Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! X99 emaplaadi LGA2011-3 V3 V4 koos kahe M. 2 NVME pesa Toetavad neli kanalit DDR4 ECC 8 TF SATA3.0 USB3.0 Vaata suuremalt

X99 emaplaadi LGA2011-3 V3 V4 koos kahe M. 2 NVME pesa Toetavad neli kanalit DDR4 ECC 8 TF SATA3.0 USB3.0

€57.94

Uus toode

Kvaliteet, Sertifitseerimine ce
Pesa Tüüp LGA-2011-3
Pakett Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Punkt Seisukord Uus
Maksimaalne Operatiivmälu Võimsus 128 gb
Mälu Pank 4 DDR4
Koos CPU No
Mälu channel NELI
Sadamad USB 2.0, USB 3.0, Ethernet, PCI-Express X16, M. 2, SATA
Graafika Kaardi Tüüp Mitte-Integreeritud
Taotlus Desktop
Kiibistiku Tootja Intel
CPU Tüüp Intel
Kujutegur M ATX
Brändi Nimi VIRIVI
Mälu Tüüp DDR4
Kiibistik h81

Feature: 100% täiesti uus ja kvaliteetne!Toetust REG ECC serveri mälu.Toetust M. 2 NVME/NGFF SSD.Kõrge ühilduvuse suurem kogemus.Kõik tahked kondensaatorid, peen töö, professionaalne stabiilsus.Kui pistikupesa on 8-pin, 24-pin pistikupesa.Kirjeldus:

Peamine chipset: Q87/H81/B85etc., juhuslik tarne.aitäh.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ära osta seda.Ostmine tähendab, et te nõustute tingimustega.Seisukord: Täielik uus CPU socket: LGA-2011-3 CPU toetatud:Intel seeria LGA-2011-3 pesa (E5 V3,V4 seeria ) Mälu pesa: 4* DDR4 Max mälu toetab: 4*32G DDR4 Mälu tüüp toetatud: non-ecc/reg ecc/ecc(serveri mälud ei tööta koos lauaarvuti ram, see on compability probleem.) Integreeritud videokaart: Ei Emaplaadi mõõt: 235*185mm Emaplaadi kaal(sh pakend): 0,9 kg või nii Märkus: 1:platvorm vajadused, võimas power.Palun veenduge, et toide on piisav, et toetada seda(vähemalt 500w toide) . 2:Palun lubada, 1-3mm erineb tõttu käsitsi mõõtmine. 3:Kuna erinevad väljapaneku ja eri hele, pilti ei näita tegelikku värvi kirje.Täname oma arusaamist. 4:aku emaplaadi fotod eemaldatakse enne shipping, kui aku on keelatud juures CN-post ja kohandatud. 5:Meil on fotod emaplaadi, pildid on ainult viiteks, arvestades meie olemasolevaid tooteid. 6.Sest tollimaksud probleem , pls veenduge, et teil on võimalik lahendada tollivormistuse probleeme ise, kui sa ei saa seda lahendada, me ei saa teile nõu, et kaupu osta meie poest.Me ei vastuta tollimaksud.Täname lahkelt mõista!Märkus: Kuna arvuti tarvikud on toomuch,tõenäoliselt on mõni väike brändi,halb kvaliteet või ES/QS versioon CPU, RAM, M. 2 SSD või muud tarvikud võivad tekkida vastuolus olukord emaplaadi.Saab kinnitada meie klienditeenindusega enne ostu.kui ei ole kindel enne ostu sooritamist, siis kokkusobimatud juhtuda, kui sa saaksid emaplaadi, me ei ole nõus raha tagasi, kui sa osta seda linki, ühe emaplaadi me vaikimisi olete lugenud ja teavad olukorda.Meeles, palun ära osta!

Tähelepanu

1. Enne, kui teile selleks tuleb teil teha kindel, et see, mida sa vajad, on emaplaadi mudel.Kui ostja põhjustab vale tarne, me ei anna hüvitist.

Emaplaadi on spetsiaalne elektrooniline toode, enne kui osta, peate veenduge, et teie arvuti on hea, muud kohad kui teie aksessuaarid on katki, see põhjustada emaplaadil ei tööta, siis tuleb testida CPU, mälu, ekraan, ekraani ja muid vidinaid, enne kui osta.

3. Elektroonikaseadmed on vaja professionaalset tehnoloogiat, kui sa ei ole professionaalne hooldus arvuti, palun hoolikalt osta, kui emaplaat on läbi põlenud, et me ei anna garantii teenuseid.

Umbes maksmine

Me võtame eestkoste.Tasuda saab pangaülekandega, nagu alipay, Visa, mastercard, western union, paypal, uus-meremaa dollari ja ali väljendada.Märkus: kõik impordimaksud projekt kannab ostja

Umbes saadetis

1. Global shipping (välja arvatud mõned riigid, APO/FPO ja aku tooted).

2. Kõik tellimused töödeldakse aeg ja enamik tellimusi lähetatakse jooksul 2 päeva jooksul pärast makse kinnitamist. (mitte, sealhulgas Hiina festivalid).

3. Soovitame www.tihendimeister.ee standard saadetise (ohutu, majanduslikult, saate hüvitist taotleda, kui pakend on katki).Kui soovite, kiire tarneaeg, palun vali DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.Need kaubanduslikud kullerid on suhteliselt kõrged impordimaksud.

4. Kui teil on saada kahjustatud või tugevalt deformeerunud pakend, palun võtke minust pilti, mis kaitseks nii ostjate ja müüjate.

Umbes pärast-müük

1. Emaplaadi garantii 90 päeva, mainboard on tehase laoseisu.See näeb välja nagu uus. 100% tööd, mis ei ole fikseeritud)

2. Kui emaplaadi on vigane, ostja saab valida, kas vahetada toote vastu või tagastada emaplaadi ja tagastame raha kogu summa.Kui ostja ostab vale toote, siis tasub kõik postikulud ja 15% teenustasu.

3. Toetus kehtib ainult toote hind, ja ei ole toetuse käitlemise tasu, posti-ja kaubavedu.

4. Sest kõik defektsed tooted, meil on täielik garantii.Kui klient annab mulle mingit negatiivset tagasisidet, siis me ei anna pärast-müüki teenust.

Kui te ei ole rahul meie toodete, vastake võtke minuga ühendust, ilma mis tahes vaidlus.Teeme oma parima, et rahuldada sind.

6. Iga emaplaadi peab olema märgistatud vastavalt meie Hiina etiketil pärast saadetise.Kui te jama see on, et me ei saa pakkuda garantii või tagasi.

Kohta tagasisidet

1. Meie eesmärk on tagada, et kõik ostjad on rahul oma tooteid ja teenuseid.

2. Kui teile meeldib see projekt, loodame siiralt, et sa ei jäta meile täiuslik viis tärni kiitust.

3. Enne, kui sa esitanud vastuväiteid või jätta meie negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust ja me pakume teile parima lahenduse.

Firmast

1.Tere tulemast meie poodi!Kui teil on küsimusi meie toodete ja teenuste kohta, palun võtke meiega ühendust kaubamärk või e-posti!

2. Teie e-posti vastatakse viivitamata ja 2 tööpäeva jooksul.Kui te ei ole saanud oma vastuse, palun saata e-posti uuesti!

Märksõnad: emaplaadi x99, amd rayzen 5 3600, hp 455 emaplaadi, b450 motherboard, combo xeon, huananzhi x99, x99, emaplaadi tk, itx mini motherboard, ddr4 ram.

Kirjutage oma ülevaade

X99 emaplaadi LGA2011-3 V3 V4 koos kahe M. 2 NVME pesa Toetavad neli kanalit DDR4 ECC 8 TF SATA3.0 USB3.0

X99 emaplaadi LGA2011-3 V3 V4 koos kahe M. 2 NVME pesa Toetavad neli kanalit DDR4 ECC 8 TF SATA3.0 USB3.0

Seotud tooted