Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 20Pcs 2,5 CM, Armas Donuts Vaik Flatback Cabochons Telefon Teenetemärgi Juuksed Vibu DIY Scrapbooking Käsitöö Tarvikud Vaata suuremalt

20Pcs 2,5 CM, Armas Donuts Vaik Flatback Cabochons Telefon Teenetemärgi Juuksed Vibu DIY Scrapbooking Käsitöö Tarvikud

€3.64

-19 %

€4.55

Uus toode

Mudeli Number WARC210
Pakkimine 20PCs
Kasutamine telefon decor, lapsed tarvikud
kirje nimetus Vaik Kivi Ümber
Komplekt Tüüp No
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Vaik
suurus 2.5CM
Tüüp Hulgimüük No
Kaal 4g/pc

Kuna erinevaid partiisid,erinevate display ja erinevas valguses, pildid ei kajasta tegelikku värvi kirje.Palun veenduge, et te ei pahanda, siis enne tellite.

1. Palun märkida, kui valite tavalise posti ,seal on nr jälgimine teabega sihtkoha riik võtab tavaliselt aega 30-60days, kui te ei saa piires 60days palun võtke meiega ühendust, et raha tagasi saada.palun ärge vaidluse jooksul 60days.

2. palun proovige valida Tähitud post,epacket,www.tihendimeister.ee standard shipping need laevandus meetod, mille jälgimine teabega.

3. Kui valite tavalise posti, kuid sinu tellimuse summa on suurem kui 10dollars, me korraldame parem laevandus meetod teie jaoks.Mõned riigid on suurem kui 25 dollarit valida Epacket või www.tihendimeister.ee standard shipping meetodi võimalik saada tasuta shipping, laevandus tasu vähendab automaatselt, kui paned järjekorras.

4. Palun veenduge, et teie aadress on õige, sest, et vale aadress, kättetoimetamise ebaõnnestumise me teile keelduda saata või raha tagasi.

1.sa võid öelda, et enne kui me täita tracking number,kuid tuleb valida"ostja ei soovi, et nüüd"või"muul põhjusel",või me keelduda tühistada ja laeva kaupu.

2. Saad toetust üle saadetise 60days kui te ei ole kauba vastuvõtmiseks,valige palun "isiklik põhjus" kui kohaldatakse toetust.

3. Kui kirje kuvatakse kahju, või kui puudub kauba,palun võtke meiega ühendust aadressil esimene kord ,palun ära anna negatiivne kommentaar otse.aitäh.

Märksõnad: cartoon flatback kroon, akrüül flatback peace, cartoon plastikust flatback, flatback glitter cartoon, flatback suur multikas, vaik flatback ükssarvik peace, flatback multikas 100, korter vaik flatback peace, flatback rubber cartoon, flatback cartoon lill.

Kirjutage oma ülevaade

20Pcs 2,5 CM, Armas Donuts Vaik Flatback Cabochons Telefon Teenetemärgi Juuksed Vibu DIY Scrapbooking Käsitöö Tarvikud

20Pcs 2,5 CM, Armas Donuts Vaik Flatback Cabochons Telefon Teenetemärgi Juuksed Vibu DIY Scrapbooking Käsitöö Tarvikud

Seotud tooted