Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2020. Aasta Kevadel Sügisel Ruuduline Bleiserid Naiste Pikad Varrukad Ülikonnad, Joped, Mantlid Naine Kontor Äri Bleiser Mantel Pluss Suurus Naine Veste Vaata suuremalt

2020. Aasta Kevadel Sügisel Ruuduline Bleiserid Naiste Pikad Varrukad Ülikonnad, Joped, Mantlid Naine Kontor Äri Bleiser Mantel Pluss Suurus Naine Veste

€19.59

-28 %

€27.58

Uus toode

Teenetemärgi Taskud
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Toote Tüüp Bleiserid
bleiser mujer pluss suurus bleiser femme
Vintage kevad sügis väike mantel veste femme
Riietus Pikkus Regulaarne
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Sugu Naised
Sulgemise Tüüp Üks Nupp
Materjal Polüester
Stiil Casual
Mudeli Number J031
Outwear Jope Mantel Äri bleiser feminino
plaid suit femme veste
Krae Täkiline
Muster Tüüp Ruuduline
ameti töö bleiser naiste mantlid 2020
Kapuutsiga No

suurus Rind

(cm) Õlg

(cm) Varrukas

(cm), Vöökoht

(cm)

Pikkus

(cm) S 88 36 58 - 69 M 92 37 59 - 70 L 96 38 60 - 71 XL 100 39 61 - 72 XXL 104 40 62 - 73 XXXL 108 41 63 - 74 Pange Tähele: 1.See on Aasia Suurus ,Kõik mõõdud on mõõdetud cm ,Aasia suurus on veidi väiksem kui Euroopa suurus ja Ameerika suurus.Pls kontrollida, on suurus tabel, enne kui osta seda.kui te ei ole kindel suurus ,pls võtke meiega enne tellimuse. 2.Suurus teave on mõõdetud ise, Mõnikord on mõni viga ,kuid alati piires 1-3cm.

1.Pange Tähele: (1)Tegelik kanga värvid võivad veidi erineda online värvid tingitud erinevused ekraani värviseadeid. (2)Kui sa tead oma keha mõõtmised,konsulteerige suurustabelit toote leheküljed tegelik punkt mõõtmisi, et kindlaks teha, mis suurust sa peaks ostma. 2. Keha Mõõtmine: Mõõtmine näpunäiteid perfect fit: Saada mõõdetud enne tellimuse.soovitame teil oma mõõdud võetud esimene professionaalne õmbleja või meede ise järgmine meede juhend allpool. 3.Tagastamise ja Vahetamise Poliitika:

1.Kõik meie tooted kontrollitakse ükshaaval enne saatmist läbi.

2.Ostja peab kontrollima pakendi vastuvõtmise kord.Kui see on kahjustatud ajal kaubavedu, palun keeldub alla kirjutamast ja võta meiega ühendust aega.

3.Kui on mingeid kvaliteedi probleeme, palun pakkuda üksikasjalikku teavet, et meil on 7 päeva peale saanud, Me kinnitada probleem ja siis pakuvad rahul lahendus sulle.

4.Ostjad vastutavad tagasi postages kui probleemid on tingitud teie pool. 4. Tagasiside Poliitika:

1.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Kui sa näita meile pildil nii 5 tärni, me anname teile ALLAHINDLUST oma järgmise järjekorras.

2. Kui sa jagad meie toote link oma SNS või Facebook, meil on sulle kingitus või SOODUSTUS oma järgmise järjekorras.

3. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui sa lahkud neutraalne (3 tähte) või negatiivne (1-2 tähte) tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

4. Palun e-posti, meile enne, kui jätate negatiivse tagasiside või avada mis tahes vaidlus kohapeal.Suhtlemine on parim viis lahendada probleeme.

Märksõnad: xr max külmutatud juhul.

Kirjutage oma ülevaade

2020. Aasta Kevadel Sügisel Ruuduline Bleiserid Naiste Pikad Varrukad Ülikonnad, Joped, Mantlid Naine Kontor Äri Bleiser Mantel Pluss Suurus Naine Veste

2020. Aasta Kevadel Sügisel Ruuduline Bleiserid Naiste Pikad Varrukad Ülikonnad, Joped, Mantlid Naine Kontor Äri Bleiser Mantel Pluss Suurus Naine Veste

Seotud tooted