Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Süsta Jälgida Mount Seovad Aas raudteerööbastel Kruvid Jälgida Pähklite Benji Nöör, Köis, Sõudmine Täispuhutav Paat, Süst Tarvikud Vaata suuremalt

Süsta Jälgida Mount Seovad Aas raudteerööbastel Kruvid Jälgida Pähklite Benji Nöör, Köis, Sõudmine Täispuhutav Paat, Süst Tarvikud

€0.66

-19 %

€0.82

Uus toode

Kasutamine Paat Tarvikud
Brändi Nimi ZEMENMECH
suurus 16mm
Application2 mõla rihm
Taotlust, 1 võttes arvesse Fishing Plier Kaelapaela Kinnitamine
Taotlus Jaht
Materjal Roostevaba Teras
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Rõngas, Mere Riistvara

Tere

Tere tulemast meie poe , meil on üks professionaalne tootja ja distributer igasuguseid kalapüügi vahendid , paadi tarvikud , outdoor spordi-seadmete ja muude masinate osad, millel on rohkem kui kümme aastat kogemusi .Me püüame oma parima, et pakkuda parima teenuseid, mis põhinevad suurepärane toodete kvaliteedi kontroll ja sujuv logistika kogemusi .

Meie online klienditeeninduse töötajad on saadaval teie küsimustele.Soovides teile õnnelik shopping !

Featurre

1.Materjal ei roosteta merevees pikka aega

2.Ideaalne, et tagada fishing plier kaelapaela kinnitamine, mõla rihm, kalapüük net, või muud tarvikud teele.

3.Ei ole vaja puurida auk süst

4.Ühildub enamiku lugude süsteemid

5.Saab laialdaselt kasutada süst, paadid, kanuud, jne

Spetsifikatsioon

Materjal:304 Roostevabast Terasest

Suurus: Rõngad sees diameeter:16mm

Märkused

Umbes Makse

1.Me võtame Alipay,West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.Kui te ei saa kassasse kohe pärast tellida,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti, Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

3.Me ei vastuta mis tahes kohaliku maksu või makse teie riigis.Kauba ei ole kaasa arvatud kindlustus ja Impordi/Ekspordi maksud.

Umbes Saadetis

1.Tavaliselt,tasuta shipping kirjed veetakse kogu maailmas registreeritud õhu mall lihtsalt vaja 12-39 päeva jõuda, et ostja.{Vaid mõned valdkonnad(Venemaa ja Brasiilia)&kõrvalises piirkonnas on vaja rohkem päeva 30-60 päeva(välja arvatud laupäeval ja pühapäeval)}Palun olla kannatlik,Sest teine koht on eri reach aega!

2.Palun veenduge, et olete kirjutas täielik nimi,täielik aadress,õige postiindeks ja telefoninumber.

3.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

4.Kui te pole saanud kaup 45 päeva jooksul pärast paymenrt,palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Tagastama&Toetuse

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.

2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi,ja oma PO number

3.Ostja põhjusel tagasi lasti kannab ostja, müüja toote kvaliteedi põhjusel tagasi kauba kannab müüja.Te peate konsulteerima müüja enne kauba tagastamise.

Umbes Garantii

1.12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade(välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2.Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul(ja originaalpakendis,kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

Umbes Kommentaare

1.Palun pange tähele, et väike viga vahel tegelikku suurust toode ja andmete suurus on normaalne nähtus

2.Palun lubage väike värvi erinevus, kui võrrelda seda oma arvuti-või telefoni ekraanile.

3.Pildil on ainult viide,hind on 1 tk

Kohta Tagasisidet

Kui olete rahul meie toodete,palun andke meile kõik viie tärni tagasisidet.Kõik küsimused, pls võtke meiega kohe.Aitäh!

Märksõnad: paat poritiib, pvc paat, kaalumine skaala yunmai, süsta motor mount, kalad süst, ankru rull, benji konks, kultuuripärandi süsta tarvikud, bimini top, süsta raudtee.

Kirjutage oma ülevaade

Süsta Jälgida Mount Seovad Aas raudteerööbastel Kruvid Jälgida Pähklite Benji Nöör, Köis, Sõudmine Täispuhutav Paat, Süst Tarvikud

Süsta Jälgida Mount Seovad Aas raudteerööbastel Kruvid Jälgida Pähklite Benji Nöör, Köis, Sõudmine Täispuhutav Paat, Süst Tarvikud