Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Küpsetamine Hallituse 9 Isegi Söögi Madeleine Silikoon Kook Hallituse Shell Kook Silikoon Baking Pan Hallituse Bakeware Vahendid Vaata suuremalt

Küpsetamine Hallituse 9 Isegi Söögi Madeleine Silikoon Kook Hallituse Shell Kook Silikoon Baking Pan Hallituse Bakeware Vahendid

€0.71

-36 %

€1.12

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Temperatuuri vahemik -40°C kuni 260°C, -104℉ kuni 446℉
suurus 32.5*24.5*1.5 cm
Funktsioon Varuta, Öko-Sõbralik
Värv Juhuslik

Kirjeldus:

9 Isegi Söögi Madeleine Silikoon Kook Hallituse Shell Kook Silikoon Baking Pan Hallituse Bakeware Vahendid

Materjal: Toidu silikooniga

Suurus:29*17*1.5(cm)

Värv:Juhuslik

Temperatuuri vahemik: -40°C kuni 260°C / -104℉ kuni 446℉

Tehnilised andmed:

ise

Toiduvalmistamis tassi koorega tulevad prantsuse Madeleine potid erinevaid värve, mis mahutab 9 traditsiooniline tassi.DIY midagi, mis sulle meeldib.Küpsetada tervislikuma toidu ise, ilma et lisada mingeid lisaaineid või säilitusaineid.

Mitte-kleepuv ja lihtne vabastada

Non-stick silikoon teeb Shell Tassi lihtne vabastada ja puhastada, pop see välja sõrmedega, ilma jääk.hea jõudluse.Säästa aega ja nautida rohkem rõõmu tõi DIY tervislik toit.

Ohutu ja tervislik

Toidu-silikooniga, BPA-vaba, soojuse-vastupidavad temperatuur on -104°F kuni 446°F (-40°C kuni 230°C), saab ohutult kasutada ahjud, sügavkülmikud, mikrolaineahjud ning nõudepesumasinad, mitte-PTFE, nr Ohtlikke aineid eraldub kõrgetel temperatuuridel ja ei sisalda PTFE ja PFOA.

Lase oma kokk

Kiiresti toota kõrge kvaliteediga pere nõud, pärastlõunal tee, bankett desserdid ja muud hõrgutised.Kergesti toime tulla igapäevase toiduvalmistamise, pere õhtusööke, sõbrad kogunemised, pidulik tähistamine jne.Kulutada vähem aega ja on lõbusam.

Vähem aega, rohkem saagi

Suurepärane non-stick pann on võimalik saavutada vähem looduslikud toiduõli.Lühikese küpsemise aeg ja madal energia tarbimine.See on lihtsam vabastada ja lihtsam puhastada.Ükskõik, mida sa tõmba või väänata, saab seda remontida kohe nagu enne.Shell Tassi tee sulle meeldib teha parem kodus.

Komplekti Kuulub:

1* Madeleine Shell Kook Hallituse

Märkused:

1. Mõõtmine punkt lamades laud, mis võib põhjustada lühiajalisi muutusi.

2. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust, kui foto võttes.

Täname oma arusaamist!

Märksõnad: kook kest, klassikaline madeleine, nael, donut padi, hiir silikoonist vormid, kupli silikoonist vormid, kook, hallituse pan, 100 kooki, hallitus.

Kirjutage oma ülevaade

Küpsetamine Hallituse 9 Isegi Söögi Madeleine Silikoon Kook Hallituse Shell Kook Silikoon Baking Pan Hallituse Bakeware Vahendid

Küpsetamine Hallituse 9 Isegi Söögi Madeleine Silikoon Kook Hallituse Shell Kook Silikoon Baking Pan Hallituse Bakeware Vahendid

Seotud tooted