Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Leopard Vibu Halloween Spider Web Kõrvits Vaim Triibuline Juuksed DIY Peapaela Tüdruk Festival Pool Hairband Nõid Juuksed Tarvikud Vaata suuremalt

Leopard Vibu Halloween Spider Web Kõrvits Vaim Triibuline Juuksed DIY Peapaela Tüdruk Festival Pool Hairband Nõid Juuksed Tarvikud

€3.67

Uus toode

Sugu Tüdrukud
Värvid 9 värvid
Muster Tüüp Peace
Osakonna Nimetus Lapsed
Müük punkti Baby kids juuksed tarvikud
Brändi Nimi HuiPie
Stiil Uuendus
fotograafia Beebi Foto Pro
suurus One Size
Mudeli Number FGNGT
Tüüp Hairbands
Materjal Akrüül, Spandex, Polüester
Päritolu Hiina
Sündmus Isik/home/Festival
Iseloom Minni Hiir
Toote Tüüp Peakatet
Funktsioon 1 Inspireeritud juuste aksessuaarid naistele
Funktsioon 2 lapsed sünnipäeva peapael tarvikud

Makseviis

1. Kogu summa peab olema tasutud hiljemalt 7 päeva peale tellimuse.

2. Teeme kauba asap pärast taotluse saamist oma makse.

3.Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.

Kohaletoimetamine Tingimused

1.Hiina post air mail ja DHL on meie eelistatud laevandus meetod.Vahepeal EMS,Fedex ja UPS on olemas.Pls lahkelt märkus: Hiina Post Air Mail on odavaim viis kauba kohale toimetama ,aga see on aeglasem kui teised express firma.

2.Me laev esmaspäevast laupäeval, välja arvatud riigipühad.Palun saatke meile e-posti ENNE sinu makse kui soovite muuta postiaadress.

3. Veenduge, et jätke telefoninumber, täites teie ostjale teavet.

4.Tarneaeg Pühade ajal (nagu Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

Tulu Mõiste

1.Me kontrollime teie paki hoolikalt enne laeva välja.Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

2.Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne kui tellimuse.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Tagasiside:

1.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.

2.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Aitäh!

Märkus:

1. Ostja on vastutav kõigi kindlustus-sa arvad, et vajalikud.

2. Töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

3 Monitori seaded võivad erineda erinevate CRT-ja LCD-ekraanid ning võib moonutada tegelikku värvi ja suurust.

Mis tahes muid küsimusi, palun võtke meiega ühendust,meil on hea meel, et teenusele teile !

Märksõnad: xr iphone juhul merlin.

Kirjutage oma ülevaade

Leopard Vibu Halloween Spider Web Kõrvits Vaim Triibuline Juuksed DIY Peapaela Tüdruk Festival Pool Hairband Nõid Juuksed Tarvikud

Leopard Vibu Halloween Spider Web Kõrvits Vaim Triibuline Juuksed DIY Peapaela Tüdruk Festival Pool Hairband Nõid Juuksed Tarvikud