Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! OWB Kydex Kabuur Custom Fit: Sig Sauer P320 Teha / P320 Täis Püstol - Väljaspool Värvel Teha / 1.5-2 Tolline Vöö Klamber - Oms. Vaata suuremalt

OWB Kydex Kabuur Custom Fit: Sig Sauer P320 Teha / P320 Täis Püstol - Väljaspool Värvel Teha / 1.5-2 Tolline Vöö Klamber - Oms.

€24.97

-0 %

€25.22

Uus toode

Käepideme Materjal Kydex
Värv Kollane/Must
suurus Right Hand/Left Hand
Brändi Nimi B. B. F TEHA
DIY Tarvikud Metallitöö
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Sig Sauer P320 Teha / P320 Täis Püstol
Viimistletud Käsitöö

VIIA ÕUES: Palun julgelt valida meie KYDEX Kabuur kaitsevad Sig Sauer P320 Kabuur.See on meie suur-kvaliteeti KYDEX OWB Kabuur kohandatud Sig Sauer P320 Teha / Sig Sauer P320 Täis püstol.See ei ole mitte ainult väga täpne, kuid ka karm, nr sloshing, nr pabistama, nr kanda, lihtne paigalda ja tõmmake välja.Täiesti kaitsta oma armastust relv.Nii saate kaitsta end kus iganes sa oled.

USA .08" KYDEX - KERGE - TUGEV - VASTUPIDAV: Kui P320 kabuur on käsitsi meisterdatud vastupidav KYDEX sulam, plast lehel.See on väga õhuke ja kerge (vähem kui 100g.See ei ole ainult vee ja higi-tõend, kuid on ka suur tugevus, kõrge sitkus, löögikindlus, kulumiskindlus ja vananemine vastupanu.Seda võib kasutada vastavalt erinevaid tingimusi.Nii et sa võid alati toetuda, on see, et päästa oma elu.

Turvalukk vööklambris: klamber Vöö koos lüliti ja turvalukk 1,5-2 Tolli vöö, reguleeritav laius, kõrgus ja kaldenurk; ei ole ainult lihtne kasutada, kuid veelgi tähtsam, see on turvalukk täielikult vältida õnnetusi ja seab ohtu oma elu.

REGULEERITAV SÄILITAMISE RÕHK: Reguleerige kruvi saavutada tihendus kohandamine, et saavutada parim kaevandamise jõudu ja parima kasutamise harjumusi, ja püüab kiireim reageerimisaeg.Sissepääs on laiendatud, et oleks lihtsam panna relv ja mitte kriimustada relv keha.

ELUAEGNE GARANTII: Me julgelt pakkuda eluaegne garantii, mis annab teile meelerahu, kui valida PoLe.Käsitöö OWB KYDEX Kabuur.Kui meie P320 Kabuurid ei tööta nagu lubatud, palun tagastage asendamine või täies ulatuses tagasi.

KYDEX püstolikabuurid jaoks taktikaline varustus on tark valik

Kui KYDEX OWB Kabuur on käsitsi meisterdatud vastupidav 0.08-tolline KYDEX sulam, plast plaat.Selle jaoks Sig Sauer P320 Kabuur OWB on väga õhuke ja kerge (vähem kui 100g.See on veekindel, higi-vastupidav, ja on suur tugevus, kõrge sitkus, löögikindlus, kulumiskindlus ja vananemisvastased omadused.Seda võib kasutada vastavalt erinevaid tingimusi.Nii et sa võid alati toetuda, on see, et päästa oma elu.

Kõrge kvaliteedi ja suurepärase toimivuse

Kõrge sobitamine, nr sloshing, nr närvitsema, ei kanna.Sissepääs on suurenenud, lihtne paigalda ja tõmba välja, vältides kriimustada relv keha ja täiesti kaitsta oma relv.

PoLe.Käsitöö jaoks Sig Sauer P320 Teha Kabuur OWB / P320 Täis Kabuur OWB on Posi-Kliki Kuuldav Säilitamise Lock süsteemi, ja püstol on karge "kliki" heli, kui see on paigaldatud, nii, et sa tead, et su Relv on kindlalt paigas.Reguleerige kruvi saavutamiseks survetunne kohandamine, et saavutada parim kaevandamise tugevus ja püüdma kiireima füüsilisest ladustamise ajal.

Turvalukk Vöö Klamber , Reguleeritav Laius, Kõrgus, Nurk

Vööklambris lülitiga ja turvalukk 1,5"-2" vöö, reguleeritav laius, kõrgus, nurk; ei ole ainult lihtne kasutada, kuid veelgi tähtsam, see on turvalukk täielikult vältida õnnetusi ja seab ohtu oma elu.

Eluaegne Garantii

Pakume eluaegne garantii, et tagada mis tahes defektide tootja.Kui meie jaoks Sig Sauer P320 Kabuur ei toimi nii nagu lubas tavakasutusel palun tagastage see asendamist või raha tagastamist ostuhinna.

Pane oma relvad, mis on sinu käeulatuses ja las ta kaitseks sind, kus iganes sa oled.Lisada PoLe.Käsitöö jaoks P320 Kabuur OWB teie ostukorvi nüüd.

Märksõnad: co2 püstol, lm2596, coldre sig sauer, Kydex, trustfire taktikaline, klamber nuga, püstol mänguasi, holster kydex, kydex j clip, kydex kabuur smith.

Kirjutage oma ülevaade

OWB Kydex Kabuur Custom Fit: Sig Sauer P320 Teha / P320 Täis Püstol - Väljaspool Värvel Teha / 1.5-2 Tolline Vöö Klamber - Oms.

OWB Kydex Kabuur Custom Fit: Sig Sauer P320 Teha / P320 Täis Püstol - Väljaspool Värvel Teha / 1.5-2 Tolline Vöö Klamber - Oms.

Seotud tooted