Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Rihm lühikesed Püksid Toru Tants Suvel Fitness Suspender Sexy Lühike Naine Töötada Välja Tulemuslikkuse Naiste ööklubi Lühike Vaata suuremalt

Rihm lühikesed Püksid Toru Tants Suvel Fitness Suspender Sexy Lühike Naine Töötada Välja Tulemuslikkuse Naiste ööklubi Lühike

€2.57

-32 %

€3.78

Uus toode

Sulgemise Tüüp Elastne Vöökoht
sexy lühike naiste klubi
Materjal Piima tükkideks
Pant Stiil Regulaarne
Teenetemärgi Puudub
Toote Tüüp Lühikesed püksid
Vöö Tüüp Kõrge
Päritolu CN(Päritolu)
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Fitness Lühike Rihm Lühikesed Püksid
Stiil Casual
Sugu Naised
Naiste Aluspesu sexy lühike
Materjali Koostis Polüester
Sobib Tüüp Regulaarne
Muster Tüüp Tahke

100% Täiesti Uus Ja Kvaliteetne

Materjal: Piima tükkideks

Värv: nagu pildil

S pecifics: 1cm=0.393 tolline, 1inch= 2.54 cm

Suurus

Püksid/cm

Talje /cm

S

23.5

60

M

24.5

64

L

25.5

68

XL

26.5

72

2XL

27.5

76

Muutmine: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 tolli

Soe Vihje : Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

Punkt Mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm erinevad,lahkete mõistmise on kõrgelt hinnatud.

Umbes Pildi Fotosid tooted on vastavuses.Värvi toode võib erineda, sest flash kaamera, valgustus, monitor seade.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Umbes Laevandus

Pärast makse teie tellimuse, Me välja saadetud paki hiljemalt 5 tööpäeva jooksul välja arvatud Puhkepäevad.OSTJA, on ainuisikuliselt VASTUTAV tollivormistust kauba.Umbes laevandus aeg, teil on vaja kontrollida eelnevalt teavet tarneaeg oma riigi Kohta Tagasi juhul, kui puudusega objektid või vale üksused, mis sul on, me saata või tagastame teile.Kliendid peavad kontrollima kõiki kirjeid peale kättesaamist ja teatab meile, hiljemalt 3 tööpäeva jooksul, kui anythins on puudu või kahjustatud.Me ei hüvita laevandus tasu tagastab, mis on puudusteta.

14 päeva jooksul pärast kättesaamist, siis saad tagasi toote tagasi.Ostjad on vastutav, laevandus tasu, tagastab kirjed.

Kohta Tagasisidet

Tee meile teene, jäta 5 tähte positiivset tagasisidet, kui sa oled õnnelik, et ja esemed.Palun lahkesti ärge hush jätta meie negatiivset tagasisidet, kui sa ei ole rahul tellimusi, kuid jäta meile võimalust seda lahendada sinu jaoks.Teeme oma parima, et rahuldada sind.Saada Aadress, Sisestage oma täielik nimi ja maja number kohaletoimetamise aadress, kui te teete, et kuna Venemaa on uue reegli nüüd, postkontor ei lähetamise maatükkide kui sa ei ole kirjutada täisnimi.Lõpuks me ei võta endale vastutust.

Märksõnad: plisseeritud pleats lühike, plisseeritud lühike romper, plisseeritud lühike beebi, saak lühikesed püksid paljaste, mees saak lühikesed püksid, alternatiivsete jarretels, nahast jarretels, hall saak lühikesed püksid, mees jarretels, plisseeritud lühikesed püksid.

Kirjutage oma ülevaade

Rihm lühikesed Püksid Toru Tants Suvel Fitness Suspender Sexy Lühike Naine Töötada Välja Tulemuslikkuse Naiste ööklubi Lühike

Rihm lühikesed Püksid Toru Tants Suvel Fitness Suspender Sexy Lühike Naine Töötada Välja Tulemuslikkuse Naiste ööklubi Lühike