutikas Seade Jah

Tooted

(1) Materjal: vaik

(2) Suurus: 16x22mm (3) Värv: nagu pic

(4) Kasutamine: need vaigud on laialdaselt juuksed vibu center, scrapbooking, kaunistus, telefon kaunistamiseks, igasuguseid DIY

Vedu

1. Tarne

-Hiina Õhu-Post :Üldiselt, umbes 15-45 tööpäeva

-Express: Üldiselt, umbes 5-10 tööpäeva

2. Esemed saadetakse jooksul 2-3 pangapäeva jooksul makse laekunud.

3. Kui te pole saanud elemendi Tarneaeg , Palun võtke meiega ühendust e-posti teel kui teil on küsimusi ,tavaliselt oma kirjad, vastas 24 Tunni jooksul.Kui sa ikka ei ole saanud vastust 24 tunni möödudes, palun kontrollige, et rämpsposti oma e-posti kasti.Me püüame oma parima, et anda teile parima lahenduse edastamine.

4. Me laev www.tihendimeister.ee aadress AINULT.Palun veenduge, et teie aadress Alixpress on sobitada oma saateaadress enne maksad.

5. Rahvusvaheline Ostjaid - Palun Pane Tähele:

A: Import maksud ja tasud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja vastutusel.

B: Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Tagastamise Poliitika

1. Tagastamise või asendamise taotlus on saadaval ainult taotlused 1 nädala jooksul peale paki saanud & tagastamise punkt sama tingimus saabunud.

2. Palun võtke meiega ühendust, et nõuda tagasi luba.Teie nimi, oksjoni number ning tagastamise põhjus peaks olema lisatud e-posti.Kõik tagastatud kaupade peab sisaldama kõiki originaal pakendid.

3. Palun repack toodete hoolikalt.Tooteid tagasi on testitud ja uue asendamine saadetakse ostjale kohe, kui on leitud vigane.Juhul, kui sobib asendamine ei ole saadaval, siis toetust ei väljastata.Laevandus, käitlemine ja kindlustuse tasud, mis on tagastamatu.

4. Kui objekt on leitud mitte-defektne, punkt saadetakse tagasi ostjale ostja kulul.Tagastatud kaupade ilma RMA numbrit ei anta ja tagastatakse saatjale.Ostja on vastutav Kõikide Tagasi Postikulu ja veokulud.Ostja vastutab täiendavaid postikulud esemed, mis on tagastatud keeldus ja/või kätte toimetamata.Me ei võta mingeid naaseb ilma loa number lahter või etiketti see on tagastatud.

Tagasiside

1. Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul asjad, mida te tellinud, palun jätke tagasisidet.

2. Ei jäta Negatiivset tagasisidet küsimata meid aidata.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mõni probleem.Tagasiside on meie elu, enne, kui sa lahkud neutraalset või negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus.Me vastame kõik sõnumid nii kiiresti kui võimalik.Tänan teid juba ette kannatlikkuse eest.

Firmast

HIND JAH!!Maksad TEHASE HINNA !Seetõttu on meie hinnad on nii konkurentsivõimeline.

KVALITEEDI säilitamiseks kvaliteedikontrolli me isiklikult kontrollida iga objekti enne kauba saatmist.Kõik tooted on 100% uus ja kontrollitud.Me garanteerime, et meie tooted on täiesti uued, euroopa liidu ja esimese klassi kvaliteediga.

KOOSTÖÖ täname teid väga teie päring meie toote.Tegelikult, püüame pakkuda paremat& odavamaid tooteid, et kõik kliendi.Kui te arvate, et meie pakkumine vastab teie nõuetele, palun andke meile oma tellimuse varases kuupäeva.

Märksõnad: small world, diy nukumaja tuba, Kohvik, maailma karikas, nukk köögi set, pange maja, meister trofee, cup jalgpall, mini maailmas, decor väike.

Kirjutage oma ülevaade

Hulgi-3D Kawaii Köök Tuba Toitu, Juua Tassi Nukk DIY Kääbus Nukumaja Kohvi Tassi Mini Maailma Nukud, Aksessuaarid

Hulgi-3D Kawaii Köök Tuba Toitu, Juua Tassi Nukk DIY Kääbus Nukumaja Kohvi Tassi Mini Maailma Nukud, Aksessuaarid

Seotud tooted