Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Casaul Naiste Denim Kleit Tahke Olkaimeton Maha Õla Mini Teksad, Kleit Seksikas Backless Klubi Peokleidid Streetwear Vestidos Vaata suuremalt

Casaul Naiste Denim Kleit Tahke Olkaimeton Maha Õla Mini Teksad, Kleit Seksikas Backless Klubi Peokleidid Streetwear Vestidos

€12.87

-45 %

€23.40

Uus toode

Piht Loodus
Drop shipping Jah
Varruka Stiil Regulaarne
Siluett Mantel
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Materjali Koostis Sünteetilised Kiud
Kanga Tüüp Brocade
Sulgemise Tüüp Pullover
Stiil Casual
Kleidid Pikkus Üle Põlve, Mini
Hulgi hind Jah
Brändi Nimi Adogirl
Materjal Polüester, Spandex
Avaldamise Kuupäev Suvel 2021
Varruka Pikkus(cm) lühike
Profiili Tüüp X
Tüüp Regulaarne
Teenetemärgi Õõnes Välja
Muster Tüüp Tahke
Mudeli Number naiste kleit
Päritolu CN(Päritolu)
Kaelus Olkaimeton
Sugu Naised
Hooaeg Suvi

Vedu korraldatakse 1-5 päeva jooksul pärast raha olema kinnitatud.Jälgimine Teabega antakse jooksul 3-7 päeva pärast, kui toode on tarnitud.

2.Teade

Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu.

3.Tagasimakse

Kui sa ei ole saanud oma toote lõpus eeldatav tarneaeg,palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada, enne kui avate vaidlus.Me garanteerime, et saata kaupu või toetuse täielikku tasumist, kui seda ei ole kohale toimetatud jooksul tagatud üleandmise ajaks.

4.Ja toetame ka Drop-Shipping,saate luua tellimuste minu poodi ja täita oma klientide aadress.Kui ostate rohkem kui 20 tükki, ma kasutan DHL saadan teile.Kui ma kasutan DHL saata, siis saad massiividest 5-7 päeva.

Kui kogus, mida osta ei ole kuni standard saata DHL, siis ma saadan selle sulle üldine logistika režiim.Tavaliselt see võtab rohkem kui 3 nädalat, siis saavad paketi.

5.Tagasiside

1.Kui te ei ole rahul kauba(kvaliteedi probleem,suurus probleemi,materjal probleem),vastake lihtsalt võtke meiega ühendust,me vastame nii kiiresti kui võimalik, et anda teile täiuslik lahendus.

2.Kui soovid meie toode,loodan, et saate andke meile viis tärni.see tähendaks, et maailm meile, kui sa võiksid olla 1 minut, et aidata jagada armastust, jättes meid aus läbivaatamine :)

Märksõnad: kleit jean, black diamond kleit, mantel puffer, Adogirl, club dress women, kleit jean naine, denim naiste kleit, dreess naised, jope polar naiste, paks mantel.

Kirjutage oma ülevaade

Casaul Naiste Denim Kleit Tahke Olkaimeton Maha Õla Mini Teksad, Kleit Seksikas Backless Klubi Peokleidid Streetwear Vestidos

Casaul Naiste Denim Kleit Tahke Olkaimeton Maha Õla Mini Teksad, Kleit Seksikas Backless Klubi Peokleidid Streetwear Vestidos

Seotud tooted