Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pampas Muru Decor Valge Värvi Kohev Naturaalne Kuivatatud Lilled Pleegitatud Kimp Boho Vintage Stiilis Pulm Kodu Jõulud Decor Vaata suuremalt

Pampas Muru Decor Valge Värvi Kohev Naturaalne Kuivatatud Lilled Pleegitatud Kimp Boho Vintage Stiilis Pulm Kodu Jõulud Decor

€15.16

-18 %

€18.49

Uus toode

Sündmus 2 Jõulud
Kord 4 Sõbrapäev
Pikk 55cm
Võtmesõnaks 1 pampas muru decor
kord 5 Uus Aasta
Liigitus Kuivatatud Lilled
Sündmus Pulmad
Värv Valge värv
Võtmesõnaks 2 pampas muru valge
Voog pikkus 25-35cm
Pakett Sisaldab 10tk
Mudeli Number LY20210222
lille stiil Lille Kimp
Päritolu CN(Päritolu)
Võtmesõnaks 3 Pampas heintaimede
Pakendi Tüüp Carton + opp
Tüüp Hübriid
Võtmesõnaks 4 pampas muru suured
Materjal rotangist
Stiil Lill
Sündmus 3 Emadepäev
Nimi Pampas heintaimede
1 kord TÄNUGA

Toote kirjeldus

Nimi: Pampas Muru Värv: Valge(Pleegitatud, värvimine) Kokku pikkus:55cm(21.65 tolli) Lill peas pikkus: 25-35cm(9.84 - 13.85 cm)

Kirja ostja

Kallid sõbrad, täname teid, tulevad meie poest.Ma tean, et seal on palju kauplusi turul müües seda toodet ja toote kvaliteeti iga pood on erinevad.Ma loodan, et sa usuksid meid, meil on palju stock, ohutu ladu, professionaalne personal.

Toote pildid

Uute toodete - vaid $2

Palun, et alates "poes kimbud".

Kuidas teha oma pampas kohev ja täiuslik

1. Raputa pampas, soovitavalt õues või rõdul. 2.Palun pane see vaas, kuid ärge lisage vett.Pane see sooja päikest paar tundi, ja lilled muutub kohev. 3. kui te ei soovi, et sulestik on kimp langeb, saab spray see läbipaistev spray või juuksegeeli, et muuta see kohev ja moodne. 4. Lühendada oma pampas muru, nagu vaja, et see sobiks teie vaas. 5.Kui teil on arusaamatusi, palun andke mulle teada.Ma tahan kuulda teie tagasisidet!

Umbes pärast müüki

Kui te pole saanud pakett pikka aega või kaup on kahjustunud protsessi transport, palun võtke minuga ühendust aega, ja mina annan teile rahuldava lahenduse.

Märkus

1. Kui sa loksutatakse suled raske või paigutada tugev tuul, suled langevad välja.Kui te meeles, palun osta neid hoolikalt. 2. Kõik pildid on autoriõigusega.Kui teil on vaja kasutada seda, palun võtke ühendust klienditeenindusega. 3. Kui pakend on pressitud,, kui saate toote, palun pane see päike paar päeva, sulgedest lilled on rohkem kohev. 4. Kui teil on tungiv vajadus, palun tellida rohkem kui 30 päeva ette.See toode kuulub suur pakend, DHL EMS ja ei saa valida. 5. Kui seda kasutatakse pulma kaunistamiseks, on soovitatav osta mitte vähem kui 20pcs.

Laadimise ja Kohaletoimetamise

Me hoolikalt kontrollida iga detail enne saatmist.Kuna pakendi suurus ja muudel põhjustel, transpordi Maksumus on mitte väga täpselt.kui teil on vaja muud shipping ( DHL\UPS\FedEx\TNT.jne) palun võtke meiega ühendust,me anname teile parima hinna!

Märksõnad: decor vaas, boho top, artifici lill, pot, pruudi, macram, ins kunstlik taimed, uf vintage, decor põhjamaade, lilled brides.

Kirjutage oma ülevaade

Pampas Muru Decor Valge Värvi Kohev Naturaalne Kuivatatud Lilled Pleegitatud Kimp Boho Vintage Stiilis Pulm Kodu Jõulud Decor

Pampas Muru Decor Valge Värvi Kohev Naturaalne Kuivatatud Lilled Pleegitatud Kimp Boho Vintage Stiilis Pulm Kodu Jõulud Decor

Seotud tooted