Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! LN004429 100m 30AWG Acrolink Puhas Hõbe 99.9% Signaali juhtmed 7/0.1mm2 Dia:0.6 mm DIY Kõrvaklapid Kõrvaklappide Kaabli Kohandatud Vaata suuremalt

LN004429 100m 30AWG Acrolink Puhas Hõbe 99.9% Signaali juhtmed 7/0.1mm2 Dia:0.6 mm DIY Kõrvaklapid Kõrvaklappide Kaabli Kohandatud

€323.04

-1 %

€326.31

Uus toode

Helitugevuse Reguleerimine Jah
Kontrolli Nupp Jah
Brändi Nimi EachDIY
On traadita Jah
Mikrofoniga No
Teatis Wired
Ühendused USB
Tundlikkus 123dBdB
Sertifitseerimine Puudub
Mudeli Number Puhas hõbe kaablid
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Pistiku Tüüp Liini Liik
Vastupidavus 9ΩΩ
Stiil In-ear
veekindel Jah
Mälukaardi Tugi Jah
Liini Pikkus 4.0 mm
Vocalism Põhimõte Tasakaalustatud Armatuuri
Toetust APP Jah
Traadita Tüüp Puudub

Punkt Tingimus: Brand new ilma jaemüügi pakendis.

100 m pikk.Ma laeva parcel express shipping teie eest, Saate kiiresti kaup.

Tõeline Acrolink Puhas Hõbe kaabel . Kõrge kvaliteet väljaspool kaitsta, ideaalne lahendus kasutamiseks kõlar, või diy erahone uuendada kaabel, 100m pikk.Kui teil on vaja muud pikkus, palun e-posti, meile.Tänan.

====Järgmised pildid on punane====

Tasumine

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne biding.

Laevandus

Märkus: See kirje on tarnitud hiinast, kõik punkt on väljaveetud jooksul 2 kuni 10 päeva jooksul, pärast maksad .Kui teil on hulgimüüja,me valida parim viis DHL EMS Fedex, et laeva paki teile, kui teie tellimus on shipping express shipping.Kui te olete vahendaja siis me laeva paki tähitud pakk teile.

International shipping nõuab keerulisem shipping kord (näiteks nii riikide tolli -, transiidi-jaamad jne.), see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.

Kõik küsimused palun saata e-kirja meie 24 tunni teenus, mail box , Me anname teile vastuse 48 tunni jooksul.

Kui objekt on vigane, palun andke teada nii kiiresti kui võimalik pärast saada punkte.Kirje võib tagasi selle algne seisukorras, selleks, et saada see tagasi ja asendatakse (palun küsida meid tagasi aadressi, enne kui laev see tagasi.) Ostja vastutab postikulud kui laevandus tooteid.

Müügi

Teie tagasiside on meile väga oluline, palun andke meile teada enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avatud vaidlused, palun anna mulle võimalus lahendada probleeme ja me püüame oma parima, et rahuldada oma nõue.

Märksõnad: anker sõda elu q30, behringer u phoria um2, qx60, hiir razer, pesa xt90, ps4 tihend, shure traadita, earphon, ios earbuds, sisestage juhul c2.

Kirjutage oma ülevaade

LN004429 100m 30AWG Acrolink Puhas Hõbe 99.9% Signaali juhtmed 7/0.1mm2 Dia:0.6 mm DIY Kõrvaklapid Kõrvaklappide Kaabli Kohandatud

LN004429 100m 30AWG Acrolink Puhas Hõbe 99.9% Signaali juhtmed 7/0.1mm2 Dia:0.6 mm DIY Kõrvaklapid Kõrvaklappide Kaabli Kohandatud

Seotud tooted