Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 304 Roostevabast Terasest Võre Tee Kurn Jõulud Xmas Tree Kohvi Ürdi-Vürtsi Filtri Tee Palli Vaata suuremalt

304 Roostevabast Terasest Võre Tee Kurn Jõulud Xmas Tree Kohvi Ürdi-Vürtsi Filtri Tee Palli

€3.19

-5 %

€3.36

Uus toode

Vanus 12+y
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Unisex

Tagasiside

Palun andke meile tagasisidet pärast saada kaupu.Teie positiivset tagasisidet ja tunnustust, annab meile rohkem tugev võim, arendades äri-olla teile veelgi paremini! .Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi või probleeme, enne lahkumist, neutraalne või negatiivne tagasiside.Me usume, et hea suhtlemine võib lahendada kõik probleemid .Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.

Tasumine

Krediitkaardi Western Union, Money Gram, jne .Oma raha hoiule oma konto, raha ainult välja, et meile pärast seda, kui olete tellimuse kinnitada .Me ainult laev, et te pärast olete maksnud

Vedu

1. Pakume tasuta shipping kõigi toodete enamiku riikide õhu kaudu e-posti (Hiina Post Air Mail ).Kui te ei saa valida tarneviisi vaba shipping, pls võtke meiega ühendust, et teha tasuta kohaletoimetamine teile.tarneaeg on umbes 15-45 päeva jooksul Aasias, euroopas ja Põhja-Ameerikas.Ladina-Ameerika ja Aafrika, see võtab aega umbes 25 kuni 60 päeva.halb ilm, puhkus, kuum hooaega või kohandatud kliirens võib põhjustada viivitusi tarne. 2. DHL UPS, FEDEX, TNT ja muud express shipping, kuidas kõik on olemas: tarneaeg on umbes 5 kuni 15 päeva. 3. Palun esitage õige aadress ja kontaktandmed tellimuse esitamisel kaup saadetakse tellimuse aadress ainult.Vastasel juhul me ei vastuta postikulu kaotus ostja, kes annab vale postiaadress.

Märksõnad: kunstlik banaani taim, xxxtentacion, christma, fiber optic puu, hiiglaslik jõuluvana, pampa, christma puu, christma ornament, kuusk, boho decor.

Kirjutage oma ülevaade

304 Roostevabast Terasest Võre Tee Kurn Jõulud Xmas Tree Kohvi Ürdi-Vürtsi Filtri Tee Palli

304 Roostevabast Terasest Võre Tee Kurn Jõulud Xmas Tree Kohvi Ürdi-Vürtsi Filtri Tee Palli

Seotud tooted