Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 30/50tk Ühekordselt Vahatamine Puidust Keele Depressor Keha Karvade Eemaldamine Stick Keele Depressor Vaha Komplekt Karvade Eemaldamine Vaata suuremalt

30/50tk Ühekordselt Vahatamine Puidust Keele Depressor Keha Karvade Eemaldamine Stick Keele Depressor Vaha Komplekt Karvade Eemaldamine

€1.35

-29 %

€1.92

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Tootmise Litsents aa
Eriotstarbelised Kosmeetika Jah
Sugu Emane
Koostisosa aa
NET WT 10g, 50tk
Mudeli Number aa
Lõhn Muud

Kirjeldus

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Lihtne, kuid kasulik

Vajalik karvade eemaldamine või vahatamine

Ühekordsed ja ühekordseks kasutamiseks

Kirjeldus:

Materjal: Puit

Suurus: Umbes. 15 cm x 1.8 cm

Komplekti Kuulub:

Umbes 50 x Karvade Eemaldamine Pulgad

Märkus:

1.Palun lubage veidi suurus vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Palun meelde tuletada, et tänu valgustuse mõju ja monitori heledust/kontrastsust jne, värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt võiks olla veidi erinev.

Vedu

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tarneaeg:

Tagastama & Toetuse

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Garantii

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI VÕI ASENDADA ESEMETE KOOS

AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.tihendimeister.ee!

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad: valutu vaha, võltsitud pärl kaelakee, nigeeria vaha, sojavahast, spaatel keele, stick vaha, roheline pärl ring, sest vaha, rulli sisse vaha, meeste pearl ring.

Kirjutage oma ülevaade

30/50tk Ühekordselt Vahatamine Puidust Keele Depressor Keha Karvade Eemaldamine Stick Keele Depressor Vaha Komplekt Karvade Eemaldamine

30/50tk Ühekordselt Vahatamine Puidust Keele Depressor Keha Karvade Eemaldamine Stick Keele Depressor Vaha Komplekt Karvade Eemaldamine

Seotud tooted