Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 Armas Baby Pudipõlled Veekindel Silikoon Rinnatüki Imiku Väikelapse Toitmine Sülg Rätik Cartoon Reguleeritav Laste Põll Tasku Vaata suuremalt

2021 Armas Baby Pudipõlled Veekindel Silikoon Rinnatüki Imiku Väikelapse Toitmine Sülg Rätik Cartoon Reguleeritav Laste Põll Tasku

€1.16

-35 %

€1.81

Uus toode

Osakonna Nimetus Beebi
Vanus 0-6k
Stiil Aktiivne
Nimi Imiku Silikoon Rinnatüki
Grammi Kaal umbes 85g
Materjal Silikageel, Toidu silikooniga
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp PUDIPÕLLED
Sugu Unisex
Mudeli Number baby pudipõlled

Bullet Punkte:

1、Hoida Beebi Puhas: veekindel silikoon rinnatüki hoiab toidu eemal Beebi riided, mis tähendab, pesemine vähem riideid.Meie ainulaadne vastupidav avatud tasku on lihtne pakkida, isegi kõige raskemates olukordades, kui söömine.

2、Pehme, Paindlik ja Vastupidav: kõrgeima kvaliteediga kuivatatud LFGB silikoon rinnatüki on pehmem ja paindlikum kui muud baby pudipõlled tehtud odava silikooniga.See on lihtne-rulli rinnatüki ja pakkida see mähe kott või rahakott sööki minna.Meie kõrge kvaliteediga silikoonist pudipõlled ei ole crack ' i -, kiip-või pisar.Stiilne ja vastupidav silikoonist rinnatüki ei ärrita tundlikku nahka imikutel või väikelastel.

3、Säästa Raha ja Aeg: Lihtsustada päev on töö kiire ja lihtne, rinnatüki toidukorra ajal, vältida extra pesu ja määrdunud väikelapse riideid, nii saate rohkem aega veeta koos oma lapsega.

4、Armas Tarvikud: ainuke asi, cuter, kui teie laps, kui söömine on teie beebi toidukorra ajal, rinnatüki.

5、Rinnatüki koos Toidu Püüdja: silikooni rinnatüki koos püüdja on liiga tugev ja raske venitada, nii et teie laps ei tõmba see välja.Meie pehme silikoon baby rinnatüki on neli nuppu, et hoidke oma laps kindlalt.See on kõige sobivam valik lapsi, kes õpivad alguses söömine oskusi.Prügi kogumise kott takistab toidu kukkumist põrandale.

Omadused:

1. Säästa Aega: Kasutades rinnatüki saab kiiresti lihtsustada toitmise aeg, lapsed, ilma alati pöörata tähelepanu puhas küsimusi.

2. Hoida Laste Puhastada: rinnatüki on veekindel ja seda saab kergesti puhastada, kui süüa.

3. Materjal: Me kasutame toidu-grade silikageel, mis ei põhjustada muud kahju, et lapsi.

Tehnilised andmed:

Nimi: Imiku Silikoon Rinnatüki

Materjal: toidu silikooniga

Suurus: umbes 32*23cm/12.60*9.06 aastal

Grammi kaal: umbes 85g

Pakkeleht:

1*Beebi Rinnatüki

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Märksõnad: musliin, babetes silikoon minni, hall pudipõlled, laps beebi rinnatüki, anime nõudekuivatusrätik, töö pudipõlled, cosplay dva seksikas, muster silikoon pudipõlled, anime jõusaal rätik, auto paint spray gun.

Kirjutage oma ülevaade

2021 Armas Baby Pudipõlled Veekindel Silikoon Rinnatüki Imiku Väikelapse Toitmine Sülg Rätik Cartoon Reguleeritav Laste Põll Tasku

2021 Armas Baby Pudipõlled Veekindel Silikoon Rinnatüki Imiku Väikelapse Toitmine Sülg Rätik Cartoon Reguleeritav Laste Põll Tasku

Seotud tooted