Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 12V Plastikust+Metallist Auto sigaretisüütaja Pessa Auto Auto Auto toitejuhtme Pistiku Pistikupessa Osad Universal Light Sigaretid Vaata suuremalt

12V Plastikust+Metallist Auto sigaretisüütaja Pessa Auto Auto Auto toitejuhtme Pistiku Pistikupessa Osad Universal Light Sigaretid

€0.40

-55 %

€0.89

Uus toode

Mudeli Nimetus Sigaret
Aasta 2020. aastaks
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi VODOOL
Toote Kaal 29
Toote Laius 2.5
Kirje Pikkus 4.2
Erilised Omadused Keskkonnakaitse
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Materjali Tüüp Plastikust+Metallist
Toote Tüüp Sigaretisüütaja
Toote Kõrgus 2.5

U. S. ostja tähelepanu:

Valdkondades, kus MEILE lattu ei tarni kaupa on: Hawaii, Alaska, Puerto Rico, Jaapan ja teised USA ülemeremaade ja-territooriumide.Ja sõjalise aadress.

Hispaania ostjate tähelepanu:

kui aadress sisaldab järgmisi postiindeks palun ärge valige hispaania ladu.

Zip kood algab 51/52/07/35/38/28.

Välismaal ladu ei saa kätte.

Metallist, Universaalne, 12V Sigari Kergemad Socket Pistik Seinakontakti Osad Auto Auto Auto

Omadused:

1. Mugav kasutada, ei keevitus vaja.Võib kasutada kerge sigarette.

2. See on parim asendus tükk oma vanad või katkised need ja sobib kõige enam auto mudelid.

3. Hotellis on metallist ja plastist ehitus ja sisseehitatud kuumakindel keraamiline kaitsja.

Tehnilised andmed:

Tüüp: Sigaretisüütaja Pesa-Pistik

Materjal: Plastik, Metall

Sisend Pinge: 12V

Omadused: Keskkonnakaitse, Leegiaeglustajana

Kõrgus: 4.2 cm

Märkus:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Paketid:

1 x sigaretisüütaja Pistikupesa Osa Pistik

1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Esemed saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada saadetise ükshaaval.Saadame tooted sulle ASAP.

2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha (puldiga valdkondades, see võib võtta veidi pikk).Samal ajal, saate valida DHL/EMS/FedEx, et lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

4. Kui te ei saa jooksul korralduse 60-90 tööpäeva, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne feeback, me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

1. Kui te ei ole rahul toote, kui sa seda vastu võtta, võtke see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

3. Tagastame teile raha täis, upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt, palun contactus tõeline fotod punkte ja anname sulle parem lahendus.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

Kui teile kuvatakse tellimuse ja see on heas seisukorras, me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet, võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.

Märksõnad: meeste tulemasinad, auto cigarett, 12v võimsus suppli, auto pistik, kork led, auto pesa, mack mcqueen, 12v auto pesa, pep auto 12v, vaarao kuju.

Kirjutage oma ülevaade

12V Plastikust+Metallist Auto sigaretisüütaja Pessa Auto Auto Auto toitejuhtme Pistiku Pistikupessa Osad Universal Light Sigaretid

12V Plastikust+Metallist Auto sigaretisüütaja Pessa Auto Auto Auto toitejuhtme Pistiku Pistikupessa Osad Universal Light Sigaretid

Seotud tooted