Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! ATMEGA88 ATMEGA88-20AU QFP-32 Vaata suuremalt

ATMEGA88 ATMEGA88-20AU QFP-32

€10.51

Uus toode

Teooria Pinge Relee
Mudeli Number no
Toite Allikas AC
Kontakti Koormus Suure Võimsusega
Kaitsta Funktsioon Suletud
Kasutamine Üldine Eesmärk
Pinge 240V

Nõuanded: hiljutine tekkimist palju inimesi, kasutades tarkvara koopia shop laps, meil on kaebusi lõpuks, meie poe nimi"Shenzhen Heng allikas" elektroonilise Kaubanduse kohta, Wang,"the Huntington allikas Elektrooniline" in Taobao ainult see üks, ei ole kauplust, et vältida kahjumeid, palun hoolikalt valitud, et mitte petta!

Tere tulemast patronize

Via 888 jüaani tasuta shipping Expressi Yuantong ja muud kuller 900 jüaani Tasuta Shipping

(SF, välja arvatud juhul, kui teil on küsimusi, pöörduge palun klienditeeninduse, Aitäh!

Kuna me tegutseme, elektrooniliste osade tõugude väga palju, nr ükshaaval üles laadida, kui te olete meie poest te ei leia oma soovitud mudelit, siis palun võtke meiega ühendust, oleme me väga varsti sa pakkumine.

Professionaalne toetamine IC: kodutehnika IC, auto IC, side-IC, IC ja muude elektroonilised komponendid

Pakend: SMD( SOP), sirge pistik( DIP), neli (QFP), triode, diood, moodul, PLCC

See pood on toetada ühtse Kõik :toide IC,takisti, kondensaator, induktorid, lülitid, USB, pistikupesad ,kaks triodes,optiline siduri seeria, IC elektroonilised komponendid jne.

1. Kuna ostjad osta element ajal kauba kättesaamisest aega erinevaid nõudeid, pluss provintsi ja väljaspool provintsi kauba kättesaamist massist ja aeg on erinevad, erinevad Express Ettevõte, kohaletoimetamise kiirus on ka erinevad, nii konkreetsete shipping hind palun ostjad enne esimese kontakti, me oleme vaikimisi juuksed läbi Kullerpostiga Z T O , jätkas raske toodete eelistatud Deppon Väljendada ja edastada Kulleriga, kiireloomuline saadetis SF Express shipping poolt makstud tasu, vananemine võrdlus on garanteeritud, nagu eespool kirjeldatud Express alla või muude asjaolude tõttu on vaja muuta, et teiste kuller-palun võtke meiega ühendust.

2 . Kuna sama liiki elektrooniliste komponentide mudelite tootja on mõnikord arv tootjaid, ja mõnikord tootmise kuupäev on ka rohkem, nii et pildid on ainult viiteks, tavaliselt pakkuda vaid tootjad pilt ostjad viide, mõnikord väike osa, mis mudel, kui kättetoimetamine ei pruugi kooskõlas pilte tootjad saadetised, muidugi, aeg lubab, siis me ka kohe klientidega kirjeldatud selgelt, nii ostja kui elemendid rangemad nõuded, palun osta element on järelliide või tootjad ja muud erinõuded, palun rääkige klienditeeninduse kirjeldus või kommentaarid kirjalikud avaldused, et täita klientide vajadused.

3. Umbes ostja allkirja pakett: me iga pakett on usaldusväärne ja turvaline viisil pakend on hea, kuid mõnikord kuller ettevõtte töötlemata tarne põhjustab komponendid on puudu või kahjustatud. Tekkiv kahju võib küsida kullerfirma compensable. Märk, kui te leiate pakendi kahjustatud ajal alasti sees elektroonilised komponendid, palun veenduge, et te hoolikalt kontrolli. Ostjate kontroll, palun kontrolli ostmine, mis mudel ja kas number on vale ja pakend on vigastatud, palun kohapeal keelduda, siis vastavalt Express tellimusi shipping pool telefoni teel, et meiega ühendust võtta, meie protsess.

4. Umbes makse: PayPal sõbrad palun makse. Guangdongi provintsi saab lunasaadetis, st, mille kuller ettevõtted koguda raha. Ei ole Alipay sõbrad, võtke meiega ühendust läbi teiste platvormide kaubanduse või otsese ülekandega meie pangakontole, meie makse ei saanud kohe kohaletoimetamine, on jututoa logisid saab tõestatud, siis võib olla kindel! Palun tee oma ülekandeid saab kohaletoimetamise aadress, nimi, telefoni number ja ülekande summa ja sa tahad, et laps mudelid saata meile, et me õigeaegne ja korrektne, et teie saadetis.

5. Müügijärgne teenindus: kauba kättesaamisest, kui on mingi probleem, võtke palun ühendust võtma kaupluses, me kohe anname teile lahendus, mitte poest osta komponente ja on masin keevitus, lõikumiseks PIN-koodi või ostja vigu töös ja muude inimtekkeliste põhjuste element, et põletada välja, ja tagasi teed, sest pakend ei ole tugev ja kahjustatud, see pood ei anta vahetada, mitte-kvaliteedi probleemid asendamine shipping ostjad vastutus.

Pro-kauba kätte saanud, siis palun ärge unustage, et lemmik pood Oh, ja õnnistatakse+poest läbi hindamise Oh, klientidele üle, hang Allikatest, Elektroonika, teie rahulolu on meie jätkamisega.

Í☆tere tulemast osta meie tooteid, soovin teile shopping õnnelik.

Märksõnad: atmega32, ruuteri tenda, 5 ghz ruuter, atmega328p smd, atmega8a, ic, wifi ruuter, atmega328, atmega8, atmega.

Kirjutage oma ülevaade

ATMEGA88 ATMEGA88-20AU QFP-32

ATMEGA88 ATMEGA88-20AU QFP-32

Seotud tooted