Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tõrvik Turbo Jet Kergem Butaan Gaasi Täis, Sigari Creative Auto võti Kergem Sigaret Metallist Rohelise Tule Hingav Tulemasinad Vaata suuremalt

Tõrvik Turbo Jet Kergem Butaan Gaasi Täis, Sigari Creative Auto võti Kergem Sigaret Metallist Rohelise Tule Hingav Tulemasinad

€1.24

-70 %

€4.15

Uus toode

Mudeli Number Gaasi Kergem, 2006301503
Materjal Metallist
Tüüpi kergem oi Gaasi Kergem
Kas see on üks-kord No
Brändi Nimi OL
Värv must
Technics Lakk
Päritolu CN(Päritolu)

Tõrvik Turbo Jet Kergem Butaan Gaasi Täis, Sigari Creative Auto võti Kergem Sigaret Metallist Rohelise Tule Hingav Tulemasinad

Näpunäited:

Nr Kütuse kergemad.vaja täitke tankida esimesel kasutamisel.

Tellimus 2 tk ja rohkem saada täiendavat allahindlust.

Kui tellid minu poest, saadame sulle Eriline kingitus oma paketi.

Maksmine:

► Võtame Alipay, Western Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu DEPONEERIMINE, turvaline tasumise töötleja.

► Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimuse.

► Kui te ei suuda kontole kohe pärast enampakkumist, palun oodake paar minutit ja seejärel proovige uuesti tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul.

Kauba saatja:

► Ülemaailmne transport. (Välja arvatud teatud riikides ja APO/FPO)

► Tellimus töödeldakse aja jooksul pärast makse kinnitamist.

► Me ainult laeva aadress kinnitas, et.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress

► Teenuse transpordi ajal on ette nähtud vedaja, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Laevandus tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

► Kui te ei saada kaupu 50 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida kaupade ja sulle tagasi niipea kui võimalik.Meie eesmärk on teha kliendid rahul!

► Tingitud varude staatus ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Raha tagastamine:

► Alates päevast, siis on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva jooksul tagastada.Kui teil on omandis punkti rohkem kui 7 päeva, peetakse seda kasutada ja me ei saa tagasi või asendada see.Erandeid ei tehta!Kaubaveo kulud kannab ostja ja müüja pooleks.

► Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma meile jälgimise numbri ja konkreetset põhjust tagasi

► Tagastame teile kogu pakkumise summa saamisel originaal pakendis sealhulgas kõik komponendid ja tarvikud.Nii ostja ja müüja tühistada www.tihendimeister.ee tehingu.Alternatiivina võite valida, et asendada.

► Kui tooted ei ole kooskõlas reklaami, me kandma kõik transpordi kulud.

Tagasiside:

► Me säilitada kõrge kompetentsuse ja püüdma saavutada 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on Väga Oluline palume teil meiega ühendust võtta kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime teie probleemi lahendada rahuldavalt.

► Kui me ei tea midagi probleemi, me ei saa seda lahendada!

Tulu-ja Tagasimaksed

1. Alates päevast, teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva jooksul tagastada.Kui teil on omandis punkti rohkem kui 7 päeva, peetakse seda kasutada ja me ei saa tagasi või asendada mõnda punkt sulle.Erandeid ei tehta!Kaubaveo kulud kannab ostja.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

3. Me tagastame täieliku makse laekumise järel punkt esialgsel kujul ja pakett, mis sisaldab kõiki komponente ja tarvikuid.

Nipp:

B: Nii hulgi-kui ka otsene vedu on teretulnud?

Hulgimüügi, siis pakume soodustust või tasuta kiire tarne, vaid 3-7 päeva, et jõuda.

Otsene vedu, meil on võimalik saata kaup otse oma klientidele.Kui soovite, me ei jäta mingit infot meile.

- Kuidas jälgida paketi?

Saate jälgimise numbri jälgida pakenditel järgmistel veebilehtedel: www.17track.net/en (kopeerida brauseri avamiseks)

- Mida teha, kui mul aeg otsa, et osta kaitse?

Kui te otsa aega, et osta kaitse, palun võtke meiega ühendust, me saame aidata teil laiendada osta aega.Seega, teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad: meeste tulemasinad, kell teemant, juhul sigar, mees välgumihkel, cohiba kingitus komplekt, jobon, jobon tõrvik, 308 spoiler, hiina draakon vaadata, sideaine klipp väike.

Kirjutage oma ülevaade

Tõrvik Turbo Jet Kergem Butaan Gaasi Täis, Sigari Creative Auto võti Kergem Sigaret Metallist Rohelise Tule Hingav Tulemasinad

Tõrvik Turbo Jet Kergem Butaan Gaasi Täis, Sigari Creative Auto võti Kergem Sigaret Metallist Rohelise Tule Hingav Tulemasinad

Seotud tooted