Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 30pc 35-75mm Puidust Pulk Nukud Loomulik Lõpetamata DIY Trei-Valmis Värvi-Waldorf Puidust Pere Beebi Puust Nukk Teether Vaata suuremalt

30pc 35-75mm Puidust Pulk Nukud Loomulik Lõpetamata DIY Trei-Valmis Värvi-Waldorf Puidust Pere Beebi Puust Nukk Teether

€7.38

-20 %

€9.23

Uus toode

Materjal Funktsioon Lateks Tasuta, Nitrosoamiini Tasuta, Ftalaadi Vaba, BPA Vaba, PVC Vaba
Mudeli Number SR001-35/75-30pcs
Päritolu CN(Päritolu)
Punkt Puidust Pere Puidust Pulk Nukud
Kuju Peace
Pakkimine Ühe laetud
Materjal Puit, Naturaalsest Puidust
Stiilid DIY beebi Närimiseks silikoon helmed Närida Õendusabi Teether
Kasutamine Baby Shower Kingitus, Jõulukingiks, sünnipäeva kingitus
Närimiseks Tarvikud Tegemist DIY Õendusabi Käevõru, Kaelakee, Lutt Kett, Jalutuskäru Kett
Baby care nursing teether Õde Rinnaga Närida Koolitus
Beebi Mänguasju Närimiseks Vastsündinud lapse hambaravi
Funktsioon Leevendab beebi kasvab hamba valu
suurus 35mm, 43mm, 55mm, 65mm, 75mm
Baby Toode Beebi närida või mängida see nagu meelelahutus
Vanus > 4 kuud
Brändi Nimi Alenybeby

Toote Kirjeldus

Kõrge Kvaliteet: kasutamine puit on materjal, mis on vastupidav, pind on väga sile.Lai kasutamine: võid kasutada neid peg nukud teha mini versioon olete teie pulmapäev.Ja need looduslikud puidust pulk nukud võib anda nagu kingitus, lapse mänguasi jne.Nad on armas, eco-friendly, mis sobib ideaalselt lapsed, entusiast, pere tegevus.Nad on armas käsitöö mälestus ja saab kuvada pärast oma pulmi ornament või kasti raam.Need sile nukud võivad olla looduslik puu arm või punkti,siis sobib ka värvi.Saate DIY mida iganes soovid.

Tüüp: Sellesse tüüpi peamiselt käsitöö Naine&Mees.Värv: puit värv Isikupärastada andmed, nende pulk nukud teha mini versioon olete teie pulmapäev.Need looduslikud puidust pulk nukud isikupärastada anda nagu kingitus, lapse mänguasi jne.armas, eco-friendly, mis sobib ideaalselt lapsed, entusiast, pere tegevus.Nad on armas käsitöö mälestus ja saab kuvada pärast oma pulmi ornament või kasti raam.Need sile nukud võivad olla looduslik puu arm või punkti,siis sobib ka värvi.Saate DIY mida iganes soovid.

Puidust Pulk Nukk Inimesed Määrata Tahke Lehtpuu Inimesed Erineva Suuruse Looduslikust Puidust Asutuste Inimesi, Kuju Kids Mänguasi Kingitused Materjal: puit Kõrgus: Ca. 3,5 cm/1.38 tolline, 4.3 cm/1.69 tolline, 5.5 cm/2.17 tollised, 6,5 cm/2.56 tolli,7.5 cm/2.95 tolli 75mm mees ja naine 65mm mees ja Naine 55mm Mees ja Naine 43mm Mees ja Naine 35mm Mees ja Naine

Toote Suurus

Muutmine: 1inch=2.54 cm või 1cm=0.393 tolline Palun vaadake järgmine värvikaardi.Kui teil on valida värvi, palun jätke värv, number ja kogus.Palun lubage veidi viga tõttu manual mõõtmise.

Mitu Värvid

Firmast

KKK

Q:toode On laos?See võib olla hulgi?

A: Jah,Meie kaup on laos olemas ja saab vedada väga kiiresti.Me toetada hulgi-ja kohandamine.

Kas teil on tõend, et teie hambaravi geel tooteid?

A: Jah kallis, Meie ja silikoon tooteid: FDA/ BPA Vaba/ EN71-3/ Austraalia Standardi Sertifikaat

Q: Kui me saame vastu võtta pakk?

A: E-packet: umbes 25days Ekspress: 8-10days Fedex IP: 3-5days www.tihendimeister.ee Standard Shipping: umbes 25dyas Hiina Post Tavaline Väike Pakett Pluss: 45-60days

Q: Kas mul on selleks kohandatud, ja minu logo?

A: Jah, Kui paned suur, et me saame teha tooteid, nagu teie palve.

Tagasiside

1. Me püüame säilitada kõige kõrgematele standarditele of excellence for shopping kogemusi 5 tähte ja 100% kliendi rahulolu!Positiivne tagasiside 5stars on meile väga oluline.Me siiralt nõuda, et te võtke meiega kohe, ENNE, mida sa annad meile 3 tähte või 1 tähte tagasisidet, nii et me saame satis factorily lahendada oma probleeme. 2. Palun osta punkte, kui olete nõus eespool nimetatud tingimustel.

Laevandus

Punkt mida tarnitakse jooksul 3-5 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.Hinnanguline tarneaeg: (Oluline, palun lugege hoolikalt enne oma pakkumine) 1. Ameerika Ühendriikide: tarnet Hiina. (7 kuni 20 tööpäeva) 2. Et Russion: tarnet Hiina. (10 kuni 30 tööpäeva) 3. Maailmas: Hiina Posti Tähitud lennuposti/ www.tihendimeister.ee Standard Shipping-või muu laevaliiklust viisil.Tavaliselt punkt jõuab jooksul 20-60 tööpäeva jooksul pärast tarnimist.Brasiilia on vaja rohkem aega, 50-90 tööpäeva jooksul pärast tarnimist (tarneaeg on hinnanguline, kuid ei ole garanteeritud) Ajal puhkus hooaega, siis võib olla täiendavaid viivitusi.

Märksõnad: beebi poiss närimiseks mänguasjad, popsocket, arvelauaga majake loendur, beebi peg nukk, montessori roosa torn, batman peg nukk, armas beebi mänguasju närimiseks, muppet t-särk, waldorf, waldorf-nukk fabric materjal.

Kirjutage oma ülevaade

30pc 35-75mm Puidust Pulk Nukud Loomulik Lõpetamata DIY Trei-Valmis Värvi-Waldorf Puidust Pere Beebi Puust Nukk Teether

30pc 35-75mm Puidust Pulk Nukud Loomulik Lõpetamata DIY Trei-Valmis Värvi-Waldorf Puidust Pere Beebi Puust Nukk Teether