Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 UUS Väljas Veekindel Telkimine Tarp Multifunktsionaalne Piknik Rannas Matt, Telk Jalajälg Kuusnurkne niiskuskindel Pad 240X240cm Vaata suuremalt

2021 UUS Väljas Veekindel Telkimine Tarp Multifunktsionaalne Piknik Rannas Matt, Telk Jalajälg Kuusnurkne niiskuskindel Pad 240X240cm

€8.56

-21 %

€10.84

Uus toode

kangas 600D Oxford koos peegeldava materjali mylar
Kasutajate arv 3/4
Masti Materjal Alumiinium
Struktuur Kaks Magamistuba
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Hexagonal/Diamond Ground Nail
nimi 1 Telkimine Tarp
Alt Veekindel Indeks 1000-1500 mm
Tüüp 5 + Inimese Telk, 5 + Inimese Telk
Kihid Topelt
Hooaeg Suvel Telk
Väljaspool Telki Veekindel Indeks 1000-1500 mm
sku HM01168
Mudeli Number Telkimine Tarp Piknik Matt
Hoone Tüüp Ehitus Põhineb Vaja
Tugi Drop shipping
Funktsioon veekindel
nimi 2 Piknik Matt
Valdkond /

Omadused:

1. Vastupidav Tarp: See telkimine tarp on valmistatud kõrge tihedusega 210D Oxford riie, piisavalt vastupidav, et vältida kriimustusi ja läbilöökide.Rohkem kui vihm võrade, meie telkimine tarp ka pakub UV peavarju ja usaldusväärne lumi kaitse.Tunda end turvaliselt iga ilmaga keskkond.

2. Multifunktsionaalne Väljas Tarp: See telkimine tarp saab kasutada multifunktsionaalne peavarju, sobib kämping, matkamine, mägironimine, kalapüük, backpacking, spordi üritused, festivalid, piknikud, aiad, rannas tegevust, pere kogunemised, koduses kogunemised.Seda saab kasutada ka telk jalajäljed, piknik matid, rand matid.

3. Mida Sa Saad: toode sisaldab kuusnurkne korrus tarp ja riidest kotti.Palun pidage silmas, et panused ei ole arvestatud.

4. Kerge & Kaasaskantav: veekindel telkimine tarp saab pakitud kompaktne suurus ja pannakse ladustamise kott, pakkudes täiendavat mugavust veavad ja matkamine.

5. Klienditeenindus: pakume kõrge kvaliteediga tooteid.Kahtlemata, pakume ka raha-tagasi-garantii ja parim klienditeenindus, kui on mingi küsimus!Meie meeskond on õnnelik, et vastata mingeid küsimusi, siis palun võtke meiega igal ajal!

Tehnilised andmed:

Materjal: Oxford riie

Kaal(umbes): S - 400g, M - 550g, L - 600g

Pakkeleht:

1*Veekindel Tarp

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Märksõnad: telk, kamp telk, telkimine, murra pool telk, cafe racer mootorratas, sääsk telk, laagris väljas telk, telk veranda, tarp, tarp telk, tõrvik keevitada.

Kirjutage oma ülevaade

2021 UUS Väljas Veekindel Telkimine Tarp Multifunktsionaalne Piknik Rannas Matt, Telk Jalajälg Kuusnurkne niiskuskindel Pad 240X240cm

2021 UUS Väljas Veekindel Telkimine Tarp Multifunktsionaalne Piknik Rannas Matt, Telk Jalajälg Kuusnurkne niiskuskindel Pad 240X240cm

Seotud tooted