Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Väga Hea Kvaliteediga Applique Disain Pits Kangas Beaded Tülli prantsuse Pitsi 3d lilled Pulmapidu kleit, pits Vaata suuremalt

Väga Hea Kvaliteediga Applique Disain Pits Kangas Beaded Tülli prantsuse Pitsi 3d lilled Pulmapidu kleit, pits

€71.06

-43 %

€126.89

Uus toode

Technics Jacquard
Toote Tüüp Pits
Kanga Tüüp Võre
Laius `51/52
Teenetemärgi Pits
Materjal Polüester / Puuvill
Funktsioon Elastne, Öko-Sõbralik, Vees Lahustuvad
Mudeli Number c1001

Tere tulemast meie poe

Suur, et Suur allahindlus

Me peamiselt toota ja tegutsevad igasuguseid Aafrika tikand, pits kangas.Näiteks: Šveitsi Pits,Georgo Pits,poola Pits,Puuvillane Pits,prantsuse Net Pits,Paillette/Litrid Pits,Pitsi Kivid,Pärlid Pitsi -, Piima-Silk Trükitud Pits,Samet, Pits,Vees Lahustuvad Pits ja nii edasi.Valmistame ka ja tegutsevad fashion daami Kotid,Aafrika päris VAHA, riie,Super Hollandais VAHA.Mood tikand, pits kangas,saab teha eri osade igasuguseid kleit,DIY riided,lava, rõivaste,aluspesu,vihmavari,laudlinad,kardinad,voodi, riide ja nii edasi.Nad on pehmed,elastsed,jacquard õrn ja graatsiline ja vaoshoitud,muuta objektide rohkem üllas helde ja elegantne temperament.Kirjeldada toode: Materjal : Polüester/puuvill/net Laius: 51"/52" Pakkimine: 5yards/palju või 15 jardi/boundle Shipping viis: UPS/DHL/UPS/EMS/FEDEX Tarneaeg: pärast sai teie makse on 1-7 päeva hiljem Toote kasutamine:Saab teha pulm kleit,qipao,moe kleit,lava, rõivaste,aluspesu,vihmavari,laudlinad,kardinad,voodi, riide ja nii edasi.

Punkt Pildil:

Tõeline materjali värv võib veidi erineda pilte tingitud shootin Tasuta Kohaletoimetamine 5 Meetrit !! 2017 Uusim Mood prantsuse Pits koos

Tarneaeg:

DHL Express Shipping tavaliselt võtab aega umbes 3 päeva to7

Me EI saa kontrollida võimalike viivituste suhtes, mille on põhjustanud teie postiteenuse või ettenägematute ilmastikutingimustega.

Mitme toote kohaletoimetamine: palun saatke meile eail mitmete ostude puhul arvutada kombineeritud laevandus tasu teile.

Raha tagastamine:

Palun kontrollige pakendi teie peale, kui te seda vastu võtta, kui leiate mingeid kvaliteedi probleeme, siis kõigepealt kirjuta meile tagastamise jooksul 24hours.Kõik esemed tagastama peab olema täiesti uus tingimus, mis tähendab, et nad on kunagi kasutanud ja hoida originaalpakendis.Sa tagastatakse kogu summa punkte.Me ei nõua uuesti parempidises tasud.Laevandus ja käitlemise tasu ei kuulu tagastamisele.Pretensioone saab olema tasutud 3 päeva pärast saate pakett.

Tagasiside:

Väärtus Kliendile, Teie Tagasiside on meile väga tähtis.See aitab meil parandada meie klienditeenindusega.Võtke meiega ühendust, et Probleemi lahendada enne lahkumist Neutraalne või Negatiivne tagasiside.Oma õnne shopping on meie rahulolu.

Märksõnad: 3d toodab pits, hype maja merch, charli damelio merch, charli damelio t-särk, 3d suurused pits kangas, roosa 3d paeltega riidest, 4d pits kangas, eve lifepo4, carburetor diafragma remont, 3d pits kangas pruut.

Kirjutage oma ülevaade

Väga Hea Kvaliteediga Applique Disain Pits Kangas Beaded Tülli prantsuse Pitsi 3d lilled Pulmapidu kleit, pits

Väga Hea Kvaliteediga Applique Disain Pits Kangas Beaded Tülli prantsuse Pitsi 3d lilled Pulmapidu kleit, pits

Seotud tooted