Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Anime Seitse Deadly Pattude eest ban Pääsme Sõle Pin Tarvikud, Riided, Seljakott Teenetemärgi kingitus Vaata suuremalt

Anime Seitse Deadly Pattude eest ban Pääsme Sõle Pin Tarvikud, Riided, Seljakott Teenetemärgi kingitus

€1.56

-6 %

€1.67

Uus toode

Märgi Tüüp Pin
Mudeli Number 166
Kuju Ring
Technics TRÜKITUD
Metalli Tüüp Raud
suurus 5.8cm
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Märgid
Teenetemärgi Litrid
Peamine Materjal Metallist
Funktsioon 3D

TEENUSED

1. Meie meeskond on mõeldud, et pakkuda kõrgeimal Tasemel klienditeenindust ja meie klienditeeninduse spetsialistid on alati seisis, et lahendada kõik oma probleem.

2. Kui teil on küsimusi tarneaeg & defektne kvaliteet ja punkte ei saanud, siis palun võtke meiega ühendust, saame anda teile rahul vastus & resolutsioon.

3. Teie 5-TÄRNI POSITIIVNE tagasiside on meile väga tähtis ja

Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet ilma igasuguse suhtlemise.

4.Meie pood nõus Dropshipping, ja me ei pane mingit ettevõtte andmed, arved, QR-koodid, tutvustusi vedu.

Märkus: Järgige poest ekstra allahindlust ja Kupong

A nd me ka ei drop shipping

Osta 2 saad 2% maha.

Summa on 20$, tasuta shipping.

Pakett Sisaldab: 1 tk

Suurus U. 5.8 CM

Paljud makseviisi toetada ,saate vaadata enne maksmist.

Palun tasuda 7 päeva jooksul korralduse.

Meil on tasuta või tasulised tarneviisi saate valida Ise .Me laev esmaspäevast laupäevani välja arvatud puhkepäevad.Palun saatke meile e-posti ENNE sinu makse kui soovite muuta postiaadress.

Standard Teenus võtab aega umbes 18-25 tööpäeva.Palun pange tähele, et see teenus EI ole jälgitavad.

Kiirendatud Teenus võtab aega umbes 10-15 tööpäeva.See?s jälgitavad teie riigis post office ' i veebisaidi Või (Hiina EMS kodulehel).

Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

Tulu Mõiste

Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Firmast

Pärast 6 aastat eduka müügi www.tihendimeister.ee, me otsustasime, et alustada meie nirvana.Meil on praegu spetsialiseerunud Naised?s ja Lapsele?s Mood.Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie ladu asub Yiwu, suurim väikeste kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele hämmastav kokkuhoid võrreldes hindu pakutud traditsioonilise jaemüüjad sarnaseid või identseid tooteid.Pakume emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, prantsuse ja Hiina keeles.

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.

Osta Julgelt!

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad: anime raud plaaster, pin-anime seeria, riie kleebis, pin-nana anime, pin-koodi, sõle naised, anime seitse deadly sin, custom üksuse embleem, animatsiooni plakat, anim.

Kirjutage oma ülevaade

Anime Seitse Deadly Pattude eest ban Pääsme Sõle Pin Tarvikud, Riided, Seljakott Teenetemärgi kingitus

Anime Seitse Deadly Pattude eest ban Pääsme Sõle Pin Tarvikud, Riided, Seljakott Teenetemärgi kingitus

Seotud tooted