Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Quick Release Bike Rack Pagasi Vedaja Quick Release Reguleeritav Sulam, Mis Jalgratta Tagumine Hammas Väljas Jalgratturi Varustus Vaata suuremalt

Quick Release Bike Rack Pagasi Vedaja Quick Release Reguleeritav Sulam, Mis Jalgratta Tagumine Hammas Väljas Jalgratturi Varustus

€6.58

-23 %

€8.65

Uus toode

suurus 30x12cm
Materjal Teras
Pidurid Muud
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus (Koormus) 30KG
Drop shipping Tugi
Tüüp Lasti Riiul

Bullet Punkte:

1、Pagasi Vedaja: ideaalne jalgratta pagasi lahendus on kasutada sadulad, seljakotid, korvid jne.Hammas on paigaldatud tagasi, jalgratta, et aidata teil transportida oma käiguga lihtsalt.

2、Kõrge Kvaliteet: Jalgratta tagumise pakiraami on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist.

3、Tugev Kandevõime: Paigaldatud raami raskemad top ja pool koormust kuni 25 kg; maksimaalne kandevõime 30 kg (maksimaalne istme toru tugevust).

4、Lihtne Paigaldada: Ära muretse, paigaldus.Pakett sisaldab punane tagumised helkurid ja elastsed nöörid, et hoida oma pagasi ohutu ja turvalisem on sõita öösel.Külje kaitse raami, hammas ei ole kriimustatud, mille rattad või kodarad.

5、Lai Rakendused: Sobib maastikurattad, road bikes, kokkupandavad jalgrattad, laste jalgrattad, tavalised jalgrattad ja fikseeritud jalgrattad.

Kirjeldus:

Nimi: Quick Release Jalgratta Tagumine Hammas

Suurus: umbes 48*12cm/18.90*4.72 tolli

Laager: maksimaalne standard kaal on 10KG, sõltuvalt laagri jõudu oma seatpost.

Materjal: kvaliteetne alumiinium sulamist

Selgitus: Quick-release disain; lihtne eemaldada; sobib istub vardad alusel 33mm; tulevad rihmad

Pakkeleht:

1*Bike Rack Vedaja

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile

oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Märksõnad: jalgratta pakiraami, kriega pagasi, jalgratta pakiraami, rattahoidja rack, bicycl, bike tarvikud üldist, jalgratta tagumine hammas kiire, brompton, sõnn tattoo, myofascial pressiteade.

Kirjutage oma ülevaade

Quick Release Bike Rack Pagasi Vedaja Quick Release Reguleeritav Sulam, Mis Jalgratta Tagumine Hammas Väljas Jalgratturi Varustus

Quick Release Bike Rack Pagasi Vedaja Quick Release Reguleeritav Sulam, Mis Jalgratta Tagumine Hammas Väljas Jalgratturi Varustus

Seotud tooted