Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Auto Esiklaas Remont Vahend DIY, Parandab Liimi Auto Klaasi Kriimustada Crack Taastada Komplekt Vaata suuremalt

Auto Esiklaas Remont Vahend DIY, Parandab Liimi Auto Klaasi Kriimustada Crack Taastada Komplekt

€1.15

-46 %

€2.13

Uus toode

Toote Kaal 0.05kg
Päritolu CN(Päritolu)

Kiire Remondi-The windshield repair kit saab kiiresti ja kergesti remont väikesed praod kiibid ainult 20-30 minutit.takistab kahjustuse levikut ja Taastab esiklaas peaaegu uus tingimus.Pikaajalise hoolduse mõju.

Lihtne kasutada-Esiklaas chip remont komplekt on lihtne kasutada, esiteks, Puhas ja kuiv esiklaas klaasi pind, ja siis pigistada vaigu sisse praod.siis pane kõvastunud film, siis kiiresti kuiva ja tahkuda ultraviolettvalguses 5-10 min .See on vanaraua+e maha jäänud vaik koos spaatliga.

Prefekt disain-Professionaalne kvaliteet Do-It-Yourself remont esiklaas praod/kiibid.mõeldud tugevdatud pritse hermeetik serveerimiseks pea, Täiustatud vaik valem, mis võivad tekitada tugeva rõhu.ja see on vaakum funktsiooni kiiresti eemaldada õhk crack.aitab teil vähendada välimus saavutada parem remondi mõju.

Laialdaselt Kasutamist-See esiklaas klaasi parandamise tööriistade komplekt sobib remont igat liiki lamineeritud esiklaas kiibid ja praod, näiteks vead, ämblikuvõrgud, bulls-eye, half-moon praod, star-kujuline kahju ja koostisega kahju on väiksem kui 1. ( 25 mm) läbimõõduga.

Ohutu ja Garantii-esiklaas crack remont komplekt, Kõiki materjale ilma kemikaale või mürgine materjal.Kui seal on kvaliteediga seotud probleeme punkt, palun võtke meiega ühendust, saame pakkuda tehnilist abi, kui teil on vaja.

Komplekti kuulub:

1*remondi-vedeliku

1. Niipea, kui kahju tekib, on katta ala, millel on Läbipaistev Kleeplint hoida niiskuse ja mustuse sattumist kahjustatud ala.

2. Kahju peaks olema parandada nii kiiresti kui võimalik, et vältida väikeste pragude levikut.

Hoiatus:

1. Ettevaatust: Sisaldab mathacrylates.

2. Vältida kontakti silmade, naha ja riietega.Pärast käitlemist peske põhjalikult.

3.Silma või nahale sattumist: loputage Kohe koos pienty vett.kui ärritus püsib, pöörduda arsti poole, eemaldada koheselt saastunud riietus.

4. Vältige otsest päikesevalgust-töö varjutatud ala.

5. Ei tee kuumal esiklaas, park sõiduki varjutatud ala ja avatud aknad, et lahe klaasi pinnale.

6. Ohutuse habemenuga, on vajalik, et eemaldada komponendid ja viimistlus remonti.

7. Ära lase vaik kokku puutunud värvitud pinnad.

Märksõnad: remondi esiklaas, redmibook 13, universal esiklaas remont, klaas-vedelik remont, auto klaasi puhastamine tööriistad, honda esiklaas remont, klaas cell repair kit, klaas pood, klaas, foolium liimi, auto klaasi liimi.

Kirjutage oma ülevaade

Auto Esiklaas Remont Vahend DIY, Parandab Liimi Auto Klaasi Kriimustada Crack Taastada Komplekt

Auto Esiklaas Remont Vahend DIY, Parandab Liimi Auto Klaasi Kriimustada Crack Taastada Komplekt

Seotud tooted