Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4000W Mootori Kiiruse Kontroller Lüliti ,High-Power, Türistor, Elektroonilise pingeregulaatori Koos Kindlustus-Shell 35A Vaata suuremalt

4000W Mootori Kiiruse Kontroller Lüliti ,High-Power, Türistor, Elektroonilise pingeregulaatori Koos Kindlustus-Shell 35A

€5.83

-19 %

€7.28

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine Puudub

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Türistore kasutatakse peamiselt aktiivkoormuse korral (elektriküte hõõglambid hõõglambid, jne.).Kõige ühefaasilised mootorid on ka olemas, kuid need ei ole garanteeritud.Muud tüüpi laeb, palun kinnitage ostja poolt.Kaitsme ei ole kõikvõimas ja on reaktsiooniaeg.Kui vool on liiga suur, lisaks kaitsmete moodul võib ka olla läbi põlenud.

Pane tähele, et plasti pulber connector ei saa täielikult avatud tõttu paigaldamine kest.Kruvikeeraja peaks olema veidi väänatud.Lisaks tuleb olla ettevaatlik, kui seda avada.Liigne jõud on lihtne murda kest.

Pinge regulaator koos koorega ja kaitse on ohutum ja lihtsam paigaldada, ja on rohkem sobib peredele ja tehased ja ettevõtted, mis ei ole mugav paigaldada.

Kasutada imporditud 41A SCR.

Kasutades 1.6-paks FR-4 kõrge temperatuur-vastupidavad trükkplaadi, et circuit design on mõistlik, ja paksenenud keevitus circuit design on vastu võetud, isegi siis, kui suured praegune pesi läbi, see on piisavalt tegeleda ja kasutamine on turvalisem ja usaldusväärsem.

Standard 35A 4-asukoht terminal on vastu võetud, nii et see on tõeline 4000W disain. (Kaks sisse ja kaks välja, on mugavam juhtmestik).

Circuit on tehniliselt täiustatud mitu korda, ja iga aksessuaar on valitud, ja tehnoloogia on nüüd täiesti valmis.Kasutada topelt kondensaator disain (ohutuse kondensaator + metal film capacitor) tegelikult neelab järsk ja pinge naelu, tõhusamalt kaitseb türistor, ja on tõhusam ja ohutum.

Välispidiseks kasutamiseks 1,5 mm paks alumiinium plaat ja roostevabast terasest avatud die stantsimine vormimine, ilusad ja üllad, rohkem sobib pere temperatuuri kontroll ja tööstusettevõtted!Ilus, turvaline, mugav, kõrge kvaliteediga tooteid, puudub rooste ja teiste välimuse probleeme pärast pikka kasutamist.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: 4000W AC voltage regulator

Türistor mudel: BTA41600B

Mõõtmed: pikkus 85 x laius 55 x kõrgus 38mm, sisemine auk nupp on 6mm.

Maksimaalne võimsus: 4000W (oomikoormus piirata power), pidev võimu kasutamist tuleks vähendada.

Tõhusus: rohkem kui 90%

Tööpinge: 220V AC

Reguleerimise pinge: AC 10-220V

värv:Hõbedane

Materjal:Roostevaba teras + alumiinium

Pakendi Sisu:

1 x Töötleja

Pane tähele, et koormus peab olema ühendatud enne reguleerimine pinge.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

Märksõnad: sümmeetriline võimsuse regulaator, võimsus türistor, türistor, trafo türistorid, kontrolli võimu, kvarts tester, türistor reguleerivate asutuste volitused, türistor power, türistorid triiakid, frequenc.

Kirjutage oma ülevaade

4000W Mootori Kiiruse Kontroller Lüliti ,High-Power, Türistor, Elektroonilise pingeregulaatori Koos Kindlustus-Shell 35A

4000W Mootori Kiiruse Kontroller Lüliti ,High-Power, Türistor, Elektroonilise pingeregulaatori Koos Kindlustus-Shell 35A

Seotud tooted